-
Miluju když soudruhům s červenou čapkou v profilovce cukají z těchdle her žilky! *1* A přitom oni by tak mocinky chtěli, aby všechny bavilo hrát jen to jejich graficky dokonalý Kol o dutý. Jen houšť. *1* *1*
-
hádám, že ty jsi jeden z těch lidí, co hrajou cokoliv, co pochválí Angry Joe nebo TotalPisskid a eště se potom cítíš být na "vlně".
-
Připomnělo mi to Alley Cat - není špatné zašťourat v historii ibm pc platformy a zjistit, že na tom byla co se týče grafiky nejhůř ze všech tehdejších platforem.
Ale jinak mi ta grafika příjde pěkná, na svá omezení dost vymazlená. -
Hipstertale 3 Under one pixel...
-
Undertale vážně není o umění, spíš o revolučním pojetí pojmu hra
Doporučuji shlédnout video od Total Halibuta, podle kterého je undertale také hra numero uno -
Já to hrál na staré Nokii, něco jako pan meloun se to jmenovalo
-
Ne vymysleli to uprchlíci a chtěj ti vzít jitrnici a jelito ty jelito
-
no jo, člověk si po dohrání VC řekne, wau fakt parádní hra, co takhle si zapařit nějakou další podobnou hru... a v ten moment narazí drškou do imaginární zdi zklamání, protože žádnou další hru podobného žánru téměř nemá šanci najít... jasný, japonci občas nějaký dobrý žánrový mix vytáhnou, ale obecně hru jako VC člověk prostě nenajde... zato hipsterských 8bitových "uměleckých" blbinek je každý rok tak milion... to i FPS her vyjde ročně mnohem míííííííň...
-
hlavně recyklovat... *1*
-
Z čeho? Z demokracie?
-
Souhlasím, ale nemusel jsi to psát tak rozvláčně, stačilo jen napsat to druhé slovo.
-
Víš, vůbec jak moc těžké je něco vytvořit v gamemakeru?
-
Jak se to jmenovalo? Docela bych zahral.
-
Si piš, že nemůže - hráči sou všichni plesnivý hipstři, přece, a všechny recenze jsou zaplacený, jak jinak (což autor samozřejmě zvládl ze svýho minirozpočtu naprosto bez problémů).
-
Tak jsem si prosel screenshoty a ta grafika, ehm to snad neni ani EGA? Nic proti, zacinal jsem na 8-bitech, ale Bloodwitch, coz bylo RPG na Sinclairu pro 2 hrace, snad vypadalo lepe. To si radsi zahrajte Ultimu 7, nez toto.
-
Ve tvem vlastnim zajmu doufam, ze z toho jednou vyrostes.
-
Hele děcka a to vám dělá takovej problém uvěřit, že je to... co já vim... třeba fakt dobrý? Já teda nevim, nehrál jsem to a přiznam se narovinu, že to grafický zpracování mě od toho zatim celkem odrazuje. Ale, a nebudete tomu věřit, když si něco pochvalujou jak recenzenti, tak hráči, může to v určitých ojedinělých případech znamenat kvalitní hru.
-
To je pravda, nehledím na grafiku. Pošlu do Jedličkova ústavu dotaz, zda by na tuhle "hru" nemohly tamní svěřenci udělat grafický mód... Zlepší se to o 100% minimálně. Pamatuju, jak mi spolužačka Michaela ve 2. třídě základky nakreslila do památníku indiána a spolužačka Lenka zase houbu. Naskenuju to a pošlu autorovi hry, může se na tom naučit kreslit. *1*
-
tak zkus jinou hru, každá nemůže být stejná, buď rád za směsici žánru. Za strategické, hardcore RPG doporučuji Disgaeu 5 a samozřejmě fantastickou Valkyria Chronicles.
-
Nic. Tady je genderově vyvážená hra s hipsterským vizuálem, po které má i fanda 8 bitů (např. já) chuť si vypíchnout oči vidličkou, protože naposledy jsem podobný vizuál viděl na nástěnce kreseb dětí předškolního věku. A i ty to měly lepší.