Únor příštího roku se proměnil v herní jatka, odkud některé tituly nevyjdou bez úhony
-
Protoze prodeje udavaji po cca 4 mesicich - napr. Mirage vysel v rijnu a v lednu mel mit 5M hrajicich hracu.
To same se tyka ostatnich Assassinu...nikoho nezajimaji prodeje po roce od vydani.
-
Souhlas také čekám na KCD2 zbytek mě nezajímá.
-
Který AC to ma v prumeru za 4 mesice? Ani nejlepe prodavany AC v historii Valhalla nemel takova cisla, tak nelzi.
-
Hahaha KCD prodalo mozna 6M kopii, ale trvalo jim to 7let :D Tahle cisla maji Assassini v prumeru za 4 mesice.
Za dobu KCD vysly 4 ACS..takze to je tak 40M prodanych kopii vs 6M :DD
-
Takže po přečtení článku jsem v klidu. Vychází jedna zajímavá hra a to KCD2. Ještě možná ta civilizace, ale tam nevidím moc hráčský průnik. Ostatní byl patrně joke od pisálka.
-
Okrajovka kterou si koupilo 6 milionů lidí (víc než AC Mirage) a dalších X milionů hrálo na gamepassu a EGS giveawayi. Okrajovka jejíž trailery maj podobný počty shlédnutí jako trailery AssCreed Shadows (2.4M vs 1.8M). Tak určitě.
-
To mě taky napadlo. Lariani to udělali stejně kvůli Starfieldu. Otázkou je, jestli stihnou opravit všechny bugy. Podle ohlasů z Gamesconu (kde určitě prezentovali odladěnější úsek), je jich tam ještě fůra (ale v BG3 jich tak na vydání dost zůstalo).
-
KCD je naprosta okrajovka oproti cemukoli co vyda Ubisoft.
-
Ve skutečnosti by mě vůbec nepřekvapilo, kdyby mělo KCD na steamdb výrazně vyšší concurrent čísla než ACS. Ubisoft si dost brutálně zkazil reputaci a i Star Wars Outlaws propadly - a Star Wars je krapet větší značka než Asscreed.
Warhorse maj naopak reputaci (u hráčů) celkem skvělou a KCD je must play pro většinu RPG pozitivních lidí. Spousta lidí na to čeká 6 let jako na smilování. Zatímco Asscreed Ubi sází jak baťa cvičky a lidi jsou toho přehraný. Nemluvě o tom že hrát za afričana v japonsku taky dost lidí odrazuje. Ale stejně by mě nepřekvapilo, kdyby Warhorse třeba vydání KCD2 přesunuli o týden dřív. Larian to taky kvůli Starfieldu udělal (dokonce o měsíc) a bylo to vnímáno pozitivně (a že si BG3 se Starfieldem vytře zádel tehdy Larian nemohl vědět).
Awoved je ale celkem bez šance mi přijde. To by měli odložit.
-
Odpověď je ne, KCD 2 má vlastní sektu hráčů.
-
Možná to zní trochu bláznivě, ale není možný, že by Warhorse posunuli datum vydání naopak na o něco dřívější termín? Měl jsem z toho trochu pocit ze z toho podzimu 2024, což byl asi původní termín vydání, vycouvali spis prave kvůli konkurenci, která oznámila release data až po nich.
-
Tak trochu zamakat a vydat prekvapive o mesic driv ;-) navic ze usetri za marketing ;-) jeste ze ty firmy neridim.
-
Já teda doufám, že do tý doby pořídím nový počítač s řadou 5000. Jinak asi KC není v ohrožení. Na hru se hodně těším.
-
Tak u mě je to už dopředu jasný, zálusk mám hlavně na Avowed, další v pořadí bude Civka a až to všechno dohraju, tak už snad KC bude opatchovaný. Takže je to vlastně v pohodě :)
-
Ustoupi jen ten, kdo svemu titulu uplne moc neveri. Ale osobne si myslim, ze ten prekryv hracu neni u jednotlivych titulu tak velky (snad krome KCD a Avowed), aby se jakykoliv z nich musel trast o nedostatek prizne v dlouhodobejsim horizontu, pokud bude dana hra opravdu dobra.
-
Mno, zrovna další generické AC doufám že alespoň pro České hráče nebude konkurencí KCD dvojce. Jestli ano, tak je něco vážně špatně 😅
jak jsem se těšil na Avowed, tak po prvních ukázkách gameplaye na Gamescomu, můj zájem dost polevil 🥲 Horší bude jestli odsunou Stalkera na únor 😂