Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stejně to místo Dawnguard bude zase jen kvalitativní Downgrade.
  • To čo robi mrkvosoft, je podnikanie v medziach zakona a nikto nemôže povedať ani popel, otazne je čo na to zakaznici, stretol som sa s nazormi, ano to su spravni hajzli, to si od nich kupim... *1* ja osobne značke ako Intel, Nvidia, Microsoft, nedam ani eurač !!!
    • Takze fungujes na AMD Procesoru, AMD/ATI grafice, a Linuxu nebo Macu?
      • A čo ma byť, daky problem ??!!
  • Líbí se mi konec článku, kdy se autor pozastavuje nad tím, co je schopná Bethesda vydat na ps3. Skyrim byl jedinou hrou, kterou jsem koupil novou, a s hraním musel po chvíli, kvůli frameratu, přestat a počkat do vydání opravného patche. DAFUQ?!!
    A není to jen Bethesda, třeba cut-scény u ME3 na ps3 by taky mohly mít tak o 10 - 20 fps víc. Autoři se vymlouvají, že za to může konzole, že je programování obtížnější. Nechci se nijak zastávat Sony, ale poku externí firma vydá hru, zpravidla na tři platformy, tak by měla hra jet všude stejně kvalitně a pokud to není možný, tak neprodávat, nebo alespoň napsat varování.
    • Jestli chceš, aby hra jela na všech platformách stejně kvalitně, tak to ti zbývá jedině snít. To prostě není ani logicky možné už jenom proto, že kvalita na PC je něco jiného než kvalita na PS3.
      • Stejne kvalitne ne, ale aby byla bez vaznych bugu, to bych rad. A at mi nikdo netvrdi, ze o tom bugu v ps3 ver i bethesda nevedela, kdyz to davala do prodeje. Na druhou stranu bethesda tim je povestna a vsude se o tom psalo, takze se divim, ze to nekdo koupil a pak se divil.
      • Obvlášť když konzole mají historickou hodnotu z hlediska Hardwaru :)
  • Veskoslav
    Jestli to vyjde na pc, tak jim to za "odměnu" stáhnu z torrentu. Už jenom to, že doteď si člověk jejich hry nemůže pořídit u nás na Steamu vypovídají, co je to za firmu.
    • Brecis na spatnym hrobe.
      To, ze se Skyrim a RAGE oficialne nedaji koupit na CZ Region Steamu je vina Cenegy s jejich epic fail prekladama, nikoliv Bethesdy. Oni by totiz jinak neudelali cestinu do Skyrimu pro lidi, co neumi anglicky a chcou si tu hru kompletne zesrat, protoze jinak by se tu v ceske republice vubec Skyrim neprodaval. :D (Ulfric Stormcloak - Ulfrik Bouřný Háv, Whiterun - Bílý Průsmyk, Shout - Řev. No comment)
      Takze si Cenega vyzebrala u Bethesdy, ze lidi musi kupovat pouze krabicovky z distribuce primo od nich. Nastesti mam na Steamu kamose z US, kterej mi na Summer Salu Skyrim koupil s 50% slevou, kdyz jsem mu nasledne platil pres paypal, a bylo to vyreseno. Zadny marketingovy debily, co neumi normalne prelozit hru podporovat svyma penezma nebudu, to jsem radsi dal cast penez Valve pres koupi na tom Steamu.
      • Cahir
        Tak zrovna na Skyrim je čeština na dost vysoké úrovni (na české poměry).
    • To je teda setřeš *7*
    • No ja si radsej, rovnako ako pri FNV, pockam na komplet ediciu ktoru si kupim v zlavach.
      • naprostý souhlas
      • Toto je kvalitní názor

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit