Přejít na výpis diskuzí
UPDATE: Regionální ochrana Deus Ex se vyhne Anglii
17.8.2011 | Martin Bach
277 příspěvků
-
Nooo mas recht. Ja som si to chcel kupit UK lebo tam je ta cena fajn ale teraz......?? a este musim mat aj STEAM??? Nim snad sibe!!! Takto prisli o zakaznika a berem pirata aj keby co. Tak im treba blbcom
-
Jděte do háje. Jako překladatele si Vás velmi vážím a cením. Stejně tak jedinéj suprový obchod XZone. Ale jako člověk jste mě svými názory velice zklamal.
-
Taky mne to nepřestává fascinovat, přitom tohle heslo tu razím od dob registrace:).. Jak někdo v kravatě s VŠ vzděláním může být tak neskutečně hloupý a nechápat svůj vlastní segment trhu?
-
Asi takhle, kdo v dnesni dobe sam neumi smysluplne anglicky, je na odpis... o tom zadna. Zvlast z mladych lidi, u starsich uz to je tak nejak docela fuk, ty uz to nejak prezijou... ale mladych lidi co neumi anglicky je mi pomalu i lito, protoze to budou mit v zivote do budoucna jedine tezsi a tezsi.
-
nemluve o tom ze neoficialni cestiny jsou casto kvalitnejsi ...
-
Pokud je česká lokalizace tak si to za tu cenu v ČR koupím... ale jestli není nebudu přece platit více když si to můžu objednat v zahraniční levněji.
-
Mě fascinuje že si tyhle společnosti (Squeenix, Ubisoft..) neuvědomují, že soupeří s piráty, kteří hru nabízí zadarmo a bez opruzu. Lidé jež si kupují originálky si je kupují proto, že chtějí DOBROVOLNĚ podpořit tvůrce, popř. protože chtějí mít originální krabičku.
Ale pokud to těmto lidem (zákazníkům) tyhle společnosti budou debilně komplikovat, tak prostě budou mít malé zisky (viž Ubisoft a jejich mrzké prodeje PC her). A je to jen jejich chyba.
Schválně porovnejte jednání Ubisoftu a Squeenixu s CDProjektem.
Witcher 2 - DRM free, všude na světě jedna verze, žádný region lock (takže může kdokoliv objednat odkudkoliv), všechny jazyky ve všech verzích včetně češtiny, GOG verze nabízející store credit a bonusovou hru, spousta bonusů i u základní verze (soundtrack, bonus dvd, papercrafty..), hromada free DLC a několik patchů přidávajících funkce po nichž hráči volají, nyní se chystá obří balík 2.0 přidávající nové funkce a mody.
Škoda že CDP je jediná AAA firma jež tohle chápe a k zákazníkům se chová s respektem. -
Všimněte si jedné důležité věci. Z 99% tímto krokem naštvali a popudili lidi, kteří si to chtěli legálně koupit. Warezákům to je úplně jedno. Takže mi nějak nejde narozum, koho se to tu vlastně zastáváte. Urputně tu obhajujete něco, co je pro zdravý lidský rozum nepochopitelné. Prostě jejich rozhodnutí je špatné, a vaše argumenty nepochopitelné. takže zatímco warezákům je hej, tak my poctivci jsme neustále něčím omezování a za něco peskováni a když se ozveme, tak jsme zase suše (právnicky?)setřeni. Fakt to nechápu.
-
tak tak:)
-
neoficiální češtiny jako nebudou:)? Už se uklidněte, je to vážně boj s větrnými mlýny.. Potěšte spíše poctivé kupující nějakým pěkným bonusem, třeba veselými historkami z překládání. Kam se v tomhle teď už sakra tvrdym byznysu poděla láska:D?
Navíc jak sám říkáte, SW je vlastně služba - služba veřejnosti. Ne, teď už si dělám jen srandu. -
Vis, jsou obchody, kde mas pre-purchase, o tom si asi neslysel vid? :P
Za dalsi, a ci je to problem, ze tu nikdo hry nekupuje? Prave prodejcu, protoze tu odjakziva je vsechno predrazeny (nejen hry) a tutiz lide kupujou kde muzou, aby trochu usetrili... To ze maji male odbery, je pouze az dusledek a ne pricina. A i tak nejaka doporucena cena? Tech se tu prave nikdo moc neridi, protoze v realu jsou kolikrat podstatne nadnesenejsi. Se staci podivat na xzone, neco je tam na evropske cenove urovni, ale casto jsou tak ceny k smichu... Staci se podivat o obchod vedle a ceny jsou bezne o 200-300 i vic kc levnejsi, i kdyz je to samozrejme porad prilis v porovnani s ostatnimy staty. A to neberu v potaz, ze pro ne ma i tech prepoctenych 1000 kc uplne jinou hodnotu nez pro nas. Pro ne to je neco, co daji bezne za obed ve fastfoodu a ani se po tom neohlednou... -
No to jsem zvědav, jak jim to bude jedno.
-
Aktivuje si jí přes proxy stejně jako Magicku.
-
tak si to užijte, všem je to asi docela jedno:)
-
váš "reaktor" dělá "překladatele" her pro ČR, čili víte jak:) Koho chléb jíš, toho píseň zpívej, víme:).
-
Jak tu tak na to koukám, tak se vážně divím, že náš překlad hry Deus Ex vlastně Xzone sponzoruje. Ale co - asi připravíme do instalátoru protipirátskou ochranu. A můžete mě obviňovat, že je to nelegální, že je to proti EU a že jsem zloděj, protože vám neumožním si nainstalovat češtinu na nelegální verzi hry.
-
Ale pošlú ti ju, čo by nie, akorát neviem, čo s ňou budeš robiť *4*
-
alebo si zmenim proxy server na anglicky
-
SW není produkt, ale služba. Základní problém.
-
Nákup licence pro anglický trh v Anglii, ale používání v česku na českém účtu je přímým porušením licence, tudíž nelegální = máte doma de-facto warez, i když jste za to zaplatil.