Únor příštího roku se proměnil v herní jatka, odkud některé tituly nevyjdou bez úhony
-
Nechci spekulovat o o tom, kdo si koho namaže v únoru na chleba, ale myslím si, že zrovna AC i MH si kupce najde. Ty komunity jsou kolem těch her velké. Ale z pohledu hráče je za mě Monster Hunter top top a já určitě prvně půjdu do něj. :-)
-
Myslíš asi Capcom. Jinak můžeš mi dohledat tvoje tvrzení, že Monster Hunter je v současnosti primárně pro asijský trh.
-
samozřejmě myslím World. Rise vyšel prvně jen na Swich a až po letech byl portovám na PC a pak teprve na ostatní konzole. Poslední velký MH je World a ten prodal 25 milionů.
-
Otázka je, jak se střetávají cílovky a zrovna tady imho nějaký extrémní střet nebude. Navíc ono taky záleží, který titul vyjde první.
-
Míň rozbitý než Skyrim určitě nevyšlo. Nejzabugovanější hra co jsem kdy hrál. Ani Boiling Point se na tohle nechytal a to už je co říct. Vždyť tam po vydání blbla úplně každá část hry. Vím, že to je česká hra, ale buďme trochu objektivní :)
-
Mám KC:D rozehráno právě teď a bugů je tam pořád fůra. Ale zatím jsem nenarazil na nic, co by hru rozbilo úplně. Většinou kosmetika ve formě doskakování objektů a neadekvátních reakcí postav. Bouřky za jasného dne, i když hra umí pořádnou bouřku s hustými mraky. Akorát párkrát jsem se po naloadování proglitchoval střechou a bál se, že budu muset loadovat pozici několik hodin zpět. Nakonec jsem se z toho vždycky nějak vyprostil.
-
Rise prodal 15 milionu:) Navic MH je porad primarne asijsky trh i podle Capconu.
-
Jako poslední myslíš Rise?
-
Tohle jsou všechno doslova lehké váhy proti Monster Hunter. Poslední díl prodal 25 milionů, takže obě hry lituji, pokud půjdou proti MH.
-
Nesnáším značku AC? A jinak v pořádku? Vsadím tvoji mrtvolu, že mám dohráných více AC nez ty....
-
Jo, ale ty čísla jsou jenom odhady. Věštění z koule.
Chápu, že ti to udělá radost, kdyby to mělo masivní náklady a ty by se nezaplatily. Já spíš očekávám, že to bude někde na hraně "breaking even".
-
A ACS vede proti KCD2 i na YouTube:
https://trends.google.com/trends/explore?date=2024-01-01%202024-12-31&gprop=youtube&q=%2Fg%2F11tx_xxpx6,%2Fg%2F11vz4r4q3l
Šestinásobně.
-
Hledej druhý díl, stejně jako hledáš Shadows a nehledáš jen AC. A nehledej jen YouTube.
https://trends.google.com/trends/explore?date=2024-01-01%202024-12-31&q=%2Fg%2F11tx_xxpx6,%2Fg%2F11vz4r4q3l
Pokud dáš vedle sebe AC a KCD jako značky v roce 2024 bude to už úplně zdrcující, jak na webu:
https://trends.google.com/trends/explore?date=2024-01-01%202024-12-31&q=Assassin%27s%20Creed,Kingdom%20Come:%20Deliverance
Tak na YouTube:
https://trends.google.com/trends/explore?date=2024-01-01%202024-12-31&gprop=youtube&q=Assassin%27s%20Creed,Kingdom%20Come:%20Deliverance
-
"O AC se prakticky nemluví"
Celý tvůj příspěvek jsi začal jednou velkou lží. Očividně žiješ v bublině, v které jenom sleduješ své zájmy a předpokládáš, že všechno, co tě nezajímá, neexistuje. Ale realita je jiná.
Chápu, že nenávídíš značku AC a moc by tě potěšilo, kdyby to neexistovalo. Ale vesmír je takový jaký je. Ne takový jaký by jsi chtěl mít ty.
-
Nechci ti nějak kazit náladu, ale fakt to není jenom v Česku a když si vezmeš, že v domovské zemi Ubisoftu je to 50:50 skoro, tak fakt ne.
Jinak pro mě třeba osobně bylo překvapení, že Jižní Korea má takový zájem o KCD oproti AC:) I když tam to bude možná dáno i tím, že Korea krapet byla otrockou kolonií Japonska pár století+-:)
-
Nejsem markeťák, ale můžeš mi říct tu špatnou, co pomohla k prodejům, tak samotnému brandu?
A ano, je samozřejmě nesmysl nemít žádnou reklamu. Ale podívej se na masivní kampaň Concordu:) A k čemu:) Nebo třeba Acolythe. Na tu by Disney nejraději zapomněl a proto teď všude nahrazuje bannery na FB s tímto tématem za V hlavě 2:) Těch příkladů, kdy špatná reklama (byť produkt mohl být kvalitní viz právě plavky z Adidasu) zcela pohřbila kampaň a prodeje není málo.
Spojení žádná reklama než špatná reklama se ale skutečně používá. Ale taky se musí dodat, že nejlepší řešení je správně vedená a cílená reklama:) A že žádná reklama je stejná sebevražda jako špatná reklama.
-
Ty tedy nejsi moc markeťák s tím ultimátním "vždy je lepší žádná než špatná", protože ani náhodou. Mnohdy tě špatná fakt sundá, ale jsou příklady a nemusíš hledat vůbec dlouho, kdy ta špatná pomohla jak prodejům, tak samotnému "brandu".
-
O AC se prakticky nemluví, ale když se podíváš na Google Trends za 2024 a porovnáš ACS s KCD2, tak se kromě Česka (jestli jsem v té minutě, kdy jsem na to koukal, něco nepřehlédnul) o něm "mluví" všude více a v celosvětovém srovnání více než 4x tolik. To jen přihazuju, protože v únoru nebudu ve frontě ani na jednu z těch dvou. Ani si nemyslím, že AC bude nějaký zázrak, spíše naopak. I tak síla dosahu značky AC je úplně jinde.
-
Je to propadák...finanční....SW se náklady na vývoj a marketing odhadují na 250-400 miliónů....5 miliónů prodaných kopií nezaplatí ani náklady.....
-
:-D O AC se prakticky nemluví....Nikdo na to nic nevydává, nikdo nic nerozebírá. Když vycházel Origins, tak se dělaly rozbory trailerů, diskuze s historiky atd. Nic takového se u Shadows neděje. Jediné co vyšlo, tak tolik výsměchu, když oznámili odkal a to fakt není něco, co jako firma chceš. I když se odložil Stalker, KCD či i Space Marine. Nikdo neměl takový srovnatelný "hate" a výsměch jako má AC.
Ty si tady pleteš své dojmy a pojmy....Řekni jeden jediný příklad špatné reklamy, která firmě naopak zásadně pomohla...Takový Adidas s jeho plavkovou kampaní nebo nejmenovaný americký pivovar by mohli naprosto vyprávět, jak ta špatná reklama pomohla jejich tržbám....Malá nápověda, nepomohla....Takže jenom hlupák markeťák tohle může říct, nikdo nechce špatnou reklamu a vždy je lepší žádná než špatná.