Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ždimat a ždimat dokud to dává *10*
    • Jasně,že to budou ždímat.Jde jen o prachy.Ale můžeme je potrestat a hru si nekoupit.
      • Také tak činím a poslední kus co jsem koupil byl Revelations...
        • megasulinek
          :DDteda vy jim to nandate ze si hru nekoupite.:D
          • To můžeme jsem myslel jako my hráči.Nechtěl jsem to moc rozepisovat,myslel jsem,že to pochopí každý.
  • Upřímně řečeno nechápu, čemu se tady divíte. Už od druhého dílu vychází každý rok AC hra a je poznat, že se na nich dělalo více, jak jeden rok. Tudíž nemůže být žádným velkým překvapením, že v jednu chvíli je ve vývoji několik her. Co člověka štve je, že kvůli neustávajícímu vývoji nových titulů se přehlíží opravování chyb ve hrách již vydaných (zdravím AC3). Každý rok jedna AC hra mi nevadí, pokud bude každý díl obsahovat dost inovace. Od uvedení nových konzolí na trh si navíc slibuji, že další díly (po AC4BF) přinesou něco neokoukaného.
  • To už je sakra vytahanej cecek tahle série! Hamyžnost vydavatele nezná mezí. Jenže ten za to nemůže, je to firma, jde po zisku, proti tomu nic. Já si klepu na čelo a myslím na ty zástupy lidí, co to pořád kupujou ... to je pro mě wtf.
  • Stává se z toho středověká akce v COD stylu... *9* *7*
  • Nechápu, proč tady tolik lidí brečí že vydávají hry každej rok.
    Zaprvé dokud to lidi kupují a lidé to hrají, tak at to klidně vydávají.
    Navíc nelze říct, že by ve hře nebyly žádné inovace (porovnejte jednotlivé díly).
    Tím neříkám, že vždy jsou změny k lepšímu, ale alespoň se snaží.
    Navíc kolem a kolem vzato, tak i když trojka se moc nepovedla a mě osobně přišla nejslabší, tak obecně vzato to byla kvalitní hra. Když to srovnám s některými tituly, které vychází, tak prostě byla povedené hra, i když nic převratného.
    • protoze stejna hra kazdej rok znamena, ze je proste stejna , minimum inovaci, jen se zmeni prostredi, to ej jako s CoD ... jsou to shity ty hry.. ale proc zabijet dojnou kravu ze? Jak je videt, tak lidi jsou stupidni i tak a koupej to stejne
  • Já stále nevím, jaký příběh na pozadí (který je vlastně ten hlavní, protože to má být v reálném světě) by tam tak mohl být....skončilo to zcela jednoznačně....takže teď už jsem jen zblblej...za chvíli přestanou řešit nějaké vzpomínky a budou jen ládovat pána co zabijí a má někde ten divnej obrázek
    • Tilwaen
      To by bylo to nejlepší, co by mohli udělat. Desmondův příběh byl nicneříkající, nudný a zbytečný.

Ale zas by to s tím zabíjením nemuseli přehánět jak ve trojce - to už nebyl assassin, to byla brutální vraždící mašina.
  • saburo
    Značka Assassins Creed mě začíná poslední dobou pěkně srát, nevidim v tom nic jinýho, než snahu nasosat dolary.
    • Asi si to neuvědomuješ, ale právě jsi prozřel ;-)
      • saburo
        neprozřel, jen jsem si musel ulevit *2*
  • Kdyby se radeji vratili k tomu v cem byli nejlepsi ... R6
  • promitac
    Viac pasikov viac adidas... teda, viac asasínov vaic ubisoft....

Ach božéééé *13*
  • Mohli by udělat hru ze současnosti s nájemným vrahem ala AC. Něco jako ten týpek co šel po krku B.Wilisovi ve Smrtonosné zbrani 4 :-)
    • saburo
      Cyril Raffaelli ;-)
      • Jo jo :-) Hrál i v Okrsek 13.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit