Přejít na výpis diskuzí
Unikly první informace a obrázky z The Sims 4
16.8.2013 | Adam Homola
55 příspěvků
-
Tak já bych zrovna u téhle hry čekal všechno možné, jen ne posun v grafice.
Co si budeme povídat, Sims hrajou především slečny a těm alespoň co já mám zkušenost ze svého okolí, jde především o kopu možností co ve hře dělat popř. různou variabilitu chcete-li.
Zároveň protože to nebývají hardcore hráčky, tak to chtějí hrát na pracovním/školním notebooku, tzn. lepší a tím i náročnější grafika by se tady ani nehodila a to hlavní o co jde je právě ta kopa možností. -
Zaujimave ze takato vec je problem u Sims ale u takeho BF3 ked pride BF4 kde vlastne clovek dostane len oholenu verziu hry a bude si musiet dokupit vsetky tie DLC to uz problem nieje...
-
Hlavne at je tam dost mikrotransakci.
-
Tak kdyby mi to někdo ukázal a nevěděl bych, že jde o obrázky ze čtvrtýho dílu, myslel bych si, že furt koukám na dvojku...
-
Tak ale to je jediny duvod pro dalsi dil. Jinak jsou soucasni Sims uz dost promakani. Nemluve o tom, ze kdo ma vsech 20 datadisku, tak je bude muset zahodit a zacit od nuly s oholenou verzi, ktera bude mit tretinu funkci nez ta soucasna se vsemi dodatky. Co jineho ho k tomu ma donutit nez lepsi grafika, ktera je prece jen uz dost zastarala a jeste v kombinaci s minutovym loadovani i na SSD disku a osmijadru.
-
Co tak koukám na ty obrázky, tak to neni zas taková změna a ta komixovější stylizace neni ani tolik znát. Ale konečně pujde měnit i různé části těla, doufam, že i výška simíka. Jsem na to zvědavá :)
-
něžná část hráčské populace je jistě nadšena, zbytek snad krom 4% to nezajímá :)
tedy u prvního The Sims jsem strávil moře času, tehdy to byla převratná novinka, všichni tím žili a mluvili o stejném revolučním konceptu jako bylo první SimCity, ale s roky recyklování stejného obsahu vymizela i ta originalita, kterou první díl nepochybně oplýval -
Jupí:-D Další pračky na prachy:)
-
who the hell cares?
-
Pořád ta grafika...
-
Tak jo, kravinu jsem napsal pořádnou, příště si to po sobě přečtu *15*
-
Docela se divím, že zrovna EA se to nerozhodli pojmenovat "The Sims", už bych se tomu ani nedivil.
-
Zrovna u týhle hry bych čekal posun v grafice a ono nic...
-
to vypada na zajimavou novinku :D
-
to vypadá na pořádný orgie na tom gauči *1*