Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Super krok. Nepřímo tím podpořili pirátění a připravili se o obrovskou část zisku z prodejů v evropě.
  • Opravdu geniální tah. Takže předobjednávku Augmented edice z UK můžu zrušit a tím pádem zapomenout na artbook, protože tahle edice v ČR nebude... asi jdu na sebe pustit ledovou sprchu, abych se zchladil. *16* Jestli se tohohle do budoucna chytnou i jiní, tak asi přestávám kupovat oroginály a vracím se k pirátění.
  • Konečně s tím někdo něco dělá.
  • Inu tak si holt Deus ex nekoupím no.
  • Fanoušci Deus Ex (mezi které nepatřím): Být vámi tak prostě zrušim předobejdnávku a hru buď oželim a nebo zpiratím (což stejně, přiznejme si to, nemalá část z vás udělá...).
  • pro mne duležité ,že bude cz a že mne jí někdo stáhne *3* *2*
  • A já už si říkal, že na této hře SE nic neposere. Jenže oni opět nezklamali... *11*
  • jj, nelegální to podle práva EU nejspíš je. Jenže to by musel někdo nejdřív podat podnět na Evropskou komisi, protože ta se radší zabejvá blbostma jako velikost uší u plyšovejch králíků.
  • Paul_cz
    Kdyby to bylo něco jinýho než Deus Ex, tak zruším objednávku a kašlu na to, ale Deus Ex...ten si nechat ujít nemohu. Takže jsem zrušil dvě předobjednávky augmented edice z UK, a objednal dvě obyč z gameexpress. Ta bonus mise by tam měla být taky, což je hlavní. A Squeenix dostane méně peněz. Ikdyž za takhle prasácký jednání by si zasloužili ti kravaťáci vyhodit.
  • Dle mego nazoru je tato ochrana distributoru v EU nelegalni. Na toto by se mohly podivat urady EU a trosku firme zatopit.Samozrejme mastnou pokutou.Jsem zasadovy clovek. Takze Deus ex si necham z tohoto duvodu ujit.
  • hitokage
    Přesně tak, dnes už běžná praxe. Paradoxně právě díky pirátům si můžu dovolit hry kupovat, protože mám jistototu, že každá z nich mi po cracknutí vpohodě poběží ;-)
  • kostejnesmrtelny
    Ach do hajzlu...
    A já už po všech těch oslavnejch reakcích fakt chtěl objednávat *9*

Oni fakt dělají všechno, co můžou, aby lidi ty hry prostě nekupovali. JÁ rozhodnu, kde, od koho a za kolik si tu hru koupím, ne žádnej kravaťáckej zmrrd *16*. Nebo prostě nekoupím a hotovo. A jestli to pak zpirátím nebo ne, už může bejt vývojářům / vydavateli koneckonců jedno, protože moje prachy tak jako tak neuvidí, a to na základě JEJICH vlastního, debilního rozhodnutí. *12*
  • To su zase raz detinske dovody... pokial viem anglicky + zaujimam sa o hry, tak o hre uz davno viem, objednam si ju zo zahranicia a nechapem preco by som mal platit lokalny marketing a preklad...a ti co rec nevedia a su na preklad odkazany vacsinou aj doma nakupuju... ked uz je rec o nejakom konkurencnom prostredi, je toto vobec legalne?
  • NonSuch
    hm a co g2play predobednavka? :/
  • Miluju obe moje konzole! *14*
  • Reloaded ? Skidrow? ...
  • jedine ceho docili je, ze lidi budou crackovat i legalne zakoupene hry z Anglie .. zvlast kdyz je to SP titul a tedy o nic neprijdou ..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit