Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokud se na steamu najde dost velky mnoztvi rvoucich hracu, je dost pravdepodobny, ze valve vrati zpet puvodni verzi hry. Muzej proste rvat, ze to stim patchem neni spustitelny/hratelny/... a oni ho stahnou.
  • Zebys mel namysli trebas .... Simcity ... a jejich ubercluster, naprosto nezbytne nutny k tomu, abys (ne)moh hrat? Nebo trebas ... Diablo III ... ktery naprosto nutne musis hrat online, aby sis nedejboze v singlu nenacheatoval equip?
  • Mato1987
    Ešte šťastie, že mňa sa to netýka, mám síce GTA SA na steame, ale nikdy som ho nehral, tuším bol súčasťou nejakého balíčku, ktorý som si kupoval počas nejakých zliav, ale to je jedno. Ja mám našťastie starú klasickú krabicovku kde nepotrebujem žiadny autentifikačný systém a môžem hru hrať na najnovšom patchi 1.01 aj so všetkými odstránenými pesničkami aj so zvolením si normálneho rozlíšenia 1920/1080.
  • Jeste mas dalsi moznosti - udelat si backup kazdy hry hned po instalaci a otestovani, a natvrdo to pak nastavit na RO. Pripadne si sosnout z tpb lecivo, a pak si zahrajes libovolnou verzi hry.
  • epileptickejfish
    Hlavně že zůstalo kompletní K-Rose *2*
  • Pethulla
    Oželet Rage against the Machine? NIKDY. Ještě že San Andreas mám na DVDčku.
  • Pethulla
    No jenomže tuhle možnost Steam zrušil, takže jediná možnost jak to zakázat je být ustavičně v offline režimu
  • KamilZm
    Jsi si jistý? Třeba u Europa Universalis IV zmizela volba vypnout aktualizace, je zbyly tam pouze různé módy aktualizace (při spuštění hry, trvale, prioritně) *13*

Dříve tam ta volba byla.
  • To ti ale jen pomůže pokud máš už hru nainstalovanou a patch se ještě nestáhl. Pokud máš hru sice koupenou, ale chtěl by sis ji zahrát (a tedy i nainstalovat), tak už to stahneš opatchované... takže máš pak stejně smolíka :)
  • Připadá mě, že většina lidí tady ani není, že aktualizace na steamu jdou pro jednotlivé hry nastavit, takže jdou i zakázat *7*
  • Nikdy nevymyslí lepší řešení než mít hru fyzicky na nějakém nosiči. Pak se tyhle hovadiny nemůžou stát. Steam jako nutná DMR s automatickým patchováním, které nelze zruši... Zákazník nemá kontrolu nad tím co si koupil a v jakém stavu to zůstane. Jak psal Rybka. Je to cloud a tam je životnost potencionálně 0. Nikdy nevíte co změní, co udělají a protože tam máte vše bez zálohy, tak jste v koncích.

Opět vedou piráti s možností volby. Případně hry z GOG s možností volby.
  • Tak u Radia X bych ještě "Killing in the Name of" oželel, ale "Hellraiser"? Tse! :D A co teprve z K-DST "Running Down A Dream"? Takové věci se nedělají R*! :D
  • Tohle pěkně posr*li. *10*
  • Asharak
    Yay super, díky za ten článek! Před týdnem jjsem SA po pár letech nainstaloval a po hodině zprovoznování myší jsem to vzdal *1* <3
  • Nádherná doba. A bude se to lepšit. Už se těším, až si vydavatelé her udělají práva na herní obsah jen na rok a pak "majitelům" hry hru zcela osekají - vždyť je to jedno, ti hlupáci to už koupili, že? Už nyní je řada herních prvků nedlouho po vydání hry osekáno - např. rušení multiplayeru.

Takže my hlupáci si koupíme hru. K tomu, aby nám hra fungovala, musíme jí zdlouhavě registrovat a společně s tím si nainstalovat cizí software, který si bere výkon našeho HW a ještě sleduje, co děláme. Pak se jen modlíme, aby nám ten cizí SW nedistribuoval "patche", které poškodí naší uloženou hru, nezkazí gameplay atd. Poté nám ještě hru dodatečně krásně osekají. Pak nám jako bonus vykuchají hru a zruší třeba polovinu herního obsahu.

Ti blbci sami prosí, aby lidi stahovali warez. Ještě že jsem si koupil své GTA SA v roce 2007, kdy jsem nepotřeboval žádný Steam, žádné dodatečné programy a hru hrál bez registrace. *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit