Přejít na výpis diskuzí
UPDATE: Regionální ochrana Deus Ex se vyhne Anglii
17.8.2011 | Martin Bach
277 příspěvků
-
Takže když mam předobjednáno z g2p, hru na svym Steamu nespustim?
-
cos čekal konzolové verze sou venku týden někdy i měsíc před vydáním ale za všechno můžou pc piráti
-
trolololol
-
Piratsky skupiny pusobici na PC aspon maji tolik slusnosti, ze nevydavaji releasy driv, nez je datum vydani hry.
-
Nech me hadat, zabil jsi 5 lidi v rade a nemuzes tam seslat atomovku?
-
som ti dal minusku
-
mam tu cest to hrat (na xboxe) a je to totalka nudna kravina
-
Koukal jsem uz na net a uz tam lidi stahujou X360/PS3 Deus Ex, PC verze zatim nikde neni ke stazeni.
-
A pak ať nám slavný pan Marek Tvrdý netvrdí, že hlas legálních kupujících nemůže být vyslyšen, a že my stím nic nenaděláme. *1*
-
Souhlas distributora FAKT stačí. Teď očekávám případné vyvrácení citací patřičných odstavců zákoníku.
-
Njn, lidi hned začali rušit předobjednávky z VB a v SE jim hned mizela možná prodejní čísla. Jak tu doskutovali o tom že jdou sami proti sobě, tak měli pravdu. *3*
-
Tak na tuto novu spravu by som povedal, ze si skor asi dupli anglicki predajcovia, pocitam ze predobjednavok zo zahranicia bolo asi dost a nebola to len vysada Cz/Sk...predsa len sila trhu :)
-
Stejne si pockam az bude za 10 Ecek ale takhle bych si pockal a pak u toho jeste jedovate plival na Square Enix apod.
-
Článek už jsme upravili a znovuvydali..
-
Tak je to vicemene oficialni! Vizte http://forums.eidosgames.com/showpost.php?p=1651200&postcount=778
Ale stejne to jsou idioti. -
!!UPDATE!!
Dle stranky hry na Amazon.co.uk by mely verze z UK fungovat uz v cele EU. Vypada to, ze Square Enix dostal nakonec rozum! -
Mas pravdu, uvedomil som si ze aj bez Deus Ex 3 ide zit. Je predsa na svete kopec inych krasnych hier.
-
Boj s větrnými mlýny, verze 356.0
http://martinschovanec.blog.idnes.cz/c/205929/Radosti-a-strasti-kolem-sedeho-dovozu-her.html -
to už je fakt neskutečný ... vážně nevím proč by si na mě jako na zákazníkovi měl lokální distributor vybíjet svoje problémy a svoji neschopnost. vždyť tohle opatření nemá (díky absenci regionálního omezení u digitální distribuce) ani žádný praktický smysl, ve výsledku to objem prodejů nějak zvlášť neovlivní, je to jen a pouze o tom aby se z toho určitého procenta lidí kteří si chtějí koupit krabicovou verzi dalo lokálně vyrazit víc peněz.
jako hráč můžu mít zájem podporovat vývojáře hry (aby mi časem vyvinuli zase nějakou další hru), ale opravdu nemám zájem sponzorovat nějakýho ksindla v lokální distribuci na X-té příčce v distribučním řetězu hry, který k vývoji hry absolutně nijak nepřispěl a jen mi komplikuje možnost jak se ke hře dostat -
A co na to zákon o poskytování služeb v rámci EU, tedy že pokud firma poskytuje službu v rámci jedné země EU, pak za stejných podmínek ji musí poskytovat pro všechny občany EU. Aby se Square-Enix nedivil, až padne první žaloba.