Přejít na výpis diskuzí
Uniklý dokument potvrzuje existenci Fallout 4
12.12.2013 | Ladislav Loukota
94 příspěvků
-
vau další hardcore fanoušek prvních dílu co nerozdejchal pokrok
-
Jen aby to nebyl jeden z těch "náhodnou" uniklých dokumentů ,který jen uspokojí fanoušky pobořené stránkou survivor2299.com. Můžeme se jen modlit aby tam dali lepší rozhovory než ten paskvil z ukázky. Snad se počili F3 a dají si s vývojem opravdu záležet ( O čemž dost pochybuji.) a nevydají to jen pro peníze ani ne za rok.
-
Yaaaay! Další FAILout!!! Jupí!
*Vypnout sarkastický mód*
Doufám že se jednou zase dočkáme pravého Falloutu od Obsidianu... (Avellone je king!) -
Toto už nějaký ten smysl dává. O Bostonu už nějaké spekulace proběhly kdysi po vydání Fallout 3, nepletu-li se.
Namluvený hrdina by se mi líbil. Jsem zvědav, kdy nás Bethesda oblaží oficiálním oznámením čtvrtého Falloutu. -
My ghoulove pijem Roentgen Rum. Wheee...
-
Koukam ze nemoc silenych krav se siri.
-
lidi chtěj fallout od obsidianu..
-
Podle scénáře to vypadá na klasickou nudu ve stylu Bethesdy - napsal to nejspíš někdo ve fofru při polední pauze na záchodě a ještě si při tom stihl přečíst noviny. Každopádně je to úplně jedno, protože konzumní hráč nepozná rozdíl mezi kvalitním scénářem a slohovkou psanou prvňáčkem. Stejně tak si nevšimne, že F3 nemá hlavu ani patu, že ani jedna frakce nedává smysl, že lokace jsou katastrofálně navržené a všude možně zablokované... Demenci rozhovorů taky nepostřehne, protože je bude všechny odklikávat a to, že je celá hra jedno velké rutinní copy&paste už nehraje roli. Hlavně, že to bude opět megalománsky vyhypované, bude se to ve velkém prodávat a k tomu ještě bude pořádný merchandising v podobě plyšových vault boyů a krabiček na sváču *1*
-
Fallout 4, který nedělá Obsidian? Tak to nedík.
-
Upravte si "nechutný kanadský žertík" na "chutný kanadský žertík"!!!
-
Nejvíc mě u Bethesdy vadí, jak ignorují Avelloneho Fallout bibli a cpou si tam, co se jim hodí. Předpokládám, že Boston bude opět zamořený supermutanty *7*
-
Tak tem silencum trojka nestacila. Buh chran. A tim buh myslim Brian Fargo, jehoz Wasteland 2 zrovna dneska dostal betu. Hadam, ze tady vsichni skudlili, prachy neposlali, takze akorat utrou nudle a slzy, misto aby si pekne zaparili tuhle skvelou betu.
-
To bylo jasný. Bethesda ví, co lidi chtějí. ;)
-
Hlavně ať to časem vyjde a ať je to nadupaná pecka :)