Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft představuje Uplay Passport, poprvé v novém Driverovi
15.7.2011 | Aleš Smutný
57 příspěvků
-
No šak taky to prodat můžeš, v tom ti přeci nikdo nebrání :) Jen ten, který si hru koupí v tomto případě nebude mít přístup k některým funkcím...
-
Ty ocividne nejses schopnej pochopit jednoduchy princip,ktery ti ten nad tebou jasne vysvetlil.
Vyvojar dostane zaplaceno za 1 hru(1 hra zatezujici jejich server).Ten clovek tu hru pak proda nekomu jinemu,ale pro vyvojare se nic nemeni,ta konkretni hra porad zatezuje server stejne.
Takze opravdu nechapu tve uvazovani.
a tva analogie se stavebnim vykresem je taky docela mimo. -
Aha, někdo se mě stále snaží přesvědčit, že jsem si vlastně nic nekoupil. Je jen moje věc, jestli to prodam anebo ne. Pokud prodám knihu, kterou jsem před rokem koupil, vydavatel ani autor z toho taky nic nemaji, ani automobilky atd. Underground se stejne zaridi podle sveho, je to trapna snaha vydelavat dal na necem, co ma omezenou zivotnost a ztraci na cene. To fungovat nebude. Kdo mi zabrani prodat ten kod? :o)
-
ekvivalentem zdrojového kódu u architekta jsou znalosti, ne výkres. výkres je výstupem, stejně jako zkompilovaný program.
-
Hra bude bez podpory volantu. Hra kde celou kampan stravite v aute se neda hrat s volantem. Neuveritelny. Tak si ji uzijte ja ji mazu ze seznamu ocekavanych her. *11*
-
Naštěstí multiplayerové kampaně her nehraju, takže osobně mi to nijak zvlášť nevadí i přesto mně takovýto postoj sere a nezbývá mi než konstatovat, že Ubisoft přišel o potencionálního zákazníka.
-
Asi tak kdyz architekt udela projekt a podle toho projektu se postavi dum tak ten dum muze klidne stokrat do tydne zmenit majitele a architekt nedostane ani korunu nebo mi chces tvrdit ze kdyz prodam svuj rodinej barak tak si mam zjistit kdo ho pred 60 lety projektoval a poslat mu pulku penez z prodeje ?????
-
Smejkl : a oni vydavatele prodavaj zdrojove kody ke hre ???? to slysim prvne
-
jinými slovy projekt od architekta by se taky mohl prodat jen jednou a pak by lítal po bazarech. oujé.
-
Presne tak prvni co hru koupi za ni zaplati a kdyz ji nekdo koupi z bazaru porad ju hraje jen jeden clovek 1hra=1clovek a za tu hru dostal vydavatel zaplaceno a je jedno jestli u ni seda Martin nebo Michal,
neco jineho je ono stahovani tam je to treba 1hra=100 lidi tam vydavatel ztraci penize ale u bazaru teda rozhodne ne -
To je stejný jak s "umělcema". Nikdy jsme nepochopil pojem duševní vlastnictví a proč bych měl patit víc než za jakékoliv jiné zboží. Jak k tomu přijde třeba truhlář. Ten když udělá židli tak by taky mohl vybírat od každýho za sednutí.
Čemu ale vůbec nerozumim je to jak jedna zájmová skupina (umělci, herci, vývojáři) dokážou přinutit stát aby jim šel na ruku viz. výpalné. Tohle mi prostě hlava nebere. -
Ja jsem pro a navrhuju aby to bylo u vseho i u aut prvni majitel zada heslo a motor normalne naskoci pak ho proda do bazaru a novej majitel si bude muset koupit nove heslo nebo novej motor :-D cimz chci rici ze je zvlastni jak bazarovej prodej u her je desna kradez a nemoralni a hru vlastne nevlastnite zajimalo by me proc ony zminene automobilky neprotestuji proti bazarovym prodejum nebo vyrobci kol.koleckovych brusli,ps3,pc,nabytek, a tak muzu pokracovat do nekonecna vyvojari proste chcou hrace co nejvic oskubat a to kdykoliv a kdekoliv to je cely a bazarovej prodej je jen zaminka
-
Podle videa v tom vidim Burnout - Město, Need for Speed: Hot Pursuit ty nový - Smyky jako blázen, Flatout 2 - Zběsilé ničení aut, + nová funkce přepínání z auta do auta, ale chybí mi tu jakákoli spojitost s Driverem, Takhle se to mohlo jmenovat třeba - Highway Patrol: Dreams 1
-
Fakt by mě zajímalo koli procent "ztráty" vůbec znamenaj.
Tohle přesně charakterizuje dnešní dobu. Ne aby byly rádi že si jejich hru koupíme a zahrajem si jí. Ještě si s ní nemůžu dělat co chci a jít jí prodat do bazaru... Navíc si umim představit (jinak by bazary asi neexistovali) že je dost lidí který nemaj prachy tak si hru koupěj v bazaru. Teď jim v tom zabráněj. A co asi ty lidi udělaj. No jasně půjdou do krámu a daj za ní plnou cenu? Asi těžko. Možná pár lidí to udělá. Zbytek si hru sežene jinak.
Proč se pořád musí jít cestou penalizací. Proč to nejde naopak. proč nemám bonus za to že si hru nebo film koupím? Proč před originálním filmem musím koukat na výhrůžky abych to neukradl a nepřeskočitelnej balast. Proč mám u hry debilní ochrany který platícího zákazníka akorát otravujou a pirát to má vždy bez problémlů. Já chci naopak něco navíc. Chci plnou podporu multiplayru, chci třeba i nějaké to dlc zdarma nebo aspoň aby na něm bylo vidět něco co stojí za to a ne že to někdo dá do hry ještě před vydáním a pak to zamkne. Nasr*t! On to kdyžtak pan Razor nebo Reloaded vyřeší... -
takže podle hesla "z cizího až do posrání" *5*
-
Nemají dělat kraviny typu ochrana AS a nemuseli by platit obrovské peníze za servery.
-
ty peníze mu dal první kupec který už hru nevlastní = pořád je to jedna pladba za JEDNOHO uživatele a je už jedno jestli je to první nebo desátej tu hru vlastní furt jen jeden kapiš
vydavatel na tom rozhodně nic netratí -
správa serverů něco stojí. člověk koupivší si bazarovou hru nedá správci serverů (=vydavateli, potažmo vývojáři) ani halíř. už je to jasnější?
-
Jak může přijít o peníze, když si to ty koupíš dejme tomu třeba za 1200 Kč a prodáš to do bazaru za 500 Kč, tak jsou tvoje a ne vydavatele *1*
-
Tak tak.Kdyz uz chcu vyjadrit nesouhlas s takovymi praktikami,tak si tu hru ani nestahnu.
Kdyz si ju nekoupim,ale stejne ji stahnu,tak tvurcum nedojde,ze to lide odmitaji a jen to svali na piraty jako obvykle.