Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak mody vylepší jenom grafiku, max interface. Příběh, system levelovaní, RPG prvky, bojový systém= to vše zůstane a to vše je na bídné úrovni. Mody ti to vylepší vzhledově a bude se ti to lépe hrát(např. nový inventrář), ale pořád je to hodně povrchní, repetitivní a nudné. Sám jsem to po roce a něco rozehrál s modama a musím smeknout: grafika je opravdu skvělá a inventář taky klobouk dolů před těma co to dělali, jenže po 20 hodinách jsem zase zjistil, že to hraji ani nevím proč a šíleně se u toho nudím.
  • Ja tomu šanci dávám, ale zatím marně. Pravidelně mně odrazuje lehká obtížnost, inventář, skilltree a další ústupky, které z těch her dělají FPS, kde mám místo kvéru meč a štít. Ale jako chápu, že se to lidem líbí. Já si ale vždycky raději zahraju F1/2 nebo Tactics *4*
  • Přesně tak. Nexus je nutnost. Vše pěkně zdarma a vím, že to ty lidi dělali ze srdce a ne pro prachy. Kvalita některých modifikací je až neuvěřitelná - pro mě jsou moddeři takoví malí hrdinové a velmi si jich vážím.
  • Já si hnusnýho sněhu ve Skyrimu všiml hned, jak jsem se dostal k věži obývané bandity kousek od Riverwoodu. Nemohl jsem věřit vlastním očím a myslel jsem si, že mám snad nějaký bug grafické karty. Pak se mi nechtělo věřit, že je skutečně v AAA hře 2D řetěz. Úplně první bug byl asi tak 10 sekund po zapnutí hry, kdy jsem odletěl společně s vozem a svými spoluvězni kamsi do nebe - koně si asi hráli na Santovy soby či co. Podruhé už se to nestalo (po loadingu z menu), ale zase mě překvapilo, jak mají NPC podivně zalomený krk, když se dostanou do boje. Při mém prvním setkání se dveřma jsem vypnul hru, naloadoval Oblivion a provedl srovnání. Textury a model dveří v mém silně modifikovaném Oblivionu vypadaly mnohem lépe než ty v super novém 10/10 Skyrimu.

Abych to zkrátil. Po týdnu hraní jsem hru odložil na více jak rok a vyplatilo se. Dnes hraju pěknou a dodělanou hru sice s pár bugy, ale to už se holt nedá nic dělat.
  • 10/10 je naprosto zcestné hodnocení. Už jen kvůli tomu echt hnusnému vizuálu opravdu nejde dát plnou palbu, o zbytku obsahu ani nemluvě...
  • Schválně se někdy podívej na recenzi BG2. Ta tenkrát nedostala 100% z jediného důvodu - místy byla těžká *4* Kdyby se podle tehdejších měřítek hodnotil Skyrim, tak by to dopadlo hodně bídně *1*
  • Já s tebou naprosto souhlasím, dost se divím, že Betheseda nezaměstnává ty modery. Jak je možné, že udělají mnohem lepší práci než jejich vlastní pracovníci? Osobně už nehraju, žádnou hru od Bethesedy dokud neprojedu NEXUS a nestahnu tam vylepšení pro ní.
  • Zase lepší, když vyjde aspoň nějaká hra, u které je možnost jí dodělat, než když nevyjde nic. Skyrim dodělaný komunitou mě moc baví a je jasný, že sama komunita by celý Skyrim sotva udělala. Tak aspoň že Bethesda něco začne. Ale uznávám, že mě vždycky štve jim za ty nedodělky poslat prachy. Kdyby aspoň recenzenti nebyli takoví hlupáci a na hru se pořádně podívali. Já pořád nechápu, jak mohl Skyrim po vydání dostat 10/10. Ta hra ani hned po vydání nebyla katastrofa, ale chyb tam bylo tolik, mnohdy velmi hloupých, že by nikdo udělovat max. hodnocení neměl.
  • ... (anonym): Ano pokud jsi jel podle návodu tak to bylo možné nebo pokud jsi věděl kdo co je. Jenže pokud jsi hrál poprvé tak ti nikdo neházel zbraně do obličeje jako v současných Falloutech. Problém je v tom, že zbraní je v současném pojetí Falloutu prostě MOC.
  • Tak nějak jsem to myslel i skrze ty textury. Jakože hra vypadá dobře přesně do té doby, než udělá někdo jiné textury a pak si klasicky všichni uvědomí, že ta hra zase tak hezká s oficiálníma texturama není *4*

Mínuska neřeším, protože za pravdu se každý bije *1*
  • Co by na to měli říkát? Svou práci odflákli a lidi jim to kupovali po milionech a dokonce recenzenti to hodnotí jako RPG roku a podobné bláboly čili musí být spokojeni, že jim to lidi i po letech stále žerou a užívají si zisky. Co na plat Bethesda v tom umí chodit, tomu všechna čest, bohužel je to zapříčené lidskou blbostí.
  • " Fallout akorát přešel z izometrickýho do fps pohledu." To slovíčko jenom jsi nemyslel vážně, že jo ? Změnil se z dobrého Turn Based na naprosto tuctovou střílečku. S pěkným světem a omáčkou kolem ale odmysli si, že to je Fallout a co dostaneš. Cčkovou střílečku.
  • Pokud vím, práva má Bethesda a vedla o ně docela slušné spory a nakonec vyhrála. Fallout a TES jsou dvě nejdůležitější značky Bethesdy, potmažmo Zenimaxu. Nepochybuju o tom, že na tom budou dělat právě oni. A jestli je to správně? Já myslím že ano a souhlasím s tvými argumenty. Pro takovou značku je škoda malého studia bez peněz. Ony ty prachy bohužel jsou nutné, když má vzniknout AAA hra. Že jsou hry jak pro idioty už je jiné téma a mnohdy je to bohužel pravda.
  • Arenoth: Není to pravda. V F1 šlo mít dobré zbraně taky už od začátku, bylo to jen o tom, kam půjdeš a jak je získáš. Úplně stejně je to v FNV, ale pravda, že těch nábojů je tam víc.
  • Ano, chtěl bych aby hra byla víc survival. Nevím jestli tebe jo ale mě nějak dvakrát nebaví, že hned v první hodině hraní mám velmi obstojný arzenál a s municí si nemusím dělat hlavu zbytek hry. S tím jak se všude munice válí nevím, jak můžou mít lidé problém se ubránit nájezdníkům ? Vždyť zbraň a náboje byli v každé druhé skříňce. A znovu říkám, min. první polovina Falloutu 1 a 2 taková byla, prostě jsi měl dva zásobníky a snaž se. V New Vegas jsem měl za chvilku Laserové pistole.

Komunita hráčů už dokázala, že bude slepě hrát co se jim předhodí. Ano budou štěkat ale stejně jako poslušné ovečky to koupí. Jinak Last of Us si vedl velmi dobře a to jsem taky slyšel křiky o tom, že survival žánr je přežitý, vlastně to samé bylo i u Metra, hmmm.
  • Nevím za co ta mínuska. Popsal si hry Bethesdy do puntíku. Dokud ty jejich hry nedodělají fanoušci, jsou nezajímavé až téměř nehratelné. Moc dobře to vím, hrál jsem všechny díly TES a rovněž Fallouty. Mě by zajímalo, co si v Bethesdě říkají, když vidí neoficiální patche na jejich práci. Mě by teda nebylo příjemný, když bych na něčem makal jako profesionál s velkým rozpočtem a slušným platem a pak mou práci opravoval nějak Franta, co celý den dře v práci a pak jen tak mimochodem pro zábavu po večerech opravuje mě profesionála, který je za to placen. K tomu to Franta dělá zcela zdarma pro svou potěchu a pro komunitu. Kdyby za to aspoň Frantovi někdy napsali "hele, díky, jsi dobrej". No aspoň že to dělá komunita.
  • Jenže Fallout neni WRC, takhle zmrvenej Fallout rozhodně nebyl.
    WRC dopadlo hodně špatně, Fallout akorát přešel z izometrickýho do fps pohledu. A to že jiný podobný hry nejsou... Už to tak prostě je.
  • A zkousel si to na tu HC uroven? Tam kamo musis pit i vodu
  • To já si pamatuju moc dobře jak sem kounčil fallout 2, Nejlepší brnění, nejlepší zbraně(to sem měl už tak od půlky), kopce nábojů a stympaků. Měl sem toho tolik že jsem obsadil jednu základnu (tu jak tam byl před vstupem raketoplán) abych měl ty tuny věcí, zbraní, brnění atd. kam dávat.
  • Já nevím, co pořád řešíte. Fallout 4 jednou bude a nebude to zase tak moc za dlouho. Bethesda své hry vydává s jasnou pravidelností. Já bych čekal F4 do roka, max. do dvou. Nový díl TES bych pak čekal kolem roku 2016-2017, max. 2018. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit