-
tak snad vyjde ještě opravná recenze na Zaklínače 3, kde taky dostane zasloužených 7-8 z 10.
-
můžeš si koupit bílou edici.
-
Ne, odpor k SJW je zcela oprávněný a zakládající se na současné realitě (především západního světa). Je to militantní vlna, která krom stupidních keců také úspěšně lobbuje za potlačování práv jednotlivce a svobodného názoru.
Samozřejmě to nemění nic na faktu, že ignorantská nenávist proti (umírněným) sexuálním menšinám a příslušníkům jiných ras je podobně stupidní a nebezpečná jako SJW.
Prostě dva dementní extrémy, které se ale nesmí zlehčovat. -
Odpůrci Naughty Dog podle mě přehlíží fakt, že úspěch jejich her tkví především v tom, že jsou na rozdíl od ostatní produkce skutečně profesionální. Prezentace dělá hrozně moc, od hudby po režii, scénář či herecký výkony. Hrám obecně nikdy nechyběl nápad, ale drtivý většině naprosto chybí profesionalita. Kolik her má dobrej příběh? Tuna. Kolik her má dobře napsaný dialogy? Žalostný minimum.
Jediná dobře napsaná scéna mezi Chloe a Nadine totálně smete třicet cutscén, ve kterjch někdo ve slowmotion seká hlavu Krakenovi, ale tvůrci her si pořád myslí, že hlavní je dělat velký věci. Hlavní je dělat i malý věci, a lineární šplhačky, ale naprosto perfektně. Naughty Dog nikdy nevymysleli nic novýho, ale to, co udělali, udělali s chirurgickou přesností :) -
To je jasný, lepší je přispět k sérii obrázků o tom, že hráči přece chtějí hrát pouze za třicetiletý chlapy s na krátko ostříhanýma hnědejma vlasama (a screenshot asi tisíce a jedný herní postavy).
Přihlouplá zkratka SWJ a celej koncept odporu k ní je prostě jen metodou vyjádření pro lidi, co skutečně už k umění nemají co říct, takže místo, aby se věnovali obsahu a drželi huby, je pro ně nejzásadnější, jestli někdo náhodou neni holka nebo gay, protože zjevně hra stojí a padá s heterosexuálními muži.
A vůbec, všechny hry, který měly v poslední době ženský hrdinky, mi přišly mnohem zajímavější, protože jich je historicky míň a je tím pádem mnohem snazší podat novej příběh nebo úhel pohledu ženy. Úhel pohledu cool týpek jde vystřílet barák už byl ve hrách tolikrát, že k němu nemá co říct dneska už skoro nikdo. Ale evidentně ho někteří ještě nemají dost :) -
Osobně jsem to bral kvůli Uncharted 1-4, Last Of Us a Nioh. Můžeš si říct, 6 blbých her, ale stálo to za to :D
-
Lineární jako design světa. Jestli je to 500hod JRPG nebo 5 hod call of Duty, ale design světa je v obou lineární, je to tunel tak jako tak. Jestli u toho použiješ mozek nebo ne taky nezmění nic na tom jak je designovaný herní svět.
-
Kdyby to bylo na pc tak bych si to s chuti zahral.. nicmene ten cerny vergl od sony si kvuli dvema hram kupovat nebudu.
-
Že se tobě tento typ her nelíbí ještě neznamená, že se nelíbí jiným hráčům. A to co se líbí tobě se nemusí líbit jiným. Každý at si vybere co, co ho baví...
-
i ty brepto, běž hrát px2w (press x to win) tunelovánky
-
Slunce jižního Walesu. Netuším, proč se do něj naváží, slunce je tam krásné.
-
Tunel =/= lineární. Lineární může být hra typu jrpg, masivní příběh na desítky hodin se skutečnou výzvou a možnostma ve fightech. Oproti tomu 5 hodinový braindead popcorn s držením jednoho tlačítka. Pod tím si já představuju tunel. Ano, je to žánr, ale pro mě osobně má taková hra nulovou hratelnost, protože od hry čekám zapojení alespoň několika mozkových buněk a obtížnost.
-
jfgi
-
i ty brebto, běž hrát p2w omalovánky
-
lepší než nudné open worldy... *6*
-
Jediný, kdo je tady zaprděný jsi ty. Je vidět, že jsi nikdy nebyl v Asii nebo jižní Americe. Si tam zajeď a zeptej se jich třeba na černochy, budeš šokovaný co ti řeknou. Pak si uvědomíš, že lidé u nás jsou vlastně jedni z nejtolerantnějších *3* *3*
-
Lineární vs otevřený svět. Ani jedno z toho není automaticky lepší. Stěžovat si, že Uncharted je lineární hra je naprosto dementní nápad. To je jako stěžovat si, že Skyrim je otevřený svět místo toho aby to byl koridor. Stejně stupidní "logika".
-
Co je SJW?
-
Tak, zrovna Uncharted je série, kde se cestuje po různých exotických lokalitách, takže mě přítomnost černochů, Asiatů atd. v této sérii nijak nerozčiluje. Jasně, ND možná někde naběhnou nějaké SJW bodíky a dostanou někde nějakou cenu od feministek, ale neměl bych jim to v tomto případě za zlé. Ale může to být i tím, že sérii Uncharted nemám moc rád, takže je mi jedno, co se s ní stane.
-
ten zasadni rozdil je v tom ze druha cast obce nezaklada neziskovky a medialne neutoci na druhou stranu. Alespon mi to tak prijde, brblani na forech je snad jeste v pohode ne?