Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mě to z toho článku vyznělo "Neřekli jsme, že to budem dělat na PC takže jděte do pr****"

A nebo zjistili, že jim upíři lítaj pozpátku tak to chtěj odladit *7*
    • To s těma záchodama a lítáním pozpátku už je tak strašně trapný. Najdi si jinou zábavu, debílku.
      • Blokovic
        No konečně někdo s mozkem komu nepříjde 1000X napsaná věc vtipná.
    • Spíš že upíři poletovali po kolí nazí a někdy byli neviditelní *1*
    • nene jim tam nějak nefungujou záchody protože vampiři i dawnguard mají dohromady 1 záchod zonu a laguje se to tam v bitvě o zachody
      *7*
      • Blokovic
        Hele s těma záchodama jsi opravdu trapný.Vymysli prosím něco lepšího ať se můžeme něčemu novému smát.Neznám hru kde by se chodilo na záchod,s touhle kravinou něvědomky začal Vávra a takle to dopadlo.
      • Hele ty p.tomej trole laskavě s těmi záchody dej pokoj ve skyrimu záchody byly odjakživa-jsou to ty vědra u kterých je stolička ale vlastně ty jsi skyrim nikdy nehrál (ta tvá fotka je urážkou COH laskavě si změň nemáš právo ji mít) *10* *10* *10* *10* *10*
        • Kozy
          ty jseš dobrej buřt
          • Nejsem buřt jen píšu co si o tom Ho.adu myslím,je to odpad tohohle webu,divím se že ještě nedostal ban.A ty mínusy co mám my nevadí píšu jen svůj názor na věc.
    • Cahir
      Peter Hines je slizskej pokrytec, to jsem zjistil už v dobách F3.
  • Stormangels
    Kur.a....Přestaň mě sr.t Bethesdo!
    • a bude vás sr.t poslusně hlásím on to pan major bethesda má nařizeno od plukovníka *1*
  • MarekTV
    Nevadí, máme tu ještě uživatelské mody ze Steamu a Nexusu :) leckdy bych řekl, že jsou obsahově lepší než Dawnguard. A jsou zadarmo! Ať si ti Xboxáři hrají bez modů ;)
    • Je este nieco aspon tak dobre ako Moonpath to Elsweyr? Dlhsiu dobu nesledujem Skyrim, lebo som sa chystal na Ultimatku New Vegasu, tak preto sa pytam.
      • MarekTV
        Zatím jsem žádné příběhové nebo questové mody nezkoušel (díky za tip, určitě vyzkouším), jsem jsem se zaměřoval na nové kusy brnění, zbraní, nová monstra, kouzla, případně vylepšené UI (už nemusím používat ten chujovitý inventář), různé tweaky... Minimálně zkus objemný balík obsahující nová monstra, ani mou solidní postavou jsem je nesrážel k zemi s prstem v nose ;)
  • To si akože MS myslí, že si pobežím kúpiť IKSKO? *8*
    Tak to mu držím palce.
  • genki.sudo
    Zavšivavený M$ a ich zavšivavená konzola... Nuff said
    • proc ms? protoze ma prachy?ocividne bethesde na penezich zalezi, tak se nechala uplatit. njn vse je jen o penezich
  • No hezka zprava a ja mu chtel dat sanci. Nas********!
  • "který se nedávno dočkal pěkně macatého a povedeného DLC Dawnguard." ja som este pozitivny ohlas na ten Dawnguard tusim ani nevidel, tak neviem ake podarene DLC. Pisali ze fight system je tam este horsi ako v povodnom skyrime a Vampire Lord je fail, tak ja fakt neviem co ma byt na tom DLC zaujimave.

Anyway, ja si velmi jasne spominam ze ked bol dawnguard pre xbox ohlaseny tak sa spojitosti s tym vsade hovorilo ze vyjde najskor na xbox a o mesiac ci kolko potom na ostatne platformy. to si akoze jeden novinar vymyslel a ostatni to opakovali, alebo to vtedy naozaj povedali a teraz sa tvaria ze nic? Klamanie hracov priamo do oci by ma od bethesdy naozaj neprekvapilo
    • Právě to mě taky zarazilo, když jsem narazil na tenhle článek. Dokonce to bylo i tady na Games, že pro XBox to vyjde 27.6, a pro PC a PS3 o měsíc později, čili koncem července.Tady je ten článek: http://games.tiscali.cz/preview/dawnguard-obohati-skyrim-v-cervnu-nove-obrazky-59670 . Dokonce to psal i stejný člověk. Takže tento článek tak trochu nechápu.
  • příjde mi to vůči PC hráčům nefér, ale make money money je v dnešní době důležitější...
    • Psychotic
      Ano, jsem si jist, že ještě nedávno existovaly multimilonové korporace, kterým o zisk vůbec nešlo...
      • Všem v podnikání jde o zisk, to je jejich účel.
        Problém, který ty nechápeš, je ten, že společnosti k tomu volí jiné cesty. Valve jde o to, aby byl zážitek hráče co nejlepší. Samozřejmě, že peníze jsou jediné, na co valve slyší, ale ta metoda, kterou k jejich zisku využijí, ta se liší. A některé metody jsou dost blbé vůči hráčům. Tohle je jedna z nich.
        Takže sem prosím netahej něco, čemu evidentně nerozumíš.
      • deridon
        no spíš naráží na to, že herní průmysl, byl dřív prostě jiný, dřív to určitě nebylo tak masově rozšířené, dnes už i babičky hrajou Dragon Age a Zaklínače (dobrý den paní učetní z našeho města.. :)) a řekl bych, že tak od roku 2005 se to začalo formovat do toho mega-byznisu co je dnes.. vždyť už ty hry stojí víc jak hollywoodské filmy a vydělavají neskutečné peníze..
  • Tímhle u mě ta zku.vená Bethesda skončila,jako slibovat vydání měsíc po Xboxu a nevydat a ani se neomluvit je u mě sprostý podraz.
    • Hele fakt má smysl na všechny mé komenty dementně odpovídat a zakládat milión fake účtů aby směl + = demence *1*
    • Maji se omluvit za neco co nikdy neslibili?
      Ale rohodne je divne ze o infa o PC verzi mesic po vydani je plny internet a BETHESDA to nikdy nedementovala,i kdyz vedele ze to pravda neni. Kdo vi co za tim je
  • další argument pro to vykašlat se na nákup her hned po vydání a radši si počkat na GOTY edici ... sice si člověk počká, ale zato to má se všemi DLC, včetně patchů a vesměs i o dost levnější ... zatímco při koupi hry hned po vydání hráč vesměs dostane nedodělanou betaverzi (sprostě vydávanou za hotovou hru která se prvního půl roku než vyjdou první 3-4 patche skoro nedá hrát), nebo s ním aby toho nebylo málo ještě takhle vydrbe vydavatel ohledně vydání či nevydání DLC
    • Presne, kdybych skyrim koupil za plnou cenu, citil bych se podveden. Koupil jsem ho v bazaru za polovic az kdyz meli vsechno opraveny. Bohuzel pro skyrim jsem si za nedlouho poridil dragons dogma a tim pro me skyrim a nejake jeho dlc prastaly byt zajimave.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit