Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ME GUSTA *15*
  • Generalmagor
    Ku*** Se těším! Jako tenkrát na AC2 :D *3*
  • CrocoRay
    Vypnout mozek (jak říká Jazz) a kašlat na to, že hlavní hrdina je v tom obleku (nehledě na barvu) nenápadný jak sáňky v létě, tak to vypadá i docela pěkně.
  • Jazz
    Bože, zapojte palice, díky.

Proč asi vystupuje ? Protože má původní assassinskou barvu čili bílou, od AC2 si ji můžete změnit na, co chcete, ale prostě vždy se prezentuje "základní" assassin v bílé barvě....
    Prostě je to assassin a ne rambo, tak se s tim do prd€le smiřte.
    • promin, ale tve oduvodneni nedava vubec zadny smysl :D
    • Když Ubisoft představil koncep Assassinů, jednalo se o středověk. Střih uniformy Bratrstva byl specifický, ale rozhodně nevybočoval z dobového průměru a mohl tak být použit ke splynutí s davem.

Eziův oděv to samé - byl svérázný, ale do křiklavé renesance se docela hodil a mohl zajistit určité krytí.

Connorova assassinská uniforma vypadá v reáliích U.S. jako pěst na oko. Žádné krytí, naopak ještě zvýrazňuje, že se jedná o netypickou osobu.

A kontra proti vašemu tvrzeí, Ubisoft koncept assassinů změnil z nenápadných zabijáků právě na Ramby křížené s Terminátory. Prostě protože takový design ve větší míře osloví "podpultovou" cílovou část populace (kluci 10 až 17 let). Ostatně jak nedávno Internetem prolétlo, soubojový systém se dočká změn a Connor může mít v rukou libovolnou kombinaci dvou zbraní. Dvě otázky - budou mít A.I. soupeři také takovou možnost? A dokáží se Connorovi bránit nebo se bude jednat o slaměné panáky pro efektní animace zabití hráčovým avatarem? Odpovědi nechť si očima manažera Ubisoftu s ohledem na cílovou skupinu řekne každý diskutující sám.
      • ale to je jasné že to budou jatka slaměných panáků, co jiného? Není to Hidden & Dangerous aby se tu hráč ítil jako v centru nepřátelského území.... tady je to opravdu něco jako Rambo - seběvědomý zabiják co necítí potřebu se skrývat - proto ta legrační kápě. Ve skutečném světě by ho rudokabátníci s nezdolnou morálkou roztstříleli jako řešeto.
    • Hairy_Ass
      Asásin má být v první řadě nenápadný, to se mu s tou kápí v 18. století asi nepovede. Barvu neřeším, ta se dá změnit (snad).
    • Generalmagor
      Konečně někdo, kdo to chápe a neremcá *5*
  • jediný plus jsou bouchačky! doufám že si alespoň půjde anakoupit 2 muškety na záda a tak 4 pistole za opasek a hurá na lov. Boj s meči je už trapně okoukaný. Ale bajonet ten tam nesmí chybět. A první granáty!
    • Ty máš celej den hubu ucpanou bajonetem, jestli víš, jak to myslim..:-D Tak tady nepyčuj..:-D
      • nezmůžeš se na víc, než na ubohé sprosté nadávky?
        • Omlouvám se.
          • Tohle by pravý nName nikdy neřek *1*
            • To jsem byl já, nenuť mě se regnout..:-D
  • BoB.2
    Ten tomahawk ma přilepenej k ruce že ho má na každym obrazku ?,jinak se moc těším na novej rozjezd poslední díl už byl takovej moc přeplácanej.
  • Těším se čím dál víc a po včerejším shlédnutí Patriota ještě víc *15*
    • Hairy_Ass
      Jestli se to inspirovalo u Patriota, tak to bude slušná blbost...
      • Patriot je náhodou super film a strašně nedoceněnej, vždyť na CSFD není ani v červených číslech...
  • To je ale překvapení, že je tu další článek o této hře. Zajímá to ještě vůbec někoho po takových střípcích? Snad to někdo nebudete hrát tu slátaninu v prostředí, do kterého to vůbec nezapadá. To udělejte třeba Dooma do doby husitských výprav.
    • Generalmagor
      No.. Ty mě rozhodně nezajímáš :D
  • Ty p*čo byl jsem přesvědčen, že to bude kravina ale tohle vypadá moc dobře... *14* *14*
    • Generalmagor
      Na to, co jsi napsal, se dá řict jenom jedno... WTF?
  • Ja vcera dohral Revelations a AC 3 si v dobe premiery urcite nekoupim. Nehodlam akceptovat tempo nasazene UBI. Opravdu nechci hrat Assassina kazdy rok, nerad bych se dozil chvile kdy si na nej vypestuji stejnou averzi jako na CoD. Myslim si ze obava ze se z nej stane dalsi dojna "krava" je vic nez na miste.
    Desmonda se zbavim rad, vazne mi k srdci neprirostl. Naopak Ezio mi bude chybet i bez ohledu na to jak nakonec zprznily jeho vizaz. Mozna by autorum nekdo mohl vysvetlit ze kdyz clovek zestarne tak se mu rozhodne nezmeni tvar lebky. Za Eziuv vzhled ve stylu krizence neandrtalce s gorilou nizinou rozhodne vousy nemohli.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit