Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ale promiňte, proč... Proč?! Zkoušeli jste někdy jít v opravdovém lese v prostěradle a kapucí přes hlavu abych čuměl drsně skrz čelo? Natož běžet? Dyť by se zabil o první maliní a vypíchnul si oko o první větvičku.
    Proč tam ten člověk nemá teda přiléhavé oblečení vyválené v přírodních hnusech, aby to získalo maskování?
    Assassin v 18. století by už v sobě měl mít míň z spidermana a víc z Hitmana..

Nechci trolovat, ale to už je fakt problém jim TOHLE uvěřit.
    • ales.smutny
      Tak, přiznejme si, když člověk skočí z třiceti metrů do kupky sena či listí, tak moná zůstane efektivně skryt, ale jen díky tomu, že lidi budou obdivovat kusy z něj, co se rozprskly v širokém okruhu...;)

Spíš mi přijde z logicky věci fakt dost nápadný...jak to bylo na středověkém blízkém východě v pohodě a v renesanční Itálii taktéž, tady už ten obleček i přes stylizaci ční z davu.
    • Hairy_Ass
      No, kdyby nechtěli být tvůrci co nejvíc cool, tak by prostě sáhli po něčem na způsob ninjovkého obleku, který by se pro asásiny hodil v každé epoše. Ale protože z něj udělali frajera s kápí, tak holt bude s tím, jak se děj AC bude posouvat blíž do současnosti, vypadat víc a víc blbě.
    • to nevím v jakém lese jsi běhal ale spíš to vypadá na stromovou školku podle tvého popisu.. jediný les kde bych se bál o "napíchnutí" jsou tak možná naše smrkové lesy.. pochcané kyselými dešti...

btw když běžíš v lese je důležité čumět se pod nohy možná jen chytrák jako ty by se rozjímal nad korunami stromů .. a pokud nejsi Newton tak ty jablka už taky tak často na hlavu nepadaj..
    • jindra.veliky
      za to lezeni na 50 metrovy veze a nasledni seskoceni do kupky sena je realny..... *7*
      • samozrejme, to jsi nikdy neslysel o tomhle typkovi? http://en.wikipedia.org/wiki/Alain_Robert
        • Slyšel jsem o něm, Majore Čubičko. PS: Jindra je tragéd.
    • presne, tohle neni "assasin skryt" ale "assasin co nejvic videt" :D
  • Grifus
    Ja nejak nevim, porad mi to do tohoto prostredi nesedi - mozna kvuli jeho prakticky stejnemu "nenapadnemu" obleku...
    • Divne to bude az v AC4 kde Ezio- pardon teda iny assasin bude nahanat v kapucni nemeckych vojakov a potom pride AC5 kde zase neznamy assasin bude vrazdit v kapucni sveto-vladcov v 21.storoci ...
    • Já viděl comics, kde byl nějaký assassin v Rusku. Neznám žádné detaily, ale s tou kápí tam vypadal taky dost divně. Bylo to v moderní době a on jezdil na koni a měl úplně stejnou kápi jako Ezio akorát s nějakým kožichem. Takže taky nevím. Ten Connorův oblek vypadá celkem slušně, jen kdyby si mohl sundat tu kápi.
      • to ze je oblek bilý a ma kapucu neznamená že je stejný *5*
        • To ne, ale rozhodně není moc nenápadný. Rozhodně jsem nad ACIII nezlomil hůl, jen bych uvítal, kdyby byl vzhled alespoň trochu volitelný.
          • si stači sundat kápi a zapadne
  • Opravdu tu nekdo veri ze fakt unikly :D ?!
    • To je jedno, hlavně jsem rád, že tam bude konečně trocha té přírody. Už to bylo otravné, pořád pobíhat po stále stejných městech.
  • Unikly? Spíš byly uniknuty *3*
  • Kdyby měl úplně nový oblek, více nenápadný, tak lidi budou remcat, že už to není starý dobrý assassin, si holt nevyberete. Ubisoft to asi udělal dobře, btw. je to úplně jedno, stejně je všechny oddělá i kdyby měl šaty na balet :-)
  • Z prvního obrázku přímo srší atmosféra z předposledního též . Tak sem s tím. Jsem zvědav jak to s Desmondem dopadne ;) Očekávám nějáké grandiózní finále,tahle série si to zaslouží.
    • Mahcake
      Aby to nakonec nebylo jak v ME3. *1*
      • Nemůžu říct že jsem na to nemyslel ... to snad ne :D
  • Amylee.Anderson
    To město vypadá krásně :)
  • Asasina moc nemusim, ale tohle mě docela zaujalo - to se mi líbí !
    • Nápodobně :)
  • Jak sem tvrdil předtím :-D bude to pecka .... a tyhle obrázky (asi né pro všechny) potvrzují že jo :-D
    • jenze tak jako na obrazcich to ve finale vypadat nebude
      • Neboj zas tak omezenej nejsu :-D . Já jen prostě tvrdím, že si Ubisoft nenechá zruinovat jednu ze svích vlajkovích lodí ... Pokud by to udělali tak sou blázni ale myslím si že to maji dobře pošéfované takže moc strach nemám (to nevilučuje drobné pochyby).
  • Presne tak!! V dnesni dobe nic jen tak neunikne *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit