Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To jsou takovi nebetycni ******, ti kravataci ve Squeenixu, ja bych tem ***** normalne nakopal jejich *****, ******. Zrovna dneska rano jsem si preobjednal jeden posledni kus sberatelske edice z Amazon.co.uk, ktery se (ted uz zrejme ne nahodou) uvolnil, a o pet hodin pozdeji zjistim tohle. To je proste k ******. Kdyby aspon klice ze sberatelske edice byly univerzalni, kdyz konkretne ta se prodavala jen v nekolika statech. Ale to je fuk, predobjednavku si necham a kdyz to nepujde po dobrem, tak to pujde s crackem.
  • On tě někdo krást nuti?
  • jeeeee chudacci tak si to kupte tady az to zlevni
  • a k tomu si to ani neumýš sám stáhnoud prostě piráti=odpad
  • Taktéž jsem měl předobjednánu augmented edici z UK, ale zdejším zlodějským prodejcům nedám ani korunu a hru tedy musím stáhnout nelegálně. Pěkně děkuji.
  • UK účet na Steamu vytvoříte pouze na UK IP adrese. Takže jedině, že máte někoho známého v UK, jinak máte smůlu.
  • Omyl. Prodejce určí cenu svého zboží. Taky jdete do hospody, vypijete pivo a necháte jen 10Kč, protože Vy jste se rozhodl, že více nedáte?
  • Zdá se, že na Alze ještě je. DÍKY!
  • Takže warez a ještě na to ukrást češtinu, kterou zaplatí Xzone, jo? No to se máš co chlubit.
  • nechápu, proč by fanoušek hry měl rušit předobjenávku jen proto, že se distributor snaží zabránit šedým prodejům a ochránit lokální prodejce.
  • Přesně tak. Akorát nasrali pár překupníků, co to chtěli vozit z UK a prodávat jinde v EU.
  • Hledám... ale jestli byla, tak už je asi fakt všude pryč. *9*
  • Může ještě zkusit štěstí v Alza
  • Psychotic
    Ježíši Kriste, to jsem si oddechl... nemůže v tom nadpisu být "na PC"? Takhle mě děsit... *13*
  • montatatana
    Nepripravili se prakticky o nic.
  • Gonzi
    jasně, nebo to obejdeš torrentem apod. pointa je, že to musíš obcházet a že je to tvrdá restrikce proti volnému obchodování v EU
  • montatatana
    Augmented edice v CR byla, uz je vyprodana u vetsiny prodejcu v predprodeji.
  • Tak si proste spravim special ucet na jednu hru, v ktorom si nastavim UK region a pojde mi to aj ked budem v carihrade, alebo staci pockat tyzden az na to niekto spravi crack, ktory to uzamknutie odomkne *2*
  • já českým distributorům nebráním vydávat to za konkurenceschopnou cenu bez dabingu - rád bych si to koupil. Nebudu si ale připlácet za něco, co nechci *3*. A že ti přijde v pořádku, že můžeš mít produkt za 800 z UK, nebo za 1200 z ČR, protože si distributor vezme jen tak další 400 za kus nejsem schopný komentovat bez urážek.
  • Říkaš konečně nás donutí kupovat dražší hry u nás.
    Legrační je že v případě DE to mít žádný efekt nebude.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit