Přejít na výpis diskuzí
Unreal Engine 4 video vás zasvětí do magie zobrazování virtuálních tekutin
5.12.2013 | Ladislav Loukota
63 příspěvků
-
jj, teď to hrát ale znovu nebudu, možná zase po čase pokud nezačnou vycházet pořádné fps. Aktuálně se těším na nového Wolfa, jinak mě výhledově na půl roku nenapadá žádná fps, která by mohla stát za to.
-
mimochdom odporúčam stiahnuť mod ktorý zamedzí zmíznutiu tiel a stiahnuť lepšie zvuky zbraní, výrazne to zlepšuje dojem z hry.
-
Já to hrál nedávno taky znovu a nářez i po tolika letech, kam se hrabou kraviny typu Cod, vážně. Ty levely, hra světel a stínů, AI, textury a celkový vizuál, nejen díky zvukům jsem měl pocit, že jdu po železných schodech. Samozřejmě žádné bugy, nikdo se nikdy nezasekává, vše funguje jak má, nic nepadá, zkrátka normální hra jak má být. Atmosféra špičková.
Vzhledem k době a rozpočtu to je absolutně jiný level, než většina dnešních her. -
"starý Half Life 2 mi pripadá vizuálne o moc krajší, ako väčšina toho, čo predvádza väčšina dnešných fps..." ha-ha-ha dobrý vtip
-
po mnohých rokoch som si dal znovu Doom3 a musel som prehodnotiť svoje spomienky z detstva keď som ju hral prvý a posledný krát. Toľko úsilia čo do toho kluci z id vložili sa dnes vôbec nevidí, miestami som iba hubu otváral nad čím to predviedli s textúrami a dizajnom úrovní, tá hra jednoducho vyzerá bohovsky a to všetko pri 14 hodinovom gameplay (skoro dvojnásobnom ako ju dnes u fpsiek bežné), všetka česť, id.
-
Dát si nick po tragicky zesnulém člověku a psát takové sr*čky, to chce obrovskou dávku demence. Jsi unikát *7*
-
Taky bych bral nový Unreal (jako byl ten úplně první na který jsme tenkrát nechápajícně čuměli s otevřenýma hubama a nemohli uvěřit známce 10/10 - rozuměj, v té době se číslům dalo věřit).
Tohle vypadá hooodně dobře, jen to využít pro správnou hru. Osobně mám rád tento temnější kovový reálnější styl (Doom 3 apod.), než nějaké omalovánkofesty co tu míváme.
Třeba i takové hry jako je BF4 (bavím se o vizuálu) hrozně sráží ta přebarvičkovanost, milion odlesků a nesmyslů... strašně to ubírá na autenticitě. -
No jo, jenže ultramegasupr grafika tomu nepomůže. Můžeš mít hru graficky dokonalou, ale pokud to bude hratelnostně a příběhově s*ačka, tak máš akorát pěknou hru...nic víc.
-
Dobře jim to Carmack naprogramoval.
-
Nebuďte chytří .... buzny. *6*
-
Mohli by v tomhle engine udělat pokračování stařičkého Unrealu (úplně první díl, dřív než se z toho stala ta multiplayerová řezničina). To by bylo dokonalý
-
Diky za info, http://www.festungeuropagame.com mimochodem to vypada celkem hezky. Az tedy na tu mlhavou scenerii jinak zajimavy a drzim jim palce.
-
To me hned napadlo, jenze v dnesni dobe by to mohlo byt tezke udelat ut aby nebyl F2P ale hlavne i zaujmul a zabavil. *7*
-
To je věc vkusu, podle mě naopak RO2 vypadá nehezky - špatné a příliš matné materiály na zbraních, vojáci vypadají jak z plastelíny (hlavně v obličeji), nerealistické nasvětlení některých map (MamayevKurgan vypadá jak měsíčníkrajina), velmi ošklivé skyboxy atd. Do jisté míry za to mohou i Tripwire, ale většina věcí, je společný problém všech her na UE3 enginu... Pro srovnáni se mrkni na hru Festung Europa - taky téma WW2, jiný engine a hned je to graficky trošku jinde
-
Za mě musím říct, že jak Red Orchestra 2, tak Chivalry se mi v plných detailech velice líbí. S novým UT enginem by to ale chtělo i nový Unreal Tournament...
-
To neudelaji asi maji malo penez ze musi pouzivat stale stejny engine Quake 3 uz od CAll of Duty 1 *16*
-
Já bych řekl, že problém Ghost je úplně jinde než v grafice...
-
Kdyby příští CoD bylo v UE4, to bych asi sbíral čelist z podlahy, jenže to by si ti idioti v Activisionu museli uvědomit, že za nízké prodeje nemůže nástup nových konzolí, ale čistě ohavnost Ghosts.
-
to k čomu nie je dnes výkon je raytracing u reflexií, pretože tie sú klúčom k realizmu viac ako čokoľvek iné vrátane presnosti osvetlenia, ktorá už začína byť dostatočná na vytvorenie fotorealistickej grafiky. Bez fyzikálne korektných reflexií realizmus nedosiahneme, nejaké všeobecné fyzikálne vlastnosti materiálov sa už dajú nastaviť podľa tabulkových hodnôt ako je IOR u priehladných materiálov. U reflexií to je zložitejšie ale platí, že dobrý grafik so zmyslom pre realizmus na to stačí. Fotorealizmus luďstvo dosiahlo už dávno a dnes sme ním doslova zaplavení.
-
Je tu i nějaká verze se zvukem a 15+ fps?