Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo ale ta blondyna (nevim jak se jmenuje) si ho potom vzala a dala mu ho
  • jak je to stím prstenem? šak ho dal v první díle k té mrtvole...
  • Gamepad prave umoznuje komplexnejsi ovladaci schema, krasne je to videt na multiplatformnim skyrimu a konzolovem dark souls.
  • Pripojit se to da, ale vetsina her tim ovladat nejde. Ovladani gamepadem je tezsi, ale ne nemozne. Ja mam mimochodem dva dualshocky a na strilecky pouzivam jen jeden z nich, s tim druhym mi to tak nejde.
  • To nejsou jenom pubertáci divil by jsi se kolik 30 letejch buzlku to hraje,.. krom jiný je to stejně buzerantské jako sedet s chlapama v hospodě nebo čumět na fotbal, hokej či jinou sračku.. potažmoje je buzn@ každej.
  • Lépe bych to ani nepopsal... Já bych hodnocení asi ještě trochu snížil, protože očekávání bylo opravdu velké. Nedá se říct, že bych byl hrou zklamanej, ale čekal jsem prostě jasný překonání druhýho dílu, a to se nestalo.... Moje hodnocení v rámci celé série je 7,5/10
    Hra je fakt skvělá, ale..... prostě ten zážitek jako u dvojky, tam tentokrát nebyl!!! A mým vítězem pro letošní rok tedy není Nathan Drake, ale Bruce Wayne
  • To ja mam opacne me pripadne sullivan v poho, u chloe me vedi ten dabing ....
  • Nejslabší byl určitě první díl, ale nejsilnější i přes všechno dvojka.

Nemůžu si pomoct, ale běhání se Sullivanem v zádech mi přišlo mnohem méně inspirativní než když tam byla Chloe (potažmo Elena, ale to je tak nemastný/neslaný ženský charakter až běda:-//)..Kua, na Chloe jsem se těšil přímo extrémně a říkal si, to by bylo aby se s Drakem nedali tentokrát dohromady *5* ..Nic no..

Jinak hratelnost a zážitek opětně nadmíru strhující..Akorát ten Sullivan......snad se na něho ve čtyřce už fakt vybodnou, nevím kdo s hráčů chce proběhnout s nějakym bílovlasym důchodcem 70% celý hry.. *16*
  • souhlasim , ja dohral za 10 a pul , mrzelo me hlavne za ta poust byla na konci hry ...ale jinak bomba!!! dvojka asi byla o neco delsi.....
  • Možná budu ukamenovanej, ale dneska jsem po 8mi hodinách a několika málo minutách (nevim kde autoři recenzí berou obvykle 10-12 hodin, když jsem hrál na normální obtížnost, často a dlouho se kochal prostředím, našel přes 70 pokladů a zvládl to za 8 hodin a něco) a musim říct, že i přesto, že trojka byla bomba, což jsem očekával, tak dvojka se mi líbila o trošičku víc. Pravděpodobně to bude i prostředím, protože hory a sníh mi jsou bližší než pouště a nesnesitelný horko, ale stejnak mi dvojka celkově přišla trochu hravější a vynalézavější...nevim jak přesně to popsat, ale o jednoduše o malinkej kousíček lepší. Jestliže bych dal dvojce 10/10 (jako že ano, protože to byl jeden z nejlepších herních zážitků), tak trojce bych musel dát 9/10, ale i tak je to pro mě, jakožto majitele ps3, "must have" titul :)
  • tak uz si to davam a musim smeknout, parada a tim splitscreenem pro dva mi udelali velkou radost.
  • No zatím jsem teprve v 8 kapitole, ale hru si užívám na 100% Naughty Dog opět předběhli sami sebe a dílko je to maximální. Různá vylepšení jdou cítit na každém kroku a celkově to působí zase o něco impozantněji. Jasně, pokud je tahle série někomu nesimpatická, nebo má k PS3 nějakou velkou averzi, tak to maximální hodnocení nepochopí. No a všem ostatním přeji příjemnou zábavu a myslím, že toho přání vlastně ani netřeba.
  • Nechapu jak mohly dát 10 bodů. Já bych dal tak 7 bodů.
  • těžko říct, Naughty Dog vyvinul engine, který plně ždímá myslím 7 z 8mi jader IBM Cellu pro rendering (tzn. jakoby dalších 7 grafických karet emulovaných na CPU), mám takové podezření, že Xbox by toto bohužel neustál + zmíněné finance od Sony
  • vravi ten ktory si v zivote nekupil originalku :D a hry pirati ostosest.
  • asi tak kdyz se ti to nelibi tak odpal, zrovna ty ubozaku na tu ps3 v zivote mit nebudes, za ten tvuj ubohej nazor bych se stydel....
  • Takze za prvi 10000 uz davno ps3 nestoji, a na ty tvoje ubohy nazory tady nikdo neni zvedavej, kdyz tak diskutuj jako clovek, a ne jako opice, uvedom si ze 10000 je treba pro nekoho castka na kterou vydelava celej mesic a pak s toho zivi jeste rodinu... To ty ale nepochopis tatka a mamka koupi co chces co ????
  • TO si myslis ty - co je na ps3 drahe - 10000 ma kazdy druhy trouba - tak si uzivejte tupci
  • a tak tenhle nazor ,zaslouzi korunku za nejvetsi blabol na svete, chlapce prober se do reality je kruta.... *7*
  • posila
    No, na videohrach nic lacineho neni. Je drahe je koupit, je drahy HW potrebny pro jejich spousteni, je drahe je vytvorit, ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit