Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Super krok. Nepřímo tím podpořili pirátění a připravili se o obrovskou část zisku z prodejů v evropě.
    • montatatana
      Nepripravili se prakticky o nic.
      • Přesně tak. Akorát nasrali pár překupníků, co to chtěli vozit z UK a prodávat jinde v EU.
        • neviem v akom svete to zijes, no vacsina mojich znamych ked si kupuju krabicove verzie hier tak si kupuju len z anglicka, lebo nie su dementni. nedam o 50% viac za tu istu hru. a postovne stoji rovnako. dokonca, postovne z anglicka na SVK je 3krat lacnejsie ako postovne z CR na SVK.

Nikto zo znamych nieje a ani ja nie som, prekupnikom hier, LOL
  • Opravdu geniální tah. Takže předobjednávku Augmented edice z UK můžu zrušit a tím pádem zapomenout na artbook, protože tahle edice v ČR nebude... asi jdu na sebe pustit ledovou sprchu, abych se zchladil. *16* Jestli se tohohle do budoucna chytnou i jiní, tak asi přestávám kupovat oroginály a vracím se k pirátění.
    • montatatana
      Augmented edice v CR byla, uz je vyprodana u vetsiny prodejcu v predprodeji.
      • Hledám... ale jestli byla, tak už je asi fakt všude pryč. *9*
      • Může ještě zkusit štěstí v Alza
        • Zdá se, že na Alze ještě je. DÍKY!
  • Konečně s tím někdo něco dělá.
    • xMort
      A co by měli dělat? Když nejsou schopní konkurovat cenou, mají smůlu. Zákazník má možnost volby.
    • já českým distributorům nebráním vydávat to za konkurenceschopnou cenu bez dabingu - rád bych si to koupil. Nebudu si ale připlácet za něco, co nechci *3*. A že ti přijde v pořádku, že můžeš mít produkt za 800 z UK, nebo za 1200 z ČR, protože si distributor vezme jen tak další 400 za kus nejsem schopný komentovat bez urážek.
    • Říkaš konečně nás donutí kupovat dražší hry u nás.
      Legrační je že v případě DE to mít žádný efekt nebude.
  • Inu tak si holt Deus ex nekoupím no.
  • Fanoušci Deus Ex (mezi které nepatřím): Být vámi tak prostě zrušim předobejdnávku a hru buď oželim a nebo zpiratím (což stejně, přiznejme si to, nemalá část z vás udělá...).
    • nechápu, proč by fanoušek hry měl rušit předobjenávku jen proto, že se distributor snaží zabránit šedým prodejům a ochránit lokální prodejce.
      • Uz sa tesim ked bude Audi alebo BMW montovat nejake obmedzenia ktore budu zakazovat kupu auta inde ako vo svojej krajine...
        EU je teda o com????? Trosku si to pleties!!
  • A já už si říkal, že na této hře SE nic neposere. Jenže oni opět nezklamali... *11*
  • Paul_cz
    Kdyby to bylo něco jinýho než Deus Ex, tak zruším objednávku a kašlu na to, ale Deus Ex...ten si nechat ujít nemohu. Takže jsem zrušil dvě předobjednávky augmented edice z UK, a objednal dvě obyč z gameexpress. Ta bonus mise by tam měla být taky, což je hlavní. A Squeenix dostane méně peněz. Ikdyž za takhle prasácký jednání by si zasloužili ti kravaťáci vyhodit.
    • A co tak nechat si tie predobjednavky a hrat warez?
      Takto to aj robim. Kupim krabicovku ale hram pirata aby som nemusel mat DVD v mechanike///
    • pro mne duležité ,že bude cz a že mne jí někdo stáhne *3* *2*
      • a k tomu si to ani neumýš sám stáhnoud prostě piráti=odpad
        • já se za to nestydím *3*
      • Takže warez a ještě na to ukrást češtinu, kterou zaplatí Xzone, jo? No to se máš co chlubit.
  • Dle mego nazoru je tato ochrana distributoru v EU nelegalni. Na toto by se mohly podivat urady EU a trosku firme zatopit.Samozrejme mastnou pokutou.Jsem zasadovy clovek. Takze Deus ex si necham z tohoto duvodu ujit.
    • jj, nelegální to podle práva EU nejspíš je. Jenže to by musel někdo nejdřív podat podnět na Evropskou komisi, protože ta se radší zabejvá blbostma jako velikost uší u plyšovejch králíků.
      • Proč by to mělo být nelegální? Koupit si to můžete. Ale podmínky licence určují použitelnost licencovaného software jen pro určité zákazníky. Ono už dneska většina "legálních" her zakoupených v UK je z hlediska práva nelegální - licence byly určeny pro UK trh.
        • Ak si mozem kupim produkt ktory vsak nemozem pouzivat tak je to legalne?? Ak ano tak potom napis drogu ktoru pouzivas dam si aj ja......
          • Nekupujete produkt, ale licenci, tedy službu.
  • kostejnesmrtelny
    Ach do hajzlu...
    A já už po všech těch oslavnejch reakcích fakt chtěl objednávat *9*

Oni fakt dělají všechno, co můžou, aby lidi ty hry prostě nekupovali. JÁ rozhodnu, kde, od koho a za kolik si tu hru koupím, ne žádnej kravaťáckej zmrrd *16*. Nebo prostě nekoupím a hotovo. A jestli to pak zpirátím nebo ne, už může bejt vývojářům / vydavateli koneckonců jedno, protože moje prachy tak jako tak neuvidí, a to na základě JEJICH vlastního, debilního rozhodnutí. *12*
    • Omyl. Prodejce určí cenu svého zboží. Taky jdete do hospody, vypijete pivo a necháte jen 10Kč, protože Vy jste se rozhodl, že více nedáte?
      • ok, od zitra kupuj vsechny potraviny zasadne u vietnamce ve vecerce o 30% drahsi .. je to pro tebe oka?
      • kostejnesmrtelny
        Plzeňský Prazdroj mi naštěstí nenařizuje, do jaký hospody mám na plzeň chodit.
        Stejně je ten příměr úplně k ničemu, protože užíváním SW nedochází k spotřebě produktu, takže z hlediska vývojáře je nekoupit a zpirátit úplně to samý = nedostanou prachy. Pivo, rohlíky, auta a podobný příště tedy prosím vynech(te). A klidně mi tykej *1*
        • SW není produkt, ale služba. Základní problém.
          • Omyl, SW je produkt ktorý môže byť spojený so službou ale aj nemusí. V tomto prípade to služba ani moc nieje ale vydavateľ sa nám snaží nahovoriť niečo iné.
          • kostejnesmrtelny
            Ahááá, takže pivo bylo špatnej příklad, že? Taková drobná demagogie, že? To jsem rád, že se shodneme. Nebo je pivo taky služba? *1*

Ale já tě zklamu znovu, Deus Ex 3 JE produkt - minimálně z toho hlediska, o kterým se bavíme. Náklady jsou uzavřeny v den releasu, příjmy pocházejí jedině z prodeje, žádný měsíční poplatky. Nekoupit a zpirátit je z finančního hlediska pro vydavatele furt to samý.
          • Všimněte si jedné důležité věci. Z 99% tímto krokem naštvali a popudili lidi, kteří si to chtěli legálně koupit. Warezákům to je úplně jedno. Takže mi nějak nejde narozum, koho se to tu vlastně zastáváte. Urputně tu obhajujete něco, co je pro zdravý lidský rozum nepochopitelné. Prostě jejich rozhodnutí je špatné, a vaše argumenty nepochopitelné. takže zatímco warezákům je hej, tak my poctivci jsme neustále něčím omezování a za něco peskováni a když se ozveme, tak jsme zase suše (právnicky?)setřeni. Fakt to nechápu.
      • Omyl 2. Já bych si objednal pivo přes internet z jiné země i s poštovným v přepočtu za 8Kč a u nás ho vypil. V tom je ten rozdíl.
  • To su zase raz detinske dovody... pokial viem anglicky + zaujimam sa o hry, tak o hre uz davno viem, objednam si ju zo zahranicia a nechapem preco by som mal platit lokalny marketing a preklad...a ti co rec nevedia a su na preklad odkazany vacsinou aj doma nakupuju... ked uz je rec o nejakom konkurencnom prostredi, je toto vobec legalne?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit