Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsem jediný kdo vidí, že stěžovat si na to, že ve hře je ženská / černoch / gay je v zásadě úplně totéž jako si stěžovat, že tam není? :-D Je pak zajímavé, jak se ty dva tábory vzájemně nemusí, přestože oba dělají totéž :-D
  • Ďalšia slaboducha tunelovica od ND. Už končia s kopirkou Tomb Raidera, ale este majú v zasobe pár časti kópie walking dead .
  • Vidím, že Uncharted konečně začíná dostávat hodnocení, které si zaslouží... jen tak dál.
  • Jsem velky fanousek Uncharted a uz parim i The Lost Legacy. Hrat na Chloe namisto Drakea mi vubec nevadi, naopak, je to prijemna zmena a Chloe je mimoradne sexy. Takze za me plna spokojenost.
  • My k tomu dospějeme, že nám přestanou vadit holky, černoši a homosexuálové. Zatím je to nezvyk, ale díky globalizaci zábavního průmyslu do pár let vytáhneme hlavy z tý naší východoevropský zadnice. Hodně sil na tu cestu!
  • Vynikající hra. Příběh paráda, ale chvilku mi trvalo si zvyknout na Chloe, ikdyž mi ve všech předchozích dílech sedla. Jen prostě Nathan je Nathan. Teď samozřejmě doufám, že se ještě někdy objeví. Hráno na obtížnost Crushing a vysbírány všechny poklady včetně těch "spešl" ve 4 kapitole. Dohráno po 15 hodinách a 20 minutách, tzn. spokojenost i s délkou :)
  • Ze SJW vlny mi je zle, ale tady mi to vůbec nepřijde. Prostě hra se dvěmi ženskými hrdinkami a nic víc. Ale nehrál jsem to, tak nemůžu posoudit, jestli mají v dialozích nějaké stupidní kecy.
  • Tady s tím podle mě nemá SJW nic společnýho. Krom toho, že se jeden "maskulinní běloch" do skupiny později připojí , jaké jiné postavy ze série bys tam chtěl dát? Drake s Elenou to pověsili na hřebík, Sullymu je přes šedesát a Cutter na hlavní roli nemá.
  • Zrovna v tomhle pripade to neni takova hruza, ale jo no ten trend tu ne.
  • Nelíbí se mi snaha, dělat hry více po chuti SJW.
    Maskulinní běloch se SJW vůbec nelíbil, tak tady máme rovnou dvě drsné ženské hlavní postavy a ještě pro jistotu ani jedna není běloška.

I když se mi to moc nelíbí, tak nakonec ale asi neodolám, protože Naughty Dog dobré hry prostě umí udělat... o tom není pochyb =)
  • Hra super, dobře napsaná, zahraná, výpravná... prostě všechno co čekat od Uncharted, ale "skupina hráčů, která se chce těch osm až deset hodin jen kochat" kochal jsem se dost a stejně jsem pak ve statistikách na konci měl čas 5:21 takže fajn jen od toho opravdu nečekat víc než jednohubku.
  • Parádní DLC, na první dohrání 8 hodin skvělý zábavy a hned po dokončení jsem si to rozehrál znovu.

Otevřený level byl parádní zpestření, více možností při stealthu potěšilo, akce byla dobře dávkovaná a na scenérie byla vyloženě radost pohledět. Postavy v dobrém překvapily a dokázal bych si s nimi představit pokračování.

A ještě jedno velké plus - Nevím jestli za to mohlo prostředí nebo větší množství puzzlů, ale celý DLC na mě působilo více "Tomb Raiderovsky", než poslední dva Tomb Raidery dohromady.
  • bukrr
    Tomuhle kousku jsem moc nevěřil - bez Nathana ani ránu. Naštěstí Naughty Dog přivedli na svět víc podařených charakterů a Chloe je perfektní kompenzace za Nathana. Později, když se Nadine s Chloe více sehrají a přidá se k nim ještě Sam...parádní podívaná. Nebo spíš poslouchaná..?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit