Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cypri
    No uvidíme co z toho bude. Pockam si na recenzi a pak dyžtak koupim. když vyšel Reveletaions tak jsem z jednoho casopisu odpovidal na otazku a vyhral jsem sběratelskou edici + sberatelsky blbustky. Treba se postesti znova :D :D
    Clovek si poprvi v zivote rekne no tak zkusim odpovedet, nic za to nedam.
    BAAAAAAM! Tady máte výhru a gratulacni dopis
    *1*
  • To jednou ,jsem takhle lezl po stromě ,začalo pršet a ja hodil nehoráznou hubu.Connor
  • jindra.veliky
    jinak jsem zvedavej jestli tam budou zachody *1*
  • ten prístav je naozaj parádny...
  • to bude pecka!
  • Guy Fawkes, to byl assassin, tam se měli inspirovat *1*
  • Vypada to skvele, tesim se. Jen si trochu rejpnu:-) Na tom stromu je fakt nenapadnej, koho by napadlo zvednout hlavu, ze ano..
    • ZvacA
      Trochu to okecám: V té scéně prší a sám určitě dobře víš, že když venku lije, tak nemáš potřebu očumovat oblohu v takovým počasí. Vojáci a někteří z té milice mají taky klobouky, což jim může snižovat vertikální rozhled. :)
  • oktavius66
    Assassin je tak nápadný až to není možné :D. Les je zelený a hnědý a on si tam chodí v bílém šatstvu, blbost nejvyššího stupne. Dokonce i díte by ho poznalo natož vojáci. Nemá na sobě ani jednu šmouhu. A zbraní do C*PA . Ale podle me to brotherhood nepřekoná.... Ten se mi zdál asi nejlepší (mluvím za sebe, nevím jak ostatní). A naprostá kravina co ani neexistuje je aby skočil z 30 metrů do kupičky sena a vstane a jde dál jako by skočil z 1 metru do peřin *1* *1* .
    • Generalmagor
      Mladíku, přečti si koment hráče ,, JAZZ '' a snad ti to dojde.
  • Masa-san
    Musim říc, že mě screeny mile překvapily. Trochu se bojím toho jak vyřeší lezení po stromech a jiných přírodních útvarech bez toho aby je upravili do geometrických obrazců, ale to město a další vypadá pěkně a nadějně.
  • tesim sa,dobre prostredie vybrali :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit