Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • smejki
    kdepak, název je... nijakej, normální... ale ten systém sám o sobě mě rozesmál už při svém spuštění. je to jen přeskinovaný EA store a to ještě tak, že to vypadá, jako by někdo večer sednul k pohotoshopu a ráno měl sakumprdum hotovo včetně implementace na webu. čas ukáže, ale momentálně je to pro smích, alespoň mně.
  • Souhlas s kolegou, kupuju jen krabice, takze sem taky borec :-) Steam mam jen kvuli Valve hram, ktere ho vyzaduji + par dalsich (Metro, MafiaII - vse vcetne Valve her koupene v krabici). Nevidim v tom zadnej prinos, zvlast kdyz mam obchod s hrama cca 15 minut cesty a ceny sou stejne.
  • Nj chlapče musíš kupovat na steamu když jsou tam akce ,a ty jsou skoro každej víkend .A přesně jak píše ucho ,Valve ceny neurčuje! Názornej příklad Portal 2 tam asi cenu určovalo Valve a v předobjednávce to stálo 736 kč :-)
  • Tak to jsi borec *3*
  • jedna dobra vec je ze z EA account sa stal Origin account a vsetky hry sa preniesli a ako bonus zmizol ten debilny limit, ze hru mozete po zaplateni cez EA stranky stahovat len dva roky (akoze toto ma fakt par rokov dozadu dojalo, ked ziadali priplatok za to ze mozem stahovat hru az 5 rokov od zakupenia)...moje dve hry na ucte sa mi teda obnovili, kazdopadne, na steam to mat nebude, jednak je ovela zauzivanejsi a popularnejsi, a predpokladam ze na ten origin sa vela distrributorov hier nepozenie a hry od EA az na par vynimiek moc nehram...a ked cely origin zlyha, EA sa rychlo vratia na steam.
  • dekuju EA ulehcili jste mi rozhodnuti od vaseho vydavatelstvi uz nikdy nic vice. Jen doufam ze se takovych moresu nechytnou osatni jak byva u takovych veci zvykem.
  • Origin, Steam? Oboji mi je ukradene, kupuji krabice. *6* *5*
  • Myslim že ne. Jeden z důvodů přoč jsem začal používat Origin. Koupíš krabicovku, zadáš SN do Originu(EADM) a máš i odpovídající verzi digitálně ke stažení.
  • Hry který mě zajímaly, byly na Originu vždycky levnější, pokud se je STEAM neuráčil dát do nějaký akce. A aktivně používám oba systémy. A ne, nejsem od EA a nemám s nim nic společnýho.
  • takze BF3 bdue urcite na originu takze sbohem :D myslim si ze i kdyz se koupi v krabici tak stejne bduete muset hrat pres origin
  • kua kde to zase je?? To patří k tobě smejki.
  • Hele proč ten smajl? Jméno Origin mi přijde taky trochu divný (původ). Nevzniklo takhle náhodou EA z Originu? (to už bude asi jenom pro pamětníky)
  • smejki
    ceny her na steamu určují vydavatelé, takže o "konkurování" steamu nemůže být řeč
  • smejki
    same here
  • ucho
    to zní jako reklama od EA, ale je lživá. lze najít i hry od EA, které jsou na Origin 2x dražší než na Steamu...
    edit: mimochodem ceny her nestanovuje Steam, to je tak těžké pochopit? :D
  • Já si toho nový Forda taky nekoupim. Protože JÁ chci startovat klíčkem a né kartou a čudlem. Je to tvoje volba.
  • smejki
    škoda, bejval bych si to na steamu koupil časem. Origin? -> *1*
  • a máte někdo ten Origin? Funkcema se začíná blížit STEAMu, mnohem rychleji startuje, není potřeba ho spouštět před startem hry. Ceny her od EA Bioware a spol jsou na Origin nižší než na Steamu, Darkspore který má teď akci na Steamu se slevou 40% je pořát dražší než na Originu a v podstatě všechny hry od EA tam pořídíte o dost levněji. STEAM je podle mě tak drahej, že konkurenci potřebuje jako sůl. U mě si STEAM za léta užívání žádný pouto nevytvořil a poslední dobou mě spíš čím dál tím víc štve.
  • No jestli nebude Battlefield 3 na steamu tak ho nekoupím ,nebudu si zakladat další účet . *5*
  • Tomu se rika prijit nekam s krizkem po funuse..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit