Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Skoda ze to uz konci 4. dielom, som sa tesil ze ked autor rozpraval o AI v akcnych hrach, ze postupne prejde aj k dalsim zanrom, hlavne RPG a strategie, na tie som sa tesil najviac. *8*
  • MickeyMutant
    Tomu se říká vlastní názor. Dan Vávra má nějaký, ty máš asi úplně jiný. Jestli tě to tak strašně prudí, tak to radši nečti a neposlouchej, šetříš svoje nervy.
  • Mate muj bod ;)
  • neurol_4ever
    Pro Dana Vávru.
    Pane Vávro, jako člověka, který vytvořil Mafii 1 a 2 a pomohl tak propagovat Českou Republiku na zahraniční herní scéně, si Vás velmi vážím. Ale to, co zde na games.cz předvádíte poslední dobou, mě už začíná opravdu otravovat. Z každého Vašeho článku, recenze nebo hostování v podcastu na mě přímo čiší, že vše, co se Vám v dnešních hrách nelibí, je totálně debilní, Ti co to hrají a líbí se jim to, jsou asi debilové a jen Vy byste to udělal lépe a vlastně úplně nejlépe a jen Vy máte pravdu. Naopak co se líbí Vám je to jediné správné na světě. V jednom podcastu jste se tak rozohnil o Duke Nukem Forever, jak je to totální fail, jak je tam všechno špatně a opravdu nejlepši na Vašem monologu bylo, že v singlu nejde nikoho zmrazit a pak rozkopnout. Nevím jakou verzi hry jste recenzoval ale u té mé jde nepřátele zmrazit a rozkopnout. Opravdu nechápu proč hře vyčítáte neco, co není pravda a všichni ostatní mlčí a věří Vám to. Tuhle jste se zase rozpovidal jak se Vám úplně nejvíc ze všeho líbí L.A. Noire a zase monolog L.A. Noire tohle, L.A. Noire tamhleto a jedině takhle by to mělo vypadat. Vždycky Vás nechají se vypovídat a pak rychle přeskočit k jinému tématu. Z Vašich článků o A.I. mám také pocit, že skoro všechno je špatně a jak by se to mělo podle Vás dělat. Doufám, že po posledním čtvrtém dílu necháte články, recenze a podcasty na ostatních členech redakce, kteří nejsou, tak jednostranní a zapšklí a budete se soustředit na Váš nový projekt. Na ten jsem tedy opravdu zvědav. Podle toho, co od Vás čtu a poslouchám, tak čekám minimálně desítkovou hru, kde bude všechno dokonalé. Opravdu očekávám, že ve Vaší nové hře nebude ani jedna věc na kterou jste si za poslední dobu stěžoval u jiných her. Ale abych řekl pravdu, nevěřím tomu ani za mák.
  • Cajk
    občas mám v některejch hrách pocit, že jo:)
  • lol, mas pravdu. mel sem si to vic precist.
  • multiplayer hraje uměla inteligence? *1*
  • multi player supreme commander to hraju stale.
  • v call of juarez 2 bylo ze nepritel se schovaval za kamenem v lese mi vojaci okolo me pobihali a strileli smerem k nemu ale do koho se nepritel soustredil a strilel jsem byl ja i kdyz jsem se shoval porad do me strilel a mi spolubojovnici byli pro nej neviditelny a tam skoncilo moje hrani uz sem si rek ze takovou blbost nebudu hrat
  • XorxoxTalarius
    S tim tagovanim ano pro RUSE ... ne pro Total War, jelikoz tam jsou mapy generovany nahodne ...
  • Anal.S
    Jenže ve většine RTS vidí AI všechno, včetně toho co samotný hráč ne. V Shogunovi je to sice principem hry, ale v Ruse rozhodně ne. Navíc, obě mají předem připravené mapy, které jsou určitě pro AI otagované.

Někdo v komentářích u minulých dílů zmínil Warrior Kings: Battles.
    Zatím jsem si četl jen tuhle recenzi

http://bonusweb.idnes.cz/pc/recenze/warrior-kings-battles-06p-/clanek.A030330_warriorkingsbattles_bw.idn

ale už si na ni brousím zuby *14*
  • Víš něco o tom, jak v realitě funguje granát? *7*
    Rozdíl mezi obraným, útočným?
  • CO?! *9*
  • Mylne to prirovnavas ke spatnemu filmu...to bych mluvil o spatne hre. Zkusme to lepe...film naprosto nenaplnujici nikoho a nenutici absolutne premyslet, proste zabijak nudy = TELENOVELA = dnesni herni zanr. Ja nechci hru opakovat milionkrat, abych ji vubec zvladnul dohrat. Ale chci, aby kdyz ji dohraju, tak jsem si mohl rict, ze jsem kurna neco dokazal (pokud to o dohrani jde rict). Pokud tem hram venujeme nejaky cas, tak je skoda se u toho nerozvijet a jen bezmyslenkovite jet predem nalajnovanou cestou, mackat leve tlacitko a obcas "R". Nerikam porad, taky chodim do prace, nemam na to tolik casu a obcas potrebuju nejakou hru na nepremysleni...ale tezko dneska sehnat neco, abych mel opak.:(
  • Damarus
    Ale umí to když se chce, mě se třeba líbila AI u prvního Fearu sice tam bylo i dost skriptů, ale jelikož to bylo v menších prostorech tak se vojáci chovali celkem schopně a dokázali vám zavařit...
  • XorxoxTalarius
    Airsoft ... nastrazne zarizeni ... nebo pripadne navnada ... pokud uz jsi samozrejme ve stavu, ze po tobe jdou, tak jsi nekde pred tim udelal chybu ;)
  • Cajk
    Chtěl by tu tvoji léčku pro deset lidí vidět.
  • XorxoxTalarius
    Taky kolik let uz tu svoji AI piplaji ...
  • XorxoxTalarius
    Nerealny to neni, musis pouzit mozek a prostredi, nalakat nepritele treba do lecky ... ale to uz se bavime uplne o necem jinem :D
  • XorxoxTalarius
    Bohuzel ja jsem chytrou AI nevidel ani nepamatuji (dokonce ani tu kompromisni, asi mam vyssi naroky) ... pokud ty ano, dej mi namet (jak jsem te jiz zadal pred tim a nedostal odpoved) ja si zahraju, zhodnotim a pripadne si nasypu popel na hlavu ...
    Proste jedine s cim tam mohu souhlasit je ze vytvorit dobrou AI je tezke (serie Total War pouziva jednu a tu samou a stale ji zlepsuje, ovsem kolik taky bylo dilu).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit