Přejít na výpis diskuzí
Update: Assassin's Creed III podporuje mikrotransakce
29.10.2012 | Petr Poláček
118 příspěvků
-
Nevím, jak potom může někoho hraní bavit, když si zaplatí to co chce hned od začátku. Podle mě to jen kazí hru. Nejhorší je to v MP. Normální člověk se těší, až získá lepší vybavení a pak proti němu nastoupí k.etén na prvním lvl se stejně dobrou věcí, ne-li lepší *16*
-
-
Ja zase nemam rad, kdyz si pustim multiplayer, netusim co a jak a kazdy si me dava jak nic. Pustim si nejaky tutorial na YT, abych ziskal nejake know-how a zjistim, ze nez se mi ve 20. levelu odemce nejaka schopnost, tak nemam sanci se nejak ucine branit proti ostatnim. Proste krome toho, ze nalevelovani borci maji vetsi skill, protoze to hrali vic, tak maji i lepsi veci a ability.
-
-
pokud se budeme bavit konkretne o MP k ACB a ACR, tak uz od zacatku byla k dispozici vzdy nejaka schopnost jak se schovat ci ubranit (Premena/Dymovnice ci dalsi) ....
-
-
-
Já bych to hnal bičem... *10*
-
-
nebo odpadní rourou *2*
-
-
Myslím že mě stačí že jim za hru dám dva litry.
-
-
Jestli nepotřebuješ krabici a stačí ti digitální bonusy, doporučuju edici z Uplay store. Obsahuje všechny prerelease DLC + Washingtonův deník v pdf a stojí +-1699,-
-
-
Mě se líbí ta figurka. *4*
-
-
Tak to potom jo.. já bych ji neměl kam dát, takže jsem koupil tu digitální.
-
-
-
-
Jestli to je i pro SP tak nevím. Co dřív šlo přes cheaty, za to se dnes platí.
-
-
Na Eurogameru psali, že se tahle věc týká jenom MP.
Za SP DLC se platí normálně. Což mi připomíná, že ta ohlášená SP DLC vypadají hodně zajímavě.
-
-
Dotáhnou to do takovýho extrému kdy budou lidi pirátit a hrát jen singly s různýma trainerama na odemčení/získání těchto bodů. Jen ať v tom jedou. Aspoň to pak donutí aby se herní průmysl restartoval.
-
A je totady šíří se to jako zombie virus...