Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V této době snad už nejde brát recenze od placených redaktorů vážně... Před 15 lety byl hrozný skandál, když někdo poslal do redakce kapříky, aby dostala hra lepší hodnocení. Dnes je skandál, když kapříci nepříjdou.
  • To mi přijde to nejmenší...vem si jak rozhovory ve Falloutech vždy ovlivňovaly statistiky...inteligence, řeč, karma, apod...
  • Kickstarter s Falloutem? To mi zrovna zni mnohem lip, nez Fallout od Bethesdy (nebo EA, Blizzard...)
    Pro me neni rozdil, jeztli Fallout vydaj prave oni, nebo nikdo.
    Tim to nechci nikomu brat - kdo si tu hru uzije, tak at.
    Podle me ale dela Bethesda sice open world, ale s hrozne podivne umelym prostredim a jejich grafika mi taky neprijde moc uchvatna. Proste atmosfera zadna - vetsinou.
  • Očekávám další FPS hrající si na RPG. Bude to vypadat hezky (dokud fanoušci nevydají vlastní textury), bude to mít moře chyb, na které pojedou patche a DLC jak na běžícím pásu už v den uvedení na trh, bude to easy, aby si to zahráli i děti a konzole z toho budou smrdět na kilometry. Tak teda hurá *1*
  • tak to musím nesouhlasit, kamenák všechny recenze naprosto rozcupovali :) ale chápu tvou pointu
  • Kameňák je jeden z nejoblíbenějších filmů v České Republice. Je to ale kvalitní film?
  • Sorry, ale to, co předvádíš je přesně to dnešní myšlení, kvůli kterému upadává kvalita her. A tím myslím tohle: "Je to sice špatná hra, ale protože nevychází nic podobného, tak je vlastně dobrá." ... Jako příklad bych uvedl restartovanou sérii WRC od Milestone - jsou to paskvily, které kvalitou nesahají předchozí WRC sérii ani po kotníky, ale protože momentálně nejsou na trhu jiné rally hry, tak lidé říkají, že je to dobré a dokonce hry dostávají i nadprůměrné hodnocení v recenzích. Dokud tu bude přetrvávat tohle myšlení, hry budou pořád stejně blbé.
  • Pokial to nebude pod bethesdou robit obsidian tak nezajem a kto chce stary fallout tak wasteland 2 uz ma betu tak by ste sa ho dockat mohli
  • 9 z 10 nerdů doporučuje vyhnout se této hře širokým obloukem *1*
  • oprava.korenum a ne krenum..heh
  • Když Fallout 3 vysel hodne lidi bylo zklamanych. Ja docela taky, ale vim ze to není vůbec spatna hra. Hlavne v dnesni době kdy podobne hry prakticky nevychazeji tak cloveku dojde ze to je vlastne dobra hra. A zase napisu pro pripadne antiBethesda kecaly, nikdo jinej dneska F4 udelat nemůže aby to aspoň trochu stalo za to, zadny studio na to bud nemá prostředky nebo ma svoje znacky, teoreticky, pac na to samo taky nemaj licenci a budme radi ze tahle znacka neskončila nekde na kickstarteru. F4 bude udelany v duchu dnesni doby, takze kdo opet ceka navrat ke krenum at radsi neceka. Kazdopadne si myslim ze to bude zabavna hra, ona Bethesda preci jen trochu takovy ten hardcore nadech u her porad drzi.
  • Jack1947
    Opet diskuze, ted jiz to bude pravda a proc by nebyla ze. Kdo si blahove myslel ze nechaji tvurci
    znacku Fallout lezet ladem skladem... ten se vzdy mylil jen nebyl ten pravy cas, kdovi jestli ani toto neni nafoukla bublina, zosnovana samotnou Bethesdou. *4*
  • Mass Effect je tupé strieľanie?!!
  • Ten důvod je v tom že naprostá většina komunity, hlavně teda v usa tady očividně ne jak jsem po dnešku zjistil, byla spokojená s New Vegas a chtěla by aby mu případný čtvrtý díl byl co nejvíc herně podobný. Ale z tvých komentů mě příde že chceš vyloženě survival hru kde chodíš s jedním zásobníkem a to se na mě nezlob to po falloutu nemůžeš očekávat.
  • Zase aby jsem byli fér, i F3 a NV má dialogy a způsoby plnění questů, které se ti neotevřou, pokud nemáš potřebné Perky nebo skilly ale jinak s tebou souhlasím.
  • A od kdy musí být Oper World hra o prozkoumávání, mizerná FPS ? Pardon, že to řeknu takhle ale nové Fallouty mají super omáčku kolem sebe ale mají hrozně slabý systém na kterém je to postavené. Mimochodem zrovna Metro je dost lineární. A prvek už jendou změnili, z Tahového systému na FPS, nevidím důvod proč ho nezměnit znova.
  • Zeby proti tomu meli vsichni to ze to NENI fallout? Zkus si ve falloutu vylizt z diry a jit si to rozdat se supermutantem ... rozmazne te. V tohle sem usutoval supermutanta zakladni pistolkou ... a pak sem to smaznul.

Podivej se na uzasnej skill tree v F1/2 ... a ty skilly se KUREVSKY projevovaly na zpusobu hry ... situace si moh resit silou/vykecat diru do mozku/... vse v zavislosti na schopnostech postavy. Proto melo i smysl hrat znova a jinak. Dokonce (vec ve dnesnich pro deticky vyrabenech gamesach nevidana) ses proste na nektery mista behem hry vubec nedostal ... protoze si na to trebas nemel inteligenci/silu/...
  • Mě zase vadí, když získám nějakou skvělou zbraň nebo brnění a za pul hodiny koukam na závěrečné titulky.
    Boj o přežití se dá udělat i rozumným rozložením síly nepřátel a munice.
  • kamo Fallout je v první řadě hlavně open world hra o prozkoumávání takže jestli chceš něco jak Last Of US tak od toho tu máš Metro ale určitě kvůli tomu nebudou měnit hlavní prvek hry
  • Ale tak jasně, já se u toho bavil taky....potom co jsem do toho narval destíky módů aby hra byla trochu víc jako předešlé díly. Já bych prostě chtěl aby se to zase posunulo a aby to nevypadalo jako Skyrim/Oblivion/ jen s jiným skinem. Mě třeba nevadí němý hrdina. Ale prostě po zahrání LoU vím co chci o postapo hry. A Fallout se tomu bohužel s každým dílem vzdaluje.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit