Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft představuje Uplay Passport, poprvé v novém Driverovi
15.7.2011 | Aleš Smutný
57 příspěvků
-
stejně jak může vydavatel přijít o zisk
nějakou hru bych si za plnou cenu stejně nikdy nekoupil takže když si ji koupím z bazaru vydavateli peníze nepřibudou tak jako tak ale ten co ji prodal má teoreticky další peníze které muže utratit za další hry -
jestli to pude takhle dal (US, EU v bankrotu), tak pristi rok budeme mit vsichni uplne jinaci starosti nez li nejake zaprdene hry.
-
Buzny *10*
-
Tak ochrana je naprd. Nevidím důvod proč by lidé kteří si chtějí bazarovou hru koupit měli být takto postihováni. Jo vlastně vydavatel potom přichází o peníze.... Neumím si představit že by to takhle fungovalo např. u aut. Podle mě tohle není správné. Ovšem tato ochrana bude další výmluvou pro ty kteří si hry stahují. Podle mě by zákazník měl vyjádřit nesouhlas nekupováním produktu a ne nadávat na ochranu a potom šup stáhnout si hru. Takoví lidé jsou u mne pokrytci.
-
Takže, teď si půjdu koupit Zaklínače 2, počkám si, až vyjde Hard Reset a jinak si také pořídím kredit na czshare.
Nehraji moc her, ale když vyjde některá, která mě zaujme, najdu si na internetu, jakou obsahuje ochranu. V případě, že to bude gamesa opatřená něčím takovým, o čem je psáno v článku, je to jasné. -
jenže bez zápisu ajchů a stat=na ho_no
-
ono tam je aj offline režim při loginu
-
*1*
taky bych to tak viděl
dnešní moda bez online aktivace ne mě totálně vytáčí
tyden mě nešel net a ani zasranyho SC 2 kampan jsem si zahrát nemohl hlavně že mě stál 1300 příště se jim vyseru na záda. dřív platilo náš zákazník náš pán ted je to náš zákazník naše dojná kravička/ovečka
ikdyby byla hra sebekvalitnější tak z takovejma kurvárnama si ji kupovat nehodlám= pírátství zdar
firmy které mají kvalitní produkty kterým věří se nemůsí bát nějakého bazarového prodeje a pirátství jenže ubi ea dělaj jen srance a pak to tak dopadá -
Tak to abych si zase dokoupil kredit na czshare! *5*
-
Stejně se to zase bude odrbávat stejně jako to bylo u jiných her typu AS.
-
nikdo ti nezakazuje kupovat/prodavat hry z bazaru a nikdo neresi zadnou legislativu. clanek pojednava o tom, ze pokud si bazarovku koupis, nebudes mit k dispozici nektery funkce ktery hra "v puvodnim baleni" nabizi. tot vse. je to zpusob jakym vydavatele nabizej svuj produkt. je to treba jako kdyby sis koupil v bazaru mobil bez nabijecky a pak si ji dokoupil zvlast.
nerikam ze je mi tenhle krok vydavatelu sympatickej, ale rozhodne chapu jeho smysl. pokud se omezeni bude vztahovat pouze na multiplayer, je mi to srdecne jedno, online si zahraju tak jednu desetinu her co mi projde rukama a kdyz to bude stat za to, holt si priplatim.
horsi to bude s achievementama, pokud pro platinovku bude potreba naky online trofeje. -
ubisoft a EA at se jdou vycpat *6* mnohem vic indie game a casual her je zabavnejsich nez ty jejich "kazdej rok" ozivovane tituly *11*
-
Trailer vypadá hezky, jsou tam hezký auta, snad tam nebude možný chodit a střílet jako ve trojce :))
-
Ta je jasná. Disch check, omezení počtu instalací a omezení na určitý počet konfigurací, nutnost být připojen při prvním spuštění, uzamknutí poloviny obsahu na účet a nutnost dokupovat dlc opět navázaná na účet... Jediné co asi bude chybět bude nutnost být neustále připojen k netu a prosit každých 30 minut manažery ubisoftu o svolení hrát. Kde jsou časy nulové drm či maximálně kódů...
Jo a schválně, kdy přijde zpoplatněný mp po vzoru Activisionu? Či nějaká podobná rádoby služba s možností dávat achievmenty na Facebook, jen za 600 Kč měsíčně? -
Vzhledem k tomu, že netuším, proč by se hry měly dočkat jiného přístupu a zacházení než jiné oděvní zboží, tak budu tituly s tímto omezením prostě ignorovat jako jsem ignorovla naprostou většinu aktivovaných, steamových či trvale online připojených her. Dost jsem ušetřil a nebavil jsem se méně.
Netuším, proč bych jako zákazník nemohl kupovat hry v bazaru a prodávat je, čili zacházet s nimi jak uznám za vhodné. To, že si vydavatelé myslí, že jejich produkt musí mít extra zacházení a legislativní ochranu narozdíl třeba od hudby knih, filmů apod. mne nedojímá.
A nový trailer na Drivera je pěkný, ale to byl i na Drive3a či jak se ta zrůdnost jmenovala. -
gameplay vypadá nadějně jen by mě zajímala implementace DRM
-
Jsou to prostě zloději nic víc.