Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Poslední "co k čemu" Assasíni byly AC2 a Brotherhood od té doby se to tak nějak rozmělňuje a rozmělňuje, škoda dobré série, že to tak "přepálili" s příliš rychlým vydáváním a stále většímu důrazu na filmovost a zjednodušování pro masy.
  • Redneck
    Assassins Greed: The Templars Lust...

Vždycky si řikam, že už jsem "vše" hrál a že většina současnejch her je jak přes kopírák a že se od těch starejch liší jen lepší grafikou a fyzikou a bohužel nižší obtížností.
    Ale vždy už nějak zapomenu, že to co je pro mě třeba už nejmíň 7. díl série, tak pro spoustu dalších lidí a hlavně těch mladších je to třeba úžasná a neokoukaná hra.

AC mam fakt rád a doufam, že se zaměřej i na nás, kterym jde hlavně o stealth a až potom o nový gameplay možnosti, který maj smysl a nejsou úplně mimo mísu. PR kecy typu - Naše hra obsahuje tohle a tamto bla bla bla ... no a pak si to člověk jednou vyzkouší a už to podruhý nikdy nehraje, pokud ho ta hra k tomu nenutí.

Mlaďasové nemaj s čim porovnávat a dokážou udělat neskutečný prodeje i Call of Duty, zatímco já jen nesouhlasně vrtim hlavou a představuju si co by, kdyby...a jak to mohlo bejt o dost kvalitnější, aby si to ty prodeje zasloužilo.
    • Stealth v Assassin's Creed? Myslíš to schovávání se mezi lehkými děvami / knězi / lidmi?
  • 3 je malo, cim vice, tim lepe ... a mohli by to vydavat kazdy tyden, neco jako serial :-))))
  • Zná Ubisoft rčení "Méně znamená více?" Jako by neexistovala jiná herní série :)
  • Tilwaen
    Tak dlouho se dojí, až se vemeno utrhne...
  • V současné době už opravdu tuhle stereotypni hru nechci v životě vidět :-) Nejlepší byl Brotherhood a pak uz jen braky..
  • MidnighT91
    http://www.youtube.com/watch?v=cbeR6uYxU50
  • Ezio, Altaire zabíjejte!
  • I když je těch dílu poslední dobou trochu moc, chtělo by jeden díl za Templáře ti alespoň vědí co je zábava.
    • *1* *1*
  • Nebylo už toho dost?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit