Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • skaven123
    to bolo aj v 1. Deux Ex a nevadilo to :)
  • Ve Far Cry mi vadilo, ze i kdyz byl clovek zasitej v dzungli v nejakym krovi, kam sotva bylo videt a strelil sniperovkou na druhej konec ostrova, tak nepratele vedeli, kde je.
  • Nezapomínejte na Arcanum, tam byla dokonce i možnost stahovat ostatním zbroj, což se málokdy vidí...
    A když jsme u té AI, jaktože tu nikde není zmíněn legendární Far Cry?
  • No zrovna dneska jsem v GTA: EfLC sledoval, jak se clovek, co jsem ho mel sledovat, asi 5x vyboural na motorce *2*
  • Děkuji Danovi za další díl seriálu.

V první Mafii nepřátelům mohla dojít munice - AIčko se prostě rozběhlo na hráče s úmyslem ho zbít pěstmi. Škoda, že ve druhé Mafii sice nepřátelé pokřikují "Dochází mi náboje!" ale ve skutečnosti (ověřeno empiricky) jim náboje nikdy nedojdou, umělé inteligenci vždy zůstane alespoň jedna zbraň, ze které může střílet neustále.
  • dilinja
    stejně nechápu proč potom dostane od vývojářů full equipment když tak rychle pojde *1*
  • nebo i Jagged alliance 2 popř. JA2 + mod 1.13 ... jen je škoda, že moc takových her už nevychází
  • Mám dojem, že to je i v New Vegas. Pokud protivníkovi dojdou náboje, tak buď zdrhne, nebo zaútočí zbraní na blízko (což se ale většinou rovná sebevraždě). A pokud máš u sebe přátelské NPC, tak mu taky musíš dát do zbraně munici (bohužel jsou většinou schopni vystřílet 3 zásobníky a netrefit se).
  • smejki
    anebo utekli... otázka je, s jakou úspěšností lze toto implementovat mimo 2Dgrid a tahový režim
  • Pomíjí se to proto, že v současných hrách je životnost NPC 2-5s.
  • Pokud to zrovna nebyl BigBoss :o)
  • Jinak článek paráda už se těším na 3 díl...
  • Já bych třeba zmíníl i starou MAfii 1 kde pominu např. poslední misy proti Samovi nebo tak ale tam taky často docházela munice atd.. nechápu když tohle fungovalo před 10 lety se to dneska pomíjí
  • septicflesh
    Ocenil bych i čtvrtý díl na téma umělé demence. Příklady největších bejkáren historie, přešlapů a nedodělků... pokud by se do toho Danovi chtělo *4*
  • jedna z her, ktera dodrzovala loot vzhledem k vybaveni pouzivaneho NPC kdyz jeste zilo, byl Fallout (2), tam dochazela munice npc velmi casto a ti se pak na hrace proste vrhli pestmi.. skoda ze to v soucasnych hrach uz videt neni, clovek si to vzdycky uzil :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit