Přejít na výpis diskuzí
UPDATE: Regionální ochrana Deus Ex se vyhne Anglii
17.8.2011 | Martin Bach
277 příspěvků
-
Jedine co te nuti krast je tvuj chtic a lakota. Bud aspon chlap a priznej si to.
-
Reagovat na anonyma nemá smysl.
-
Vzdyt ma pravdu. Za hru se neplati jako za "uznani vyvojarum". Za hru se plati, protoze je to zbozi.
-
Eh, jak z tebe vychovali pirata? Oni ti zakazuji koupit normalni edici? Ne.
Takze tohle je jen hloupa vymluva. Bud chces hrat hru a nebo ne. Koupit si ji muzes. Chapu, ze ti vadi, ze nedostanes CE, ale to te snad neopravnuje ke kradezi.
A ze zabiji PC hrani? Cim? Ze to neudelali console only? -
Sorry, ale od člověka, který porušuje autorská práva a vytváří protiprávní češtinu (ne, souhlas distributora FAKT nestačí) prostě podobné argumenty znějí jako fraška.
-
Hele, pokud jsi aspon trochu pocitacove zdatny, doporucuju obnovit objednavku, nechat si to poslat i z toho UK a doma pak nahodit VPNku do UK (napr. pres www.vpninja.com) aktivovat a vyhodit VPNku. Dle "oficialniho" vyjadreni adminu na ofiko foru Eidosu se omezeni tyka pouze aktivace, hrat to pak uz muzes klidne z Antarktidy.
Takhle to udelam ja a nebudu to hrotit. -
Magicka slape bez problemov :) aktivaciu hry cez proxy na steame sa spravit nebojim, no hry takym sposobom radsej nekupujem. Nestoji mi to za ban :) Deus Ex budem musiet asi aktivovat rovnako, hadam nebude ziadny problem.
-
Po kratkej uvahe som dospel k jedinemu logickemu zaveru. Vychovali so mna pirata a zabili pc trh s hrami.
-
Žít dál :)
-
Drogy ? Kterou část v tomto článku jste nepochopil ? Podle odpovědi evidentně všechny.
-
Tak som sa na to tesil objednane x mesiacov na amazone, a teraz som to zrusil. A to ze nikde na slovensku neni pc collector's edition mi vhnalo slzy do oci. Teraz neviem co mam robit.
-
Proto také u dúvodu koupě píši "např." ;o) Na PC již nemám ani bajt, který by nebyl pořízen legální cestou. Osobně se nic tedy učit nemusím. Stačilo možná použít slovo "měli" :o)
Ohledně objednávky: koukám jsem asi vool pěkně zazmatkoval, ale nejsem si jist, že bych objednávku rušil a v menu "osobní odběr" ani v "Objednávkách" momentálně nic nemám. Zítra tam radši cinknu a zjistím, co a jak. V mailu mám naposledy jen objednávku.
Ještě bych se rád zeptal (pokud se to již řešilo, nebo je to někde přehledně zveřejněno, tak se omlouvám) Předpokládám, že pak bude ta čeština vydána posléze pro zákazníky xZone, takže tím datum vydání hry s češtinou neutrpí. Jen ta čeština se bude týkat pouze "limitované" edice, nebo i té Augmented? -
Přijde mi to jako nešťastné rozhodnutí které ve výsledku jen vše zhorší.
Anglicky umím a nevím, proč bych nemohl koupit hru třeba ze samotného pekla, když mi Satan nabídne solidní cenu a decentní poštovné.
Platit za službu či funkci, která je pro mě zbytečná, je naprostá hloupost. Stejně jako je hloupost zaplatít víc, když dostanu to samé za méně. -
"Nicméně byste se měl naučit, že hru nekupujete kvůli ocenění vývojářů, ale protože je to jediný správný (legálně i morálně) způsob, jak se ke hře dostat."
chlape, tebe riadne j*be -
jsem s vámi. já si zas vyžírám překlad New Vegas *1*
-
Pokud věc na Xzone zmizí, tak to znamená, že kusy byly rozebrány, ale vaše přeobjednávka stále platí. Takže je možné, že teď ji máte předobjednanou 3x.
Nicméně byste se měl naučit, že hru nekupujete kvůli ocenění vývojářů, ale protože je to jediný správný (legálně i morálně) způsob, jak se ke hře dostat.
Proč je PC sběratelka s figurkou jen pro Irsko/Anglii a Austrálii je mi taky záhadou. Možná došly figurky? ;) -
Re: Cajk - tak ono Polsko vypadlo už teď u DEHR, že. Má svou vlastní edici společně s Rusama. Ale zase mají lokalizaci.
-
Hm, to já si objednal augmented na xzounu, tam zmizela, tak jsem přeobjednal na jiném shopu, tam se stal kód produktu po pár dnech také neexistujícím, tak jsem opět přeobjednal u mimozemšťana :) Označení je "Pro PC, Augmented Edition" ...tak jsem zvědav, jestli to taky ještě nestáhnou :/
Češtinu bych obvzláště u této hry uvítal, ale radši bych přeci jen tu edici s artbookem atd. (byť by bylo češtinu nutno oželet) Vůbec nechápu, proč to u nás stáhli. Jak tady bylo již několikrát zmíněno, hry si kupuji protože chci vývojáře podpořit (např.) a oni pak dělají takové koniny. Kdybych tu poslední pře-objednávku učinil do UK (jak jsem měl pomalu v plánu) tak si po tom dnešním oznámení asi už vážně pořvu, protože takhle zkomplikovat nákup hry, to se musí asi vážně umět :) Ale stále mně to nenabádá k upirátění (jak si to zde spousta lidí obhájila) Už mám těch odfláklých konverzí a zjednodušených herních mechanik po krk a DeusEx svým přístupem k PC platformě a potažmo i k pamětníkům prvního dílu si mou podporu plně zaslouží tím tuplem. Jen nechápu, proč je mi ta o něco dražší edice tak "odpírána" :/ -
ano, ale za všechno mohou piráti. Za všechno. Grafický bugy, lajdácká práce.. Tak.
-
...takže kdo nám vypadne příště? Bude to Maďarsko? Polsko? No tak vážení, nestyďte se a sázejte!