Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Musím říct že ty obrázky na mě moc nezapůsobili jsou takové moc kreslené na můj vkus asi to bude spíše grafické přepracování hry.
  • DarkShadow14
    popravde trojku som asi ani vyše mesiac nehral než ma prestala baviť...už to tu bolo spomínané na čom by mali zapracovať a to grafika, časové úseky jednotlivých činností alebo to implementovať do real-time, s možnosťou viacerých rýchlostí, no a čo mňa bavilo najmä okrem budovania domov, hradov a palácov bolo podnikanie v dvojke, pokiaľ viem tak trojka takúto možnosť neponúka, určite nie v takých možnostiach ako dvojka, ak hej tak ma opravte, ale toto ma pri tej hre bavilo najviac, dal som výpoveď v práci, kúpil si pozemok a postavil na ňom automobilku, kde som najal dvoch dílerov a zarábal som
  • Zayl
    Pro mě teda vždycky byla nejhorší ta optimalizace. A jelikož se na to EA vykašlalo v každém addonu, který logicky ještě situaci zhoršoval...

    Mohli by konečně taky jít doháje s tím grid systémem a nechat nás stavět co chceme a kde chceme. Udělat pěkně dekorovanou zeď bylo bez modů nemožné a s modama i tak na půl hodiny. Jelikož ukájení mého vnitřního architekta je proč to hraju... Uvítal bych nějaké inovace.
  • Jack1947
    Pred lety jsem "hral¸¸ i s dataisky (DLC) Sims 3 dneska jiz mne to , tolik netankuje abych teda byl v uvytrzeni - Kdyz jim to ale vydela, jalko ze jo proc nevydat k tehle veleuspesne serii dalsi dil , ne *3* .
    • Překlad: Před lety jsem hrál Sims 3 i s datadisky(DLC), dneska už mě to ovšem nezajímá tak moc, abych byl radostný z ohlášení nového dílu, ale když jim to vydělá, tak proč nevydat další díl k této velmi úspěšné sérii?
      • Tilwaen
        Ty bys tu byl potřeba kolikrát častěji *15*
  • Začínám být alergický na to, že vývojařům něco "uniklo"...
    • Dokud to není moč a stolice tak sem za tyhle aktuality rád. :)
  • Keyz
    "Taky vás štvalo, že nemůžete v předchozích hrách vykonávat velkou potřebu a zároveň číst knížku?"
    Tak to mně tedy fakt nevadilo...

    Rád bych aby borec nebyl na hajzlu hodinu. To byl jeden z hlavních problémů. Krátky herní čas. Postava žrala hodinu a vše trvalo strašně dlouho a pak nešlo nic stihnout.
    Další věc je špatná optimalizace. Lagovalo to snad všude.
    To, že tam NPC vypadají jako děti i když jsou dospělí beru, jet to hra pro děti a dospívající ale předešlé věci by měli opravit.
    • Palec nahoru, tohle je přesně to co mě na tom taky vadilo. Naposledy jsem hrál před x lety The Sims 2 a tam si přesně vzpomínám na situaci, kdy se frajerovi chtělo ráno sr*t, no a tak jsem ho poslal na záchod. Mezitím ovšem přijel před dům Humvee kterej ho měl odvézt do práce, no a protože borec kadil hodinu a půl, tak Humvee odjel a další den toho frajera vyhodili z práce *1*

      Herní doba absolutně neodpovídala tomu, co reálně ty postavy vykonávaly, no a to pak působilo dost směšně a dělalo to problémy. Takže když nic, tohle by opravdu jak píše Keyz opravit mohli.
    • Tak zrovna WC jde uplne odstranit koupi bunusu(nebo jak se to ve hre jmenuje). Zabere to snad pul hodiny hrani(max) a tvuj simik uz nikdy nemusi na wc.
      • Keyz
        JJ ale člověk musí sehnat podobné bonusy pak to jde. Zase to je naprosto nelogické, že někdo nechodí na WC anebo nespí ale bez bonusů to bylo HC hra. Musel jsem vše přesně načasovat aby ten blbec šel do práce na čas a měl dost energie. Sám by to neudělal.
        • HC hra? To je vtip? I bez ''bonusu'' trva dospelemu cloveku tak pul hodiny nez pochopi jak to vsechno funguje a pak to jede samo.
          A mimochodem-ve hre jsou budiky,takze si staci nastavit budik na cca 2 hodky ppred praci astihnes vse. A ze to neni realny cas? Tohle je hra, ne realna simulace zivota(ac to tak na prvni pohled a pro nezasvecene muze vypadat)
  • Dojení mrtvé krávy.....
  • Radioaktivni_surikata
    Tak přítelkyně bude mít určitě radost a já zas budu vzteky bez sebe. Jestli to tentokrát pořádně nezoptimalizujou, tak ať si to strčej za klobouk, protože kvůli tomu SSD kupovat nehodlám. Ono to sice běží tak nějak na všem, ale správa dat je o nervy. Jestě sem neviděl jinou hru, která by vytvářela pár kilobajtovej save klidně i půl minuty. Stačí mít pořádně vybavenej barák a při scrollingu letí fps na třetinu, tak co to je. Aby to běželo hůř jak první Crysis, to je děs. Chvíli jsem to taky hrál, aby byl společnej koníček, ale pak mě to přešlo. Je to designově nedomyšlený. Chrlej jeden datadisk za druhym, ale absolutně nebalancujou čas. Ono je prima mít možnost dělat tisíc činností, ale když si dojít z kuchyně do koupelny na hajzlík zabere hodinu, tak sem moc nepochopil, jak je má člověk využívat. Měl bych život jednodušší, kdyby to tentokrát udělali pořádně, takže jim a tím i sobě držim palce.
  • Jediné s čim Sims môže prekvapiť je ešte viac datadiskov *15*
  • Nevím no, když jsem poprvé do ruky dostal The Sims, byl jsem nadšený. Když jsem hrál The Sims 2 byl jsem ještě víc nadšený. The Sims 3 už mě nezaujalo, protože nepřitáhlo nic nového a grafika (aspoň dle mého) se mi moc nelíbila. The Sims 4 - co od toho očekávat? Hezčí grafiku a jinak úplně to samý, co nabídly minulé díly. Jestli to bude rozdělené na různé datadisky a dlc, tak k tomu nemám co dodat, než jen že z nás tahají peníze.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit