Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jednoudušší jsi v tomto případě ty, jelikož neumíš česky. Jak má pak tvé "názory" někdo brát alespoň trochu vážně?
  • Nezamrzá mi PC ani PS4 verze. Takže své problémy neházej na vydavatele. Děkuju za pochopení, hlupáku.
  • Absolutně netušíš, o čem mluvíš.
  • wizaard
    Ubisofte, je mi líto, ale WATCH_DOGS jste dost odflákli. Před dvěma dny jsem si hru koupil (Xbox One) a - když pominu, že je plochá a generická jako AC3, bez atmosféry - grafická stránka je strašná, strašná bída. Nevadí mi horší grafika bez super hyper efektů (ostatně je to upravený, starý engine AC, ten nikdy nevypadal extra dobře a vždycky na něm bylo vidět, když se nějaký moderní efekt přidal - asi jako WATCH_DOGS, kde je voda nádherná, déšť vypadá k světu, ale nad čímkoliv ostatním silně vyčnívá), vadí mi ale očividné technické chyby - "trhání" snímků je k pláči (protože se děje moc často), stíny jsou roztřesené jako na Xbox 360 AC3, to samé platí o kvalitě postav a další grafiky. To je smutné... :-(

Nechápejte mě zle, nejsem příznivce herních grafických pozlátek, je pro mě důležitá zábava, ale když hra není moc dobrá ani technicky, ani herně, někde je chyba... Zpětně docela lituju koupě, fakt. Nevím, na čem poslední dva roky pracovali.
  • Například neukazovali tu hromadu bugů, zamrzávání hry apod...
  • V USA možná ano (pokud mluvíš o USA), ale tady těžko.
  • Bohužel ano, ale je to strašná škoda.
  • Ono se to právě osekalo, aby to utáhly ty nové nadupané next gen konzole.
  • Jirx
    Docela kecy... Kdyby se optimalizaci věnovali jak měli, šlape to parádně na všem a nikdo nemá důvod nadávat. Podívejte se třeba na Mafii 2, ohledně optimalizace je to naprostá pecka. Jsou i další skvěle šlapající multiplatformí hry, jenže je jich jako šafránu. Většinou se to jen tak nějak vošmelí, trošku osekaj detaily, aby to teda nějak jelo i na slabších PC, a nazdar...
  • Asi to mysleli takhle: Horních deset tisíc = PCčkáři, zbytek = konzolisté
  • Od tak drahé a propagované hry bych očekával něco víc než že se hlavní hrdina bude podivně klouzat po herním světě, jakoby měl kolečkové brusle (animátoři z Ubisoftu jsou asi nějak tělesně postiženi) a že auta tam jen tak divně poletují ze strany na stranu a fyziku neviděli ani z rychlíku... U LA Noire jsem se přes příšerné chování aut dokázal přenést, navíc tam šly jezdící pasáže přeskakovat, tady to asi nepůjde. Holt dnešní doba je taková, že čím větší sračku studio dělá, tím větší hype kolem ní musí vytvořit, aby si ta hra na sebe vydělala, tady to šlo očividně do extrémů.
  • lol jaká klamavá reklama ? Před vydáním tu bylo spousta videí ze hry, všichni museli vidět jak WD skutečně vypadá tak co to meleš ?
  • Jack1947
    Jednodušší byly v tomto případě tvůrci a jo lidi co to bezmezně nakoupily ve velkým. *3* Nic proti no. Každý jsme náky a pak hry stojí za co stojí že.
  • ucho
    Prodejní čísla Arma 2 neznám, ale vím jen, že tam prodeje pořádně nakopl DayZ mod. Crysis dobrý prodeje neměl. Je třeba mít na paměti, že u AAA her je potřeba mít prodeje veliký. Ano, je hloupý nedat do PC verze nastavení pro lepší grafiku, ale když hra lidem nepoběží na max a jiný hry jim tak běhají, najde se celkem početný stádo jednodušších lidí, kteří to budou považovat za problém...
  • Tak to slyším poprvé. Crysis nebo ArmA 2 lidi používali jako benchmarky svých mašin a jen málo je v době vydání hrálo na maximální nastavení, ale prodávaly se bez problému. Watch Dogs na druhou stranu má grafická nastavení, která ti tak akorát trošku změní dohlednost a kvalitu textur, takže lidi, kteří mají dobrou sestavu, jsou zklamaní ze špatné kvality grafiky, a lidi, kteří mají slabší stroj, si to zase nemůžou plynule zahrát ani na nízké detaily.
  • Tilwaen
    V zemi, kde soud vyhrála i ženská, která v mikrovlnce sušila kočku, se dá vysoudit leccos.
  • ucho
    A prodeje měla hra mizerný... O prodeje jde až na prvním místě...
  • V civilizovaném světě se tomu říká klamavá reklama.
  • Divny a podezrely veci se deji kolem teto hry. Prve odklad, mozna kvuli gta5 - tedy prodejum, mozna kvuli novym konzolim, na kterych to (i bez modu) vypada graficky o dost hure nez na pc (vlastni zkusenost). Pri startu konzoli by to nebyla dobra reklama. Je to paradox, kdyz wd mela byt vlastne launchova hra pro ps4 (a mozna i pro xone). Nakonec to vydali na pc bez "e3 efektu", coz byl pro pc hrace samozrejme podraz, ale rikal jsem si, ze kdyby ty chybejici efekty ve hre byly, stejne bych si je vypnul, kdyz i bez e3efektu mi to bezelo na stredni detaily s prumernym hernim pc. Ale co je nejhorsi, ze to s modem o velikosti 50kB bezi o mnoho lepe a na stejnem pc to hraju na ultra se vsemi efekty a navic je na ulicich vice chodcu. Tedy jasny downgrade! a jsem presvedceny, ze v tom ma prsty sony a ms. Taky je divny, ze nalezeni uzamcenych efektu atd. bylo objeveno tak brzy, resp. nebyly ty veci dostatecne schovane nebo lepe odstranene. Jakoby si samotni vyvojari prali, aby se ty veci nasli co nejdrive. Nadruhou stranu je mozny, ze to odstranit neslo, aby se jim hra nehroutila.

Presto vsechno, hra me velice bavi! A s modem hra vyrazi dech jak je krasna! Hru jsem si predobjednal a nelituji toho.
    PS: nic proti konzolím ;)
  • Za co bys je prosím chtěl žalovat? Za klamavou reklamu? V jakém slova smyslu?
    Oni ti řeknou, že to klamavá reklama není, protože to, co ukázali dříve byla tech dema, aby jsme viděli, čeho se dá docílit a bla bla bla. Nevyhraješ nic, spíš budeš lézt po soudech jako pako a platit soudní výdaje. Žádný normální advokát do toho s tebou nepůjde.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit