Přejít na výpis diskuzí
Update: Crysis 2 zmizela ze Steamu, stane se z EA prodejce?
15.6.2011 | Petr Poláček
102 příspěvků
-
Uz to,ze tam takova poznamka vubec je,je naprosto spatne a naproto me odrazuje.Ja si koupim hru a EA si muze kdykoli zachce mi tu hru odebrat?Zlatej steam teda.
-
na par rokov :D a potom dovidenia ...
-
Zatím mi tam vydrželi hry dýl jak rok (co mám z EA store),ale osobně origin používám jako backup k mým fyzickým titulům, které byly levnější v obchodě než na Steamu.
Ale na tenhle dosti zásadní rozdíl oproti Steamu jsem už upozorňoval v novince uvádějící Origin. A to, že můžete pěkně narazit, až vám EA řekne, že si hru už nestáhnete protože uplynulo vaše oprávnění ji hrát.
No škoda... zdá se mi, že EA zase zavádí na plno svůj model Buy&Bye. -
at least znamena najmenej, takze toho by som sa az tak nebal, ale koli cenam tam aj tak nikto normalny nebude nakupovat :)
-
ano, má slovo, co se ceny týče - ale jen u vlastních titulů. A dále má slovo u organizace akcí. eto vsjo
-
autor myslel dátum vydania. *3*
-
CSS nebrat... radeji CS 1.6 a ty pivka k tomu :-)
-
No valve asi bude mit taky nejake to slovo co se ceny tyce,ale konecne slovo ma vydavatel,o tom zadna.Faktem je,ze u valve her jsou ceny v dolarech a eurech v poradku zatimco u her jinych vydavatelu tomu tak casto neni.
-
Uz je po funuse. Microsoft i EA uz sa nechytia. Aspon vniecom Valve zjednotilo pc hracov.
-
To je fantasmagorie :) Steam neurčuje cenu, Steam nedělá žádné převody měn. To si nastavují distributoři sami :) Proč má někdo pořád potřebu plácat tyhle nepravdy?
-
Než Forda, tak raději ten Origin...
-
Problem Steamu je, ze prevadi z dolaru na euro 1:1 (nektere hry mam pocit maji odlisnou cenu pro evropu a usa, ale jde spise o vyjimky). Takze USA maji hru na Steamu pri dnesnim kurzu priblizne o 30% levnejsi nez v Evrope a to je si myslim docela dost. Prosto se na Steamu vyplati kupovat pouze v akcich. Ja mam napriklad na Steamu pouze hry z ruznych akci a pak hry, ktere pouzivaji Steamworks i v pripade krabicovych verzi hry (MW2, Fallout New Vegas, FEAR2).
-
Ne není - http://www.megahry.eu/battlefield-bad-company-2-en/, http://mmoboost.cz/battlefield/battlefield-bad-company-2-1641.html
-
Njn díky evropský, cenový strategii, kterou vydavatelé aplikují na steamu, se tam teď vůbec nevyplatí kupovat nové hry, protože sou pořád o 2 až 3 stovky dražší než v kamenných obchodech. *10* No, ale až padne euro nebo aspoň až pořádně oslabí tak to bude zas dobrý. *1*
-
Tak osobně bych taky raději vše na steamu a gogu, ale když je někde něco fakt levné tak mi jiný shop nevadí. S těmi cenami je to zajímavé - např. DNF stojí na steamu 50 eur. Já ho koupil na game.gamesplanet za 27 liber, což je o 500Kč méně. A co jsem tam koupil? Steam klíč, takže jsem hru zaregistroval a stáhl ze steamu. Ať žije (i takhle paradoxní) konkurence!
-
podme bratia, spustime si CSS a zabime par chlupatych, vyhodme do povetria par strategickych cielov a zalejme to niekolkymi pivkami.
-
No u novinek jsou dokonce ceny vyšší než v obchodech.
-
Holt jsme borci ale ted vazne, mam to uplne stejne. Kdyz uz je soucasti her clovek s tim nic nenadela. Ovsem nelze uprit ze Steam cas od casu nabidne nejakou vskutku zajimavou akci. Ale doposud jsem nemel potrebu jeho sluzeb vyuzit, o cenach novinek uz rec byla. Co se tyce Origin tak aktualne jeho jedine vyuziti vidim v pripadne koupi DLC do BF3 ale netreba predbihat udalostem.
-
Jasny chapu,nekomu to nevadi.Ja osobne to mam radsi vsechno takrikajic pod jednou strechou *1* .
Co mi spise vadi jsou ty exkluzivni hry.Vadi mi to u konzoli a bude mi to vadit i na pc.
A na steam nadava spusta lidi,ze jsou drahy,coz je casto pravda.Jenze ceny non-valve her urcuji vydavatele,zatimco valve hry maji ceny slusne.Myslim si,ze pokud by takovy EA melo takove postaveni jako steam,tak by to bylo teprve peklo co se cen a predrazenych dlc tyce. -
Podívej se jestli to není datadisk vietnam *4*