Přejít na výpis diskuzí
Umělá inteligence ve hrách #1: zapomeňte na inteligenci
24.7.2011 | Dan Vávra
175 příspěvků
-
Proč ne, myslím že to je mnohem lepší řešení než neviditelné stěny, teleportace atd.
-
No tak Fear 2 (aj 1) mala dosť dobrú AI a v niektorých situáciách mi dala dosť zabrať....
-
Co si pamatuji, tak hra codename outbreak mela taky propracovanou AI
-
koukam ze spouste lidi lezi vavra v zaludku. falesna skromnost se dnes uz nenosi, tak nevim proc do nej kopat. nechte ho at se predvede a pak teprve si ho dejte k snidani. apriori se vuci nemu vymezovat , nema smysl.
-
Když si ji tak někdo naprogramuje, tak proč ne...
-
Poprosil o pomoc? Ve stylu ,,Prosím, odstraň mi tu překážku."? Nebo ,,Prosím, nauč mě, jak tu překážku odstranit."? To by byla docela hra ve hře, aneb
AI Teacher Simulator 2011: THE GAME.
:) -
Nechápu, proč NPC postava která má hráče někam dovést, ale neví jak se tam kvůli hráčem umístěné překážce dostat, nemůže udělat to co by udělal každej normální člověk v takové situaci. Poprosil o pomoc.
-
FEAR měl výbornou AI. Stejně tak Half-Life 1 ve své době (vojáci).
-
dan vavra moc keca zije z jedne hry a povest si vybudovla jako herniu novinar s neobjektivnimi nazory dane mafie 1 byla super hra ale je cas presta byt zahorkly rikat jak by jsi to udelal ty jinak
-
Já spíš myslim Gears of War
-
No tak já třeba o téhle problematice nic nevím (a myslím, že nejsem sám), takže jsem se dozvěděl mnoho nového a zajímavého, palec nahoru a těším se na další díly.
-
No, zajímavé téma. Dnes jsem se sice nedozvěděl nic co bych už neznal, ale napsané to je pěkně. Těším se na další díl.
-
Clanek se mi jako laikovi líbil. Jen doufám že příští díl mi řekne něco jiného, z tohoto jsem téměř vše už věděl jak funguje.
-
Já bych spíš řekl Far Cry 1.
-
Nejinteligentnější nepřátelé v historii her?Jasně bez debat FEAR
Druhá hra s nejinteligentnějšími nepřáteli? FEAR 2
A pak teprve ty ostatní