Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft vysvětluje "E3 2012" efekty ukryté ve finální verzi Watch Dogs
20.6.2014 | Adam Homola
128 příspěvků
-
Dnešní Ubisoft = dehonestace herního průmyslu. V zájmu zachování určité úrovně bych jakékoliv informace z jeho strany nepublikoval, ani neupozorňoval na chystanou recyklaci staronových titulů.
-
Nevím, jak vy, ale já s Ubisoftem končím. Prostě, já si od nich už žádnou novou hru nekoupím. Žádný noví Assassins creed, Far cry 4, ani Valiant Hearts. A to jsem se vážně těšil na Valiant Hearts, ale kašlu na to. Mám už Ubisoftu plný zuby, takže z mojí strany neuvidí ani vindru.
Nechci si dál špinit ruce a podporovat firmu, jejíž chování a přístup se mi, jako zákazníkovi nelíbí, otravuje mě, ovšem především unavuje. -
Smejd, a brak.
-
Reakce Ubi = bullshit. Prostě si měli nasypat popel na hlavu a v patchi všechny "staré" efekty zapnout a vyladit.
Teze, že by to s efekty z E3 2012 fungovalo hůře, neplatí, když to s módem dle dostupných informací šlape lépe.
A to, že by to každý nerozjel, je taky argument na hlavu, od toho tam je nastavení grafiky od minima do ultra, aby si to každý nastavil podle sebe.
Poslední argument, který jsem někde zaregistroval byl ten, že se snaží, aby zážitek ze hry byl na všech platformách stejný. Vždyť to je taky hloupost. Platformy prostě stejné nejsou a na nějaké to zákonitě musí běžet lépe a na jiných hůře. To je jako kdyby výrobci automobilu řekli, že budou dělat jen jeden motor na každý model auta, aby všichni měli stejný zážitek z řízení. Tohle zavání komunismem, kdy jsme všechno měli všichni stejně nudné bez možnosti se nějak odlišit. Hráči mají svobodu výběru, kdy si prostě koupí tu verzi hry, která jim vyhovuje.
Jen nechápu, proč to stojí na PC 1 300,- Kč, jako za co? -
ked uz pises o tej lobotomii, nepodstupil si ju nahodou ty? Lebo to slovne spojenie ukradnut hru mi pride dost odveci. Nuz ale co, zjavne riaa/mpaa brainwashing funguje....
-
Cakal som, ci sa Ubisoft vobec ozve. Podla mna ten mod vobec nevracia "původní úroveň grafických efektů..." ako sa tu v clanku strasne zjednosuje. Pozrite si porovnanie, v tom E3 deme bolo toho ovela, ovela viacej. Bolo to proste demo maleho kusku hry, kde mohli narvat vsetko, co sa dalo a ukazovat to na 3 grafickych kartach, alebo to predrenderovat, atd. Neverim, ze zakazali hotove fungujuce efekty kvoli tomu, aby to nevyzeralo na PC lepsie. Skor to vypada, ze to mali rozpracovane a vyvojari dostali z nejakeho dovodu stopku (zistilo sa, ze by to bolo prilis narocne pre nove/stare konzole, bolo by viacej verzii grafiky, neoplatilo sa sa to robit iba pre PC, atd...da sa len spekulovat).
-
Snazi si to vyzehlit, ale tohle jim zadnej hrac s alespon pulkou mozku nemuze zbastit.
Proste udelali wow predvadecku aby nalakali ovecky na ten "opravdovy next-gen" a kdyz zjistili, ze na konzolich to v takove kvalite proste nerozbehaj, tak povypinali par efektu a protoze optimalizace na pc je prace navic, tak to pro jistotu povypinali i tam.
Akorat se jim to trochu vymklo z rukou panum kravatakum, tak ted at si to vyzerou. -
posledni vetu bych dvakrat podtrhnul, spolu s prichodem konzolovyho moru jako by vyvojari vypustili nebo minimalne omezili moznosti nastevni v menu...
mam rad ty svobodu, hrat to na 60 fps, kdezto jinej da prednost kulervoucim efektum ve zpomaleny slideshow... -
Na to jak jsem se na Watch dogs těšil, že si to koupím, tak teď bych to ani nestáhnul zadarmo... to za to nestojí.
-
No jo no, tak když bys ještě chodil do školy a tak bys asi měl taky dost času. Hrál a dohrával i hry které by tě nebavily a ano tohle bylo plýtvání časem, doslova. *3*
Mimoto já nikdy nenáviděl žádnou hru (no dobře COD ale tosi zaslouží) jako tento nedodělek to není o tom že bych nadával, to vůbec já mám uctu k dobrým hrám. Né k těmhle hrám ale otočme list. *4*
Tím chci říct že mnoho volného času, není nej pak většinou vše dopařím je nuda a ... no takhle to prostě je. -
Je to, podle tebe, nedodělanej šmejd a stejně to stáhneš a hraješ? Kéž bych měl tolik volného času, abych jím mohl plýtvat na hry, které se mi nelíbí.
-
Jenom breč, že jsem o plus dál než ty. *15* Typická česká vlastnost zvaná závist... blow off, be calm . *5*
-
Typicky argument hloupeho hov*da. *4*
-
"...the mod in question (which uses those old settings) subjectively enhances the game’s visual fidelity in certain situations..."
No to je newspeak! Prostě to s tím modem vypadá sakra líp než bez něj. Jako bych viděl tu těžkou debatu, co maj v PR. Jeden navrhne, že vyjádření musí obsahovat slovo "old", aby vypíchli, že tohle nastavení je vlastně pasé, druhý přidá slovo "subjektivně", aby zdůraznilo fakt, že slepci nejsou schopni rozeznat modovanou a vanilla hru, tudíž zdaleka ne všichni vidí rozdíl a třetí přijde na "certain situations", což může znamenat, že rozdíly jsou patrné jen tehdy, když se hráč zrovna dívá na monitor.
"A když později zjistí, že v původní podobě by hru rozeběhlo jen horních deset tisíc, musí nutně přistoupit na kompromisy."
Nemusí. Od toho jsou v každé slušné hře různé volby nastavení grafické kvality. -
4 + Suck it hard. *3*
-
Ulhany hrdina jsi tady ty! Ukradnout hru,nadavat na ni a pak ji jeste dohrat! Cely Games.cz se ti jen smeje! Ty tve nazory idiota po lobotomii jsou uz jen k placi/smichu. Preju ti hezky straveny den psani nesmyslnych balastu ktere nidko necte! *3*
-
Tak možná si tu hru aspoň stáhnu...
-
Podělej se klidně mně to je fuk... nejsem blázen utrácet peníze za takovej nedodělanej šmejd. Nevyjadřuj se radši ty. (Hlavně naklikat mínuska táák at mínusový hrdina zvítězí). *3*
-
Tohle jim nežeru! Tečka! *15*
-
Ty se na tohle tema nevyjadruj, zlodeji zlodejska! Diky. *3*