Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft v současnosti připravuje tři Assassin's Creed hry
17.6.2013 | Aleš Smutný
73 příspěvků
-
No, evidentně se z toho stává lejno jako Call of Duty. Už nejnovější díl byl zoufale neoriginální a nudnej. Kdo ví co přijde příště.
-
To se nam asi ta story jeste pekne zamota.
Uz se nemuzu dockat co se zase dozvime o nasi minulosti od Desmonda pripojeneho na Anus... -
-
To asi těžko, když Desmond na konci AC3 zemřel. Jedině, že by to byl prequel a odehrával se ještě před prvním dílem, což to by stejně nedávalo moc smysl, když jeho první setkání s Animus se odehrálo právě v AC1.
-
-
A koho teda budou zdimat ted kdyz poslali Desmonda do vecnych lovist?
-
ne, že by mě zrovna tento příběh nějak dojímal, ale spoiler sis mohl nechat pro sebe...
-
-
Ta hra už je tu celkem dlouho takže máš smůlu tohle už neni spoiler.
-
-
Tak to asi nemáš páru, co to znamená spoiler. I když vykecáš příběh dva roky staré hry, je to spoiler.
-
-
Tam už je věcí... *7*
-
Tilwaen: tyhle nápisy si strč do prd*le.
-
@bobo: http://i41.tinypic.com/kbxidf.jpg
-
Já říkám že to spoiler neni a hotovo nejsi v postavení mi odporovat!
-
-
-
-
-
-
Takhle jsem si to po dohrání 2 nepředstavoval. Ach ach. *13*
-
Trochu se jim vymklo z rukou no... :-) I kdyz to by se dalo rict uz u tech "dodatku" ke dvojce. Me by stacilo, kdyby jednoduse udelali puvodne zamyslenou ucelenou trilogii a potom by si klidne mohli chrlit kazdej rok jinou hru s podtitulem treba AC Universe.
-
Moc se nedivím... Kolikrát slýchám, jak je škoda, že jim trvá development a vydávání her tak dlouho.
-
Hádám jeden na tablet, druhej na PSP a třetí na konzole/pc. Takže vlastně jeden ostatní dva budou zrecyklovanej engine.
-
No já vím, že ty hry že série AČ jsou čím dál horší, pravda ale je, že si novej díl vždycky s chutí zahraju, i když třeba mě ta hra ve finále hrozně štve, nedá se říct, že by to nebyla zábava
-
-
AK si 3 považoval za zábavu tak neviem čo. Nevyužitý potenciál tejto hry s krásnym prostredím, a síce rubačka jak ho..do ti ešte aj násilne prikazovala ako ich máš zabíjať a postupovať. Ak si chcel stealth tak to všetko aj tak prešlo do otvoreného krváku kde z nenazdajky sa na teba vyrútilo 500 voakov.
-
-
Přeasasínováno....
-
Bylo by zajímavé, kdyby sérii posunuly v čase do doby Rudolfa II. a děj by byl v Praze.. pátrání po kameni mudrců, vaření lektvarů, souboj s Golemem :D a pak by se série dostala do doby první světové a druhé světové a nakonec by byla doba Komunistů opět v Praze a hlavní postavou by byl náš legendární pérák (Lidé by ho brali jako péráka ale ve skutečnosti by to byl Assassin :D)
-
Stává se z toho tuctová Sra*ka