Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • twicer

A já myslel, že už tohle nemůže nikoho překvapit.

• redicius

Studio s tím zápasilo už v prosinci, kdy mazali komentáře na toto téma a banovali. Nevyjádřili se. Neodsoudili.

A ptát se na to, jestli někdo souhlasí s napadením sousední země a vražděním civilistů, to mi přijde relevantní otázka pro morálně zásadového člověka. Minimálně proto, když odpoví, že odsuzuje, abych mu poděkoval a projevil mu poklonu, že je frajer. Protože to vyjadřuje jistou odvahu toho člověka. Nebo připosranost, zbabělost a pokrytectví (pokud pracuje na západě).

• Nestavím se lhostejně, odsuzuji a tak dále, jako všichni ostatní. Ale nehraju si na soudce Thulsu a nenutím nikoho, aby se mi ospravedlňoval tím, co podporuje, nebo ne. Naopak, už položení té otázky považuji za hranou slušnosti, jako se ptát na sexuální orientaci apod.

Studio válku odsoudilo, hledat v tom víc, chce být magor.

• redicius

Však jsem psal, že naprosto v pořádku. Mě třeba by u doktora zajímal jeho postoj a zda to schvaluje. Pokud ano, už by mě neviděl. Pokud to neschvaluje, donesl bych mu čokoládu :)

Každej sme jinej, každej máme svůlj morální boj a pro mě třeba to je přes tolik mrtvých civilistů (a herních vývojářů, tuším vím o dvou) stopka. Je mi ale naprosto jedno, že se k tomu vraždění stavíš úplně lhostejně, takže tě nehodnotím ani nepřesvědčuju.👍

• uher

Tak povinen nejsi, pokud tady dál nechceš být všem pro srandu.

Navíc tehdy přece nešlo ani tak o God of War jako takový, ale to co jsi tam tehdy psal.

A to že buď mlčíš, nebo vtipně kličkuješ tomu moc nepomáhá 😀

• netUSblb

Tak tu si musím koupit.

• J.V.Stalin
    Ale, kupodivu reakce, to jsem fakt nečekal. Jak dlouho, že to trvalo? 😀

Kritika mě nezasáhla. Já nepatřím mezi lidi, kterých se dotýká kritika (ne)oblíbených věcí ať už jde o cokoliv😉 Ale bylo mi jasné, že to zkusíš stočit tímhle směrem. Nezklamal jsi.

Ty víš moc dobře o co tu jde. Na jednu stranu tu neustále píšeš jak je co a kde špatně, jak nesnášíš skripty ve hrách, ale když ti někdo položí jednoduchou otázku, ve kterých hrách to je podle tebe správně (ne nezbytně ty co se ti líbí), tak napíšeš.... nic 😀

• ALHAZRED

Vono, je to trošku složitejši že...

Nacpat rusy, indiany, američani, Irák, Kuvajt, Čínu, všechno do jednoho pytle, promíchat a člověku se zvedne kufr !!

Jenomže, tohle probíhá tady a teď. Kto ví, co by ste psali, kdyby amíci dneska bombardovali Sajgon ?? A jaké byli tehdá v USA protesty a jak se zavíralo...Dneska se proste řekne...jooo lidi by v rusku zavřeli, kdyby řekli něco proti válce...ALE TY VOLE !!

Tohle je jako v pořádku ?? Někto se přeci musí nějak ohradit vúči tomu ZLU...ti cápek řekne...tak vezmi kvér a di tam bojovat... aaaa ja budu zatím tady seďet, na prdeli a řechtat se, jakej seš blbéj, protže já mám všechno, delám si co chci, říkám si co chci a pařím si co chci...a ňaká válka na ukrajině, je mi celkem ukradenááá...

Lidi, ja jenom tolik. Dělejme co múžem, protože sme se klidne mohli narodit tam, nebo v rusku, a už by sme mašírovali, neboť cár báťuška Putin zavelil !! Ďekuji.

• Upřímně, chápu studio, že se nevyjádřilo ohledně invaze n Ukrajinu, kdyby s ní nesouhlasili, už by jim klepala FSB na dveře s jízdenkou na Sibiř... Byť je jejich vyjádření dvojznačné, nechal bych to raději být... A co se týče těch kybiců ohledně válek a jak jsou strašní pacifisté, jste strašní pokrytci... Využíváte plnými doušky technologie, které byly, z větší části, vyvinuté pro armádu nebo navazují nepřímo na armádní technologie... Díky jejich vývoji, ať už následkem nebo jako reakce, zemřely desítky někdy i miliony lidí a dnes si mnozí neuvědomují, že tím nepřímo válku jako takovou podporují....

• Stačí falešný DMCA report a je to pryč ze Steamu, alespoň tak dneska funguje právo a presumpce neviny. Slovenští 3Dvision už mají takhle sundané Workers&Resources ze Steamu skoro týden! Chvíli jim dokonce sundali i stránky, ale ISP evidentně reaguje rychleji než steam, kde to robot sundá a ten jeden člověk, který to řeší má asi dovolenou.

• ano cenzura je špatná. Nejlépe zrušit vše a nechat tomu volný průběh.

• tomekbobek

Mně stačí zapnout dotu a strašně moc dostat od desetiletýho Jurije z Chabarovsku.

• ,,Romantizuji komunismus,, 

to jako se boji ze nekdo si zahraje tuto hru a stane se komousem

nebo ze si budou myslet ze takhle to v Rusku vypadalo ?

• iSpirit

čekej dál, jestli si myslíš, že jsem povinen se někomu tady zodpovídat, tak se šeredně pleteš Staline. 

Pokud tě moje kritika God of War zasáhla, tak mě to mrzí, rozhodně nepotřebují svůj názor obhajovat hrami, které se mi libí. Takhle argumentace nefunguje. 

• CHROCHT

Vidím, že nejsem jediný, kdo pamatuje :D

• J.V.Stalin

Jé, ty žiješ? Můžeš se konečně pochlubit těmi skriptů prostými hrami? Pořád čekám, kdy se vytasíš a ukážeš nám jaké hry projdou tvým sítem a ty naopak při každém dotazu mizíš jako pára nad hrncem 😀

• erasser

Nejde invertovat myš :D

• Me osobne Tencent vadi a Epic bojkotuju.

• Ale je tam jeden podstatný rozdíl. A nebudeme si nic nalhávat - naprosto sobecký. Pokud RU vyhraje, máme armádu dělající tyhle zvěrstva na slovenských hranicích. Nevím jak to máš ty, já s tím mám třeba o dost větší problém, než s děním v afgánistánu.

• iSpirit

ty jsi ale myslitel. To je tak hluboké...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit