Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tukabel

    A pak zaberou nás a zbytek Evropy, že? :-)

  • tuco

    To je na delsi diskuzi, ktera je v podstate mimo tema. 

    Podle nekterych statistik invaze do Iraku si vyzadala az 500 tisic mrtvych, prakticky umoznila vznik Islamskeho statu a zpusobila nestabilitu v regionu, ktera pak mela vliv na to co se dodnes deje v Syrii atd.

    Ze Saddam byl tyran a masovy vrah je nezpochybnitelne. Jen jsem chtel poukazat na to, ze nektere komentare srovnavaji nesrovnatelne. Taky jsi kupoval CPU z USA .. no tak kupoval, ale CPU neni hra bez ktere se da velice jednoduse obejit. Popravde nechapu tu kontroverzi. O co vlastne nekterym jde? Ze rebeluji proti vetsinovemu nazoru tim, ze hru kupuji a hraji? Ja fakt nevim. 

  • ALHAZRED

    A řekni mi, jakej dúvod má zabíjet rusi...SMRT za SMRT a nikdy to neskončí...dyť sou jich milióny a pro Putina nemaj absolutně žádnou CENU !! Klidně je posílá umřít, protože von, to hraje jako strategii...pokud se jednoduše NEUVĚDOMÍ...dopadne to špatně pro celou EUROPU... dóst přimitivní národ. Spomíná se tady Irán, Irák, Kuvajt a rusovové taky ?? Doprd. dyť už je rok 2023. Kam sme se posunuli CIVILIZACE ?? Mame akorád dost dobrou TECHNOLOGII aby sme se navzájem povraždili a uvědomělost PRIMITIVÚ...

  • A já myslím, že dát iráčanům možnost pověsit Saddama je docela dobrý důvod pro invazi.

  • yeniczek

    Ani nevis, jak me to potesilo. Vazne.

  • tuco

    Kdy je utocna valka ospravedlnitelna? V postate nikdy. Da se argumentovat preventivnim uderem, v pripade kdy ten kdo ho vede ma jistotu, ze bude napaden (napr Izrael v roce 1967), ale i to je podle mne velmi diskutabilni. 

    Nicmene, dve veci. 

    Invaze do Iraku nebyla pravne ospravedlnena udajnymi zbranemi hromadneho niceni. To byla zaminka kterou Bushova administrativa potrebovala aby invaze mela podporu v USA. Pravne je to pomerne slozity, vice zde:  https://en.wikipedia.org/wiki/Legality_of_the_Iraq_War, pricemz se to opira o rezoluce prijaty v souvislosti s invazi Iraku do Kuvajtu v roce 1990. To sou veci tykajici se mezinarodniho prava, ktery prislusi odbornikum na mezinarodni pravo.

    Invaze do Iraku, nehlede na to jak nemoralni a hrozna co se dusledku tyce, je nesrovnatelna s invazi Ruska na Ukrajinu. Pokud budeme optimisticti a nebudeme verit tomu, ze Rusko si chce Ukrajinu a Ukrajince podrobit, tak jim chce nasilim ukrast kus uzemi. To je proste jinej level zla a kdo to nevidi, tak s tim nema cenu diskutovat.  

    Tady se bavime o jedne pitome hre o ktere za rok nikdo nebude ani mluvit ani vedet. Ta proc bych ji musel mel hrat? 


  • sugyn

    Protoze ten vyrobek realne existoval ty narazko.

    https://b.itemimg.com/i/49255507.0.jpg?14

  • yeniczek

    Satira satira a pak tma najdeš plechovku prasečího masa v barvách UA vlajky a mnohem "zajímavější" narážky. Je to fakt divný, co si budem.

  • Inferius

    Valku obhajis treba i fiktivnima zbrane hromadneho niceni. Valka je vzdycky svinstvo a je uplne jedno jestli je vedena ze zapadu nebo z vychodu.

  • Proč máš účet pojmenovanej po Stalinovi ? Hitler už byl zabranej ?

  • Trochu mě mrzí že se více nepoukazuje na to že vývojáři Ice-Pick Lodge invazi jednoznačně odsoudili, přestože co vidím tak je jejich sídlo v Moskvě a měli by také mít důvod se obávat za takové jednoznačné odsouzení. Na druhou stranu považovat za škodlivou hru která má působit jako satira na sovětský svaz mi přijde trochu smutné, jakmile i satira pozbyde smysl a budeme všichni brát vše vážně tak se časem dostaneme na úroveň Severní Koreje kde Kim zakázal v některé dny smích....u nás to bude z důvodu že se budeme bát aby jsme nebyli perzekuováni za to že jsme se zasmáli nekorektní věci, Orwellova vize dystopické budoucnosti nebyla úplně lichá.

     Zmíněné vazby vývojářů Mundfish na některé Ruské oligarchy jsou nepopíratelné. 

    Je ale spíš zarážející že zakážeme hru a budeme se bít v prsa jací jsme hrdinové, přestože naše země a zbytek Evropy bude nadále kupovat ropu a plyn z Ruska, jenž především financuje Ruskou invazi.

    Každý ať si ale názor udělá vlastní. Uvidíme jestli bude tato hra nakonec zakázána třeba i u nás.

  • ty se nauč psát čárky do souvětí prvně a pak někoho poučuj. 

  • jsi poučen, nekritizuj, co zdejši casualkové mají rádi. Vůbec ne pak hry, kde nemusíš používat mozek. A když už, tak vždy musíš vypsat, co se ti líbí. To je snad pochopitelné, ne? Co na tom bro nechápeš. Tady máme nastaveny striktně pravidla.

  • není Balkán blíž?

  • sugyn

    Ja si to uzivam. Nejdriv Henry, potom Atomic a ted jeste forest 2. Tenhle rok bude skvely. 

    Edit: Mick Gordon je buh.

  • iSpirit

    Já jsem psal, že nesnáším skripty ve hrách? 

    Nebylo to spíše tak, že se mi nelíbí, jak moc často jsou využívaný skripty v GoW, že hráč se tam dost často cítí jako těžítko na tlačítkách?

    Jinak proč bych měl někomu psát, co se mi libí, když něco kritizuji. 

    Takže ty zkritizuješ film a hned napíšeš, že se ti líbí XYZ film. WTF?!

  • iSpirit

    A co jsem napsal tak srandovního? Že God of War je plný skriptů, který tě mlátí do obličeje? Že se to tvůrci ani nesnažili zamaskovat. Pomož mi, určitě to víš lépe, když mě tak prožíváš.

    Ano, tak to je.  Je to tam vidět stejně dobře jako v Call of Duty. 

    Dal jsem tam i příklad? Např. Útěk z Helu na lodi je jeden skript za druhým. 


  • ALHAZRED

    Ja nejsem nejmladší, ale válku takle blízko sem ještě nezažil...

    Docela si umím představit, co přežívali lidé za 2.sv...na co rusové evidentně ZAPOMĚLI ...

    A dnes, je také videt, že válku jde obhájit ČÍMKOLI...

    Jenom je děsivě zarážající...že tohle jim to lidi ŽEROOOU 😬

  • samozřejmě je lehké od klávesnice vykřikovat jak by se měli zachovat, když by takovou reakcí mohli riskovat svůj krk, mají taky rodiny atd...mnozí z nás by byli mnohem menší hrdinové kdybychom byli v jejich kůži než jsme teď

    O to víc si cením všech v Rusku, kdo se tam nebáli vyhranit proti válce 

    Já osobně si hru nekoupím, protože je to zkrátka dost "shady" a nevím, jaké jsou jejich postoje a kam ty finance půjdou.

    Určitě nevědomě podporuje všelicos pochybného, ale tahle válka nám je zkrátka dost blízko, vzhledem naším zkušenostem....

    A smysl sankcí je i aby je pocítili obyčejní lidé v Rusku a nepřímo se tak vyvíjí tlak na tamější režim


  • twicer

    Ono se to snadno hodnotí takle z patra co je správné a co ne, ale ono ne že by to někde někdy bylo jinak. Lidi jsou často pokrytci ať už vědomí či nevědomí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit