Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A to jsem si zrovna nedávno koupil GTA kolekci na Steamu a říkal si, že si zase dám SA. Tohle je prostě zhovadilost. Další krásný případ, kdy se na platící zákazníky kašle a pro ty je jednodušší použít pirátské verze.
    A pokud je legální takhle odebrat obsah ze zakoupené hry, tak to jenom ukazuje, jaký neskutečně chaotický hnus je dnes copyright.
  • Za jak dlouho bude GTA SA bez muziky ? :D
  • Mně zrovna moc nepřipadá, že by tu hru smazali a byla nehratelná... :D
  • Mato1987
    Nemáš začo, ale dalo so to napísať aj bez toho povýšeneckého a uštipačného tónu ty českomoravský znak.
  • Podle toho revu kolem z 90% nikoli. Ale rek bych, ze budes mozna rad, pokud ti pojede hola hra.
  • Lol EULA rika ze ti muzou hru smazat? To bych chtel videt, alespon jeden pravni system na tyhle planete, podle kteryho to lze.

A jak sem psal, nebylo by to poprvy, co by valve neco takovyho udelalo, jen mozna poprvy u tahle stary hry.
  • Vogon
    Nevím pořádně o co se jedná, vůbec mě to nezajímá, ale určitě za to může Kalousek.
  • Vogon
    Jenže to by se museli o své zákazníky starat a zajímat.
  • :) Tak ono nakonec stejně člověk, co nemá na výběr, akorát tak sklopí uši a narve tam přes vlastní hudbu co chce, ale to už není ono. :( :D
  • Kde jsou ty doby, kdy stačilo, aby bylo CDčko v mechanice. ^_^
  • SalemCZ
    Mody normálně na tu novou verzi jdou?
  • Vždyť musíš u nákupu San Andreas na Steamu souhlasit se smlouvou EULA od R*, ta tohle řeší nebo ne? http://store.steampowered.com/app/12120/ - pravý rámeček.
  • Valve jsou ale licence zcela uprdele, oni prodali hracum hru, a hracum ta hra nefunguje. Pro hrace je partnerem valve a pricipielne je i muzou zalovat za to, ze jim znefunkcnili hru, kterou si zaplatili.

Navic tenhle postup pratikujou celkem bez zabran a opakovane, pokud dodavatel/tvurce neco podela. Pokud to neco podela vyrazne, tak ho klidne vykopnou ze steamu uplne, hracum vratej prachy, a kompenzaci chteji prave po vydavateli.

A co se zminovany muziky tyce, tu si kupec ZAPLATIL a byla mu tudiz UKRADENA. Opet, z pohledu kupce je tim zlodejem valve.
  • A hru si můžete znovu koupit v elektronické verzi. (Ne, v tomhle případě zapomeňte, že si nekupujete přímo kopii hry, ale licenci. To platí jenom tehdy, pokud je to pro zákazníka nevýhodné.)
  • Ještě existují takové vymoženosti jako no-CD patche od zlých fuj fuj pirátů... No chtěli byste toho moc, aby se o vás vydavatelé nějak starali. Jste přeci jenom platící zákazníci.
  • Když jde o licence tak asi těžko. :)
  • Sto lidí, sto chutí. :) ...no u mě je problém, že jsem s příchodem novým PC nepočítal s DVD mechanikou (všechno jinak kupuji přes Steam/GOG). :/
  • Wow děkujeme ti za tuto "důležitou" informaci, která by určitě "každého" zajímala a určitě by nikoho "nenapadla".
  • Co taky od tyhle doby cekat. Vsechno podelaj a jeste se vymlouvaj, ze to jeste nekoho prekvapuje
  • Backup každé steamácké hry, další dva terabajty dat..

Třeba u Borderlands 1 je to jediná možnost, jak dostat do hry češtinu (která fungovala, ale po všelijakých updatech už ne - autor češtiny již Borderlands 1 neudržuje).

GTASA mám kromě Steamu naštěstí také jako krabicovku (1.00, patch 1.01)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit