Únor příštího roku se proměnil v herní jatka, odkud některé tituly nevyjdou bez úhony
-
No já to v klášteře udělal jednoduše. Odemknul jsem si hlavní dveře, věci schoval do truhly, vzal si sejvovice, kdyby náhodou a cajk:)
-
To debilům nevysvětlíš..
-
Nejvíc mě rozčiluje v zásadě neškodný bug s chováním postav, když se pohybuješ někde, kde nemáš (třeba v noci u někoho na dvorku). Pořád hlásí něco jako "Co to bylo?" "Je tam někdo?"... I když kolem nich poskakuješ v plné zbroji s pochodní v ruce. Podobně se chovají i někteří nepřátelé. Přepadnou tě, ale ty jedeš dál, protože potřebuješ přezbrojit a obhlédnout situaci. Vrátíš se připravený do boje a vidíš, jak tě zmateně hledají: "Kam jen moh zmizet?" Přitom se tam normálně procházíš bez plížení. Když máš kliku, vydrží to dost dlouho na to, abys jim i vybral kapsy :-D Meč ani zbroj jim bohužel šlohnout nejde.
A ještě ke kradení: Když jsi v klášteře jako novic, tak knížky sebrané z knihovny se tváří jako kradené (asi v pohodě, neměly by se odnášet a nikdo neřeší, když si je na místě přečteš). Ale že se jako kradená tváří i pavučina, co mezi knihami vymeteš, mě dostalo :-D Chápu, proč to tak je, ale i tak.
-
No a já to mám na Epicu :D, přemýšlím na jaký bug jsem narazil ale tak nějak si nemůžu vzpomenout. Snad až na to, že když jsem (non lethal) vyřezal tak půlku Ratají, tak si pro mě došli stráže, že jsem někoho zchromil ale tak nějak nevím jak na to přišli, když mě nikdo neviděl :D
Jo a taky nevím co na začátku kumáni vyvražďovali, když už tam nikdo nebyl 3:-) a všechno co šlo vzít odpočívalo u nás doma v bedně :D
AD to kradené zboží, to že se tak nějak ví, že někdo někomu ukradl obraz/tesák etc etc se dá asi pochopit. ale jak někdo může vědět, že ty jablka co se snažím prodat jsou kradená? Je to generická věc, kterou prakticky nejde individuálně určit. -
Jojo, v recenzi se mluvilo o hře jako ostrůvcích hratelného kódu pospojovaných řetězci chyb, a bylo to tak. Jako stejně to bylo úžasné, ale byl jsem připravený na hard crashe s frekvencí cca 20 minut, takže jsem to prostě hrál s knížkou na klíně :)
-
Ano, opravdu to u mě byla nejzabugovanější hra co jsem hrál. Her jsem za těch 33 let co hraju hrál pěkných pár stovek. Bloodlines, Arkham i Dead Island jsem kupoval po vydání a dokonce i hrál. Nejhorší z nich byli určitě Bloodlines. Ale pořád to bylo o tom, že na tebe vybafl sem tam bug. V KC to bylo o minutách a když se to pěkně sešlo, tak o vteřinách, než se něco rozbilo. Prostě od jednoho k druhým. Letající koně, postavy propadlý skrz zem, rolníci pršící z nebe, nefunkční rozhraní, padání hry, vypadnutí mimo "svět", výpadky zvuků. Tam bylo v háji úplně všechno a nikdo mi to nevymluví, protože jsem to zažil na vlastní oči :)
-
Hodně štěstí s 2-3 roky k dobru, protože Ubisoft už oznámil návrat k vydávání svých her na steamu v den vydání.
-
Bohužel přesně ten Ubisoft, někteří hráči či spíše příležitostní hráči jsou schopni koupit si sebevětší výkal jenom protože je zrovna trendy - ostatně to je taky důvod proč se například série FIFA od EA stále dobře prodává. Podobné je to s hrami od Ubi, realita není pěkná, ale tak to bohužel holt je. Osobně taky nechci vidět že se vyvíjí stále dokola ty téměř instantně splácaný s®ance pokaždé s trochu jiným odstínem, ale nic nenadělám.
-
posledně je k tomu dotlačil Bakala, který už ztratil trpělivost, pokud vím....
-
Tak zrovna Manor Lords je věc, kde jsem se unáhlil, dal na ohlasy a to je snad jediné kde jsem se zatím spálil, protože je to zatím v dost špatném stavu. Je to prostě okrajový žánr a mohlo mne napadnout, že taková pozornost přitáhne spoustu lidí pro které je to první hra z žánru a tak to pro ně je asi super a dost to zkreslí zpětnou vazbu, ale pokud člověk hrál Ostriv, FF, Songs of Syx, atd. tak Manor Lords po grafické stránce sice super, ale herně je to strašně povrchní a podle toho jak hloupě jsou navrženy klíčové mechaniky to moc vylepšit nepůjde, pokud to celé nepřekopají. Už to, že od dema po vydání EA se toho moc nezměnilo.
Nicméně jinak vždy čekám minimálně rok a tam co vyšlo nebo se ještě tvoří je na dobré cestě. Satisfactory, Factorio, Derail Valley, Workers&Resoureces, Farthest Frontier, Captain of Industry, Dyson Sphere Program, Green Hell, Timberborn.
-
ass creed pobavil :DD
-
Mas pravdu. Par early access titulu mam v balicku, ale takove, u kterych je davno jasna kvalita (Valheim, Manor Lords,…) nebo chci podporit vyvoj (Palylithic 🇨🇿).
-
No tak samozřejmě, všechno je to relativní.
-
Já mám "KC Steam verzi". A ono se to v tom výčtu zdá hodně, ale celkově je to naprosto zanedbatelné:) A hlavně pokud máš DLC, tak u Hanse doporučuji dělat všechno, je tam jeden z nejvtipnějších vedlejších questů:)
A jo, ze začátku jsem postahoval zbroj snad ze všeho, pak jsem začal jenom u věcí, co mají hodnotu 300+ a po opravení Přibyslavic (DLC) jsou peníze ten nejmenší problém:) Takže jsem měl postel ve všech městech, zbroje atd. Alchymie mě baví a automatické vaření (jednou stačí uvařit jakýkoliv lektvar) to pak řeší jednoduše:)
A pokud máš DLC k Přibyslavicím, tak počítej 120k grošů na obnovu. A nestavěj pekárnu:) Lepší je řezník:) -
Alchymie mě nebaví. Je to jako míchat lektvary jednou rukou zalitou v sádře. Ale po vyčízování někoiika skupinek banditů (připlížit v noci jen ve spodkách kvůli minimálnímu hluku, přidusit, obrat, umlátit) jsem se vycvičil a vybavil tak, že sejvovici vlastně moc nepotřebuju (tahám s sebou asi čtyři) a mám tolik peněz z prodaného vybavení banditů a kumánů, že si těch 100 sejvovic můžu i koupit, kdybych chtěl. Obchodníci dělají ciráty s jablkem ukradeným na druhém konci města, ale za zakrvácenou zbroj staženou kdoví z koho zaplatí balík bez řečí.
Ale z toho, co píšeš, mi přijde, žes měl víc vážnějších bugů než já. Hraju na Steam Decku GoG verzi (tedy dost nestandardní kombinace) a pokud vím, hra mi spadla jen jednou, když nepřežila probuzení SD (od té doby radši neuspávám se zapnutou hrou). A zaseknutí v textuře jsem zažil jen párkrát po loadingu (není dobré sejvovat, když sedíš na koni a zároveň jsi pod střechou).
-
Z "Morrowind série" je mým favoritem Daggerfall. Kvůli bugu to nešlo dohrát a v dungeonech jsi často propadával texturami. To vše v době, kdy k internetu, kde se po nějaké době dal stáhnout patch, rozhodně neměl přístup každý. A stejně jsem v tom nechal spoustu času. Pořádně hratelné je to až teď v Unity source portu, který (mimo spousty jiného) po víc než 20 letech fixnul bug, který způsoboval to, že byl terén skoro placatý.
-
Já zrovna minulý týden znovu dohrál, protože jsem se konečně po letech dostal k DLC (no hrál jsem lepší, ale není to zase tak špatné:)). A občas pád hry, zaseknutí postavy v inventáři s roztaženýma rukama, párkrát postavy bez textury, občas zaseklý kůň, párkrát zaseknuté NPC a dvakrát propadnutí texturou:) Za skoro 90 hodin to není špatné:)
P.S.: Rvi všechno do alchymie a pak na levelu 13 už budeš mít pomalu "auto" save. Já končil hru s cca 100 lektvary Sejvovice (20 u sebe, zbytek kůň) -
Jo? Takové GTA IV ani nešlo hrát v první týden vydání. Dragon Age, když vyšel, tak se měsíc čekalo na patch, který opravoval to, že hra po cca hodině hraní spadla. Moc her si fakt nehrál, protože to není ani v TOP10 nejzabugovanějších her....
Jenom pro osvěžení: Unity prakticky nehratelné, chybějící textury, postavy, chyby v příběhu atd. Fallout 76. Ani tady se KCD nechytá a prohrává:) Drake of the 99 Dragons. Člověk nevěděl, jestli brečet, smát se nebo zabít vývojáře. Big Rigs Over the Road Racing. Kdo nikdy nehrál, nepochopí. Legenda! No Man Sky? Jo, s tou hrou, co je to teď tak verze 1.0 má společné 0,5% a název. Vampire the Masquerade Bloodlines. Jedna z nejlepších her historie, ale ve verzi 1.0? I GTA IV bylo hratelnější. Nebo Sonic z roku 2006. Někdo zapomíná i na další naprosto skvělou hru a to Arkham Knight. Na PC prakticky nehratelná a ještě v horším stavu jak CP2077 na PS4 Slim. První Dead Island? Ou boy, tam se člověk taky vyřádil.
Ano stav byl mizerný, ale tvrdit, že to byla nejzabugovanější hra je dost, ale opravdu dost odvážné. Obzvlášť když je tady Fallout série a Morrowind "série". -
nemůžeš srovnávat náklady na provoz kolosu jako je Ubi a Warhorse. Třeba teď Satisfactory prodalo s 1.0 přes milion a v rámci žánru a velikosti firmy je to obrovský úspěch. U Ubi je 5 mil prostě málo.
-
U většiny a zejména velkých her tam kde je tuna DLC to dělám taky, třeba Anno 1800 jsem kupoval až když bylo jasné, že další sezona nebude protože jeli stylem že sice měli complete edition občas i ve slevě, ale pokud ji člověk koupil před vydáním další sezony, tak už si ji pak musel dokoupit zvlášť, přesto že ji časem integrovali do balíčku pro nově kupující. Cities skylines a hry od paradoxu jedině přes humble bundle kde se občas objeví za 20-25e téměř kompletní. Nicméně mám i pár early access her, kdy mi přišlo fajn podpořit menší studio a nakonec to vyšlo i levněji, protože před vydáním 1.0 zvedali cenu a třeba factorio myslím ani do slevy nešlo.