Přejít na výpis diskuzí
Uniklý dokument potvrzuje existenci Fallout 4
12.12.2013 | Ladislav Loukota
94 příspěvků
-
ano byla to narážka na to 3D, každopádně si ta hra nezaslouží takovej hate jakej si na ni napsal ty i když třeba není úplně perfektní, konkrétně by mě zajímalo co na frakcích nedává smysl? těžko by ta hra měla světově kolem 90 % kdyby to byl takovej sh1T jak píšeš. Já sem rád že se někdo v téhle značce snaží dál pokračovat a pak sou lidi co to radš odepíšou jen z principu že vyrostli na prvním dílu.
-
nech to spravia zvrchu a tahove tento novy fps Fallout je nuda ano nemalo by to milionove predaje ale svoje dost velke publikum by si to naslo..
-
No já si svůj progress ve hře přesně nepamatuju ale vím jakou jsem měl radost z první brokovnice a hrsti nábojů nebo jaký problém bylo vymlátit nájezdníky poblíž Sandy Sands (tuším). Ale vím, že se mě nestalo abych končil hru s Raketometem do kterého jsem měl asi 90 raket, několika Fatmany, desítkou rotačních kulometů a tunou nábojů jako jsem končil F3.
Počet nábojů si nepamatuju, jasně nebylo to ultra realné ale rozhodně to nebylo na úrovni F3 a NV kde jsem opravdu do některých protivníků sypal náboje po stovkách nebo jim narval několika násobné headshoty.
S tím LoU jsem to asi špatně řekl. Rád bych aby hra byla ze třetího pohledu s podobným principem boje na blízko, nedostatkem munice a nutnosti improvizovat. Je mě jasné, že lineární koncep LoU nejde namontovat na Fallout koncept ale jde mě o ten pocit.
Vím že to zní třeba trochu offtopic ale účastnil jsem se jendoho Fallout Larpu. Kamarád mě do toho uvrtal vyprávěním jak byl minulý ročník super, jak se celý tým skládal na jeden revolver s 5 náboji a jak bylo drsné vyjednávání frakcí apod. No tak jsem jel, vybaven Larpovým mečem a nožem a jednou manuálkou, bohužel nový pravidla povolovala plynové zbraně s automatickou střelbou. Některé frakce je měli od začátku a hru to kompletně rozbilo. Většina lidí odjela hned první den protože nikdo nic nechtěl dělat. A to je můj problém s F3 a NV, když se tam nahází hromady zbraní a munice tak pro mě se vytratí ten pocit Postapo a zbyde jenom nudná střílečka. -
já nevím, co proti tomu Betežďáckýmu Falloutu porřád všichni máte... já osobně v něm mám naběháno fakt hodně přes 100 hodin a ta hra mě bavila od začátku do konce... jasně, má svý nedostatky a chvílema mě pěkně vytáčela, ale je to vynikající open-world akční RPGčko. Rozhodně to pro mě bylo přijatelnější od nich, než kdyby to dostali matláci typu UBI/EA, kteří by z toho vyrobili nějakou... lepší je nespekulovat. samozřejmě, udělalo by mi radost, kdyby se to nějakou shodou okolností dostalo do rukou Obsidianu, ale pokud to zůstane u Beteždy, budu se jen a jen těšit...
-
hmm, asi tu vsetci dohrali mass effect seriu a zaroven su znalci falloutu.
presne tejto vrstve bude vyhovovat fallout od bethesdy lebo vam staci tupe strielanie a stupidny engine.
co uz, dnesna mladez preferuje plytke a prioritne graficky na vysokej urovni hry preto tolko skvostov za posledne roky. -
Stejně si to bohužel koupim.
-
No je fakt, že než tam mít téměř nefunkční systém skillů a SPECIAL, tak bych to klidně hrál celé v realtime a reálněj pojaté. Fallouta nikdy nedělal geniálním jeho tahový systém, ale spíš ta atmosféra, rozhovory, prostředí a geniálně vymyšlený příběh všeho okolo. Klidně kdyby to byla střílečka ve stylu STALKERA, tak by mi to nevadilo, ale hlavně ať mám pocit, že jsem ve funkčním světě a ne v nějakém cirkusovém kamenolomu (viz F3)
-
Píšeš sice návrat ke kořenům, ale v původních Falloutech jsi měl od půle hry také raketomety a energozbroje. A navíc s nízkým skillem guns jsi do někoho klidně taky vysypal 20-30 kulek a on se ti vesele smál...
A navíc F musí být open world hra, a toho se stylem LoU nejde docílit. Už jen protože by se jednalo o dost drastickou změnu žánru. Ostatně to samé se stalo i mezi F2 a F3, kdy se z tahového rpg stala skoro čistokrevné akce s rpg prvky. -
Mě by se líbilo, kdyby se vykašlali na FPS a udělali něco jako LAST OF US. Čili málo munice, poměrně realné zásahové zóny, nutnost boje na blízko a hlavně neustálý pocit boje o přežití. V posledních Fallout hrách (3 a NV) mě hrozně štvalo, že ve třetině hry jsem měl rakteomety, pušky, brokovnice, brnění, Stimpaky apod. Prostě nulový pocit nějakého boje o přežití. Stejně tak mě irituje, že do některých lidských protivníků vystřílím zasobníky (!) nábojů a oni v pohodě bojují dál. Co takhle Fallout přiblížit víc realitě? Nebo aspoň návrat ke kořenům.ou souhlasím.
-
To uz aj z EA unikli nejake dokumenty? *1*
-
este ze chapes trend robit dementne pokracovania legendarnych hier *4*
-
*úpadek
-
na druhou stranu je to dobré, že jsou dnešní hráči tak málo nároční - můžeme totiž tvořit špatné hry a ještě si na tom pořádně namastit kapsy *5*
-
nechápu tenhle trend reagovat na příspěvky, které jsi ani pořádně nepřečetl
-
Nechápu tenhle trend kritizovat věci, které ještě ani nevznikly a nikdo je neviděl...
-
Co konkrétně je na F3 pokrokového kromě toho, že je ve 3d (proti přechodu absolutně nic nemám)? Uveď konkrétní příklady, prosím.
-
Hahah biowEAre. To radšej bedeždu...
-
to nahovorenie mi znie blbo, pretoze si vo falloute mozes vytvorit aziata, cernocha, belocha, indiana..a vsetci budu mat rovnaky hlas
-
Ja sem taky fanousek prvnich dilu, uz od score 19 kde bylo na fallout hratelny demo. Ale kuli tomu nemusim bastit blitky silenech krav.
-
pravy fallout by bol len pod vedenim farga alebo este mozno pod bioware...
to ze bethesda zhrabla tuto znacku bol najciernejsi den fallout znacky.
darmo obsidian....