Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Piratstvi je projev bezohlednosti, chamtivosti a hlouposti. Je to paraziticky jev, ktery mi vadi a ktery me poskozuje. Takze mi dovol, abych se proti nemu ohradil. Diky.
  • smazano: double post
  • Menttor
    Protože to je sračka, abych to řekl jednoduše.
  • Nevidim to nijak dramaticky. Hra bude s nejvyssi pravdepodobnosti hratelna i bez toho. Ubisoft hleda novy model financovani. Pokud se to hracum nebude libit a nepristoupi na to, zustane jen u pokusu. Pokud se jim to bude libit a budou toho vyuzivat, proc by to tam nemelo byt?
  • Menttor
    Ježiši kriste, moralista jejdásek se zase hlásí do služby, co kdybys v rámci veřejnýho blaha společnosti odpálil zametat chodníky nebo tak něco? *6*
  • Ono to bez toho nepujde hrat? Odkud to vis?
  • Co je to za trapnou vymluvu? Jestli se ti to nelibi, tak hru nehraj. Jestli ji chces hrat, zaplat.
  • čtyři písmena....F A I L
  • Jaka hromada? 3 %?
  • posila
    Ja zase nemam rad, kdyz si pustim multiplayer, netusim co a jak a kazdy si me dava jak nic. Pustim si nejaky tutorial na YT, abych ziskal nejake know-how a zjistim, ze nez se mi ve 20. levelu odemce nejaka schopnost, tak nemam sanci se nejak ucine branit proti ostatnim. Proste krome toho, ze nalevelovani borci maji vetsi skill, protoze to hrali vic, tak maji i lepsi veci a ability.
  • Ano, mělo by to být pouze pro MP.
  • Ale prdlajs, velevážený... Hromada "pirátů" si to koupí, když to za ho*** nestojí.
    Váš postoj koresponduje z mylnou argumentací výrobců, kteří vyrábějí srágory...
  • Mno, předpokládám, že je to u multiplayeru, že?
    U her, které se hrají nějakým způsobem závodně by mi to asi vadilo, ale v AC mi je to celkem fuk. Pokud si dobře pamatuju, tak např v Relevations dávaly různé předměty jen další možnosti jak řešit situace, a jelikož měl stejně omezené množství předmětů, které u sebe mohl nosit bylo to stejně jedno. Někomu záleží na tom, jak si věci sám pootvírá, ale někdo si zase chce ten MP užít bez omezení.

Jak říkám, zrovna v AC mi to přijde v pohodě, protože ten zážitek z MP je tam stejný, ať jste na jakémkoli levelu atd...
  • walltar
    Co se divíte? Když to lidi kupují tak to tvůrci do her dávají. Dokud budou lidi kupovat všechno co se jim podstrčí tak na nich budou tyhle společnosti rýžovat co to de.
  • Klasika deticky co nevedia hrat budu spokojne. Celkovo potom nechapem naco mam hrat hru ked si nakupim itemy aby som si to ulahcil fakt zabava.
  • Hm, to mi uniklo... dík za info.

EDIT: Ale při vši snaze se mi to nepovedlo ověřit. Máš někde odkaz?
  • tak nech si to strčia do .... je veľa hier iných za ktoré netreba platiť v každej p....
  • Ronox
    Ubisoft se nechal slyšet, že tohle je poslední Desmondův díl, tak hádej :)
  • Robotron3
    Free-to-play model, akorát si hráč musí koupit hru za plnou cenu, takže fullcash-to-play + moremoney-to-play! To sou vykukové :) AC3 bych si rád zahrál, ale takhle asi vynechám. Tohle se mi podporovat nechce.
  • Kdo chce pirátit, tak bude pirátit a vždycky si najde nějakej důvod. Tohle je jenom bublina, která pravděpodobně splaskne zítra (EDIT) pokud budou všechny předměty dostupné přímo hraním. Pokud ne, tak bude mít Ubisoft opravdu problém.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit