Přejít na výpis diskuzí
UPDATE: Regionální ochrana Deus Ex se vyhne Anglii
17.8.2011 | Martin Bach
277 příspěvků
-
Ale hru si klidně můžete koupit v Německu, Francii, Španělsku, Maďarsku, Rakousku - kdo říká, že si ji musíte koupit v Česku? A SE mne skutečně nijak nedocení ;)
-
takže se bude crackovat ostošest. super oatření *15*
-
Největší problém je, že když budeš chtít Augmented Edici (nebo Sběratelskou) a budeš ji mít objednanou z UK, tak teď už máš smůlu. Z UK si ji nezahraješ a u nás ji nekoupíš.
-
tohle je základní nepochopení všeho. Celý PC trh je naprosto nepochopen. Jen pár (skutečně pár) firem pochopilo, jak na to - nemusíme jmenovat. Tyhle firmy jsou úspěšný na trhu s PC hrama a ještě si klidně můžou začít s trhem konzolí a PC hráči je budou stejně na rukou nosit a kupovat řádově v milionech. Protože to lidi uvnitř firem konečně POCHOPILI.V této diskuzi už to vážně rozepisovat nehodlám a i kdybych na to sesmolil delší stať, stejně se za chvíli ztratí ve vlnách internetu a diskutéři budou pořád omílat dokola jedno a to samé. Prostě firmy, které jsou v současné době v PC segmentu úspěšné, jsou firmy, které chápou celou problematiku, dívají se i do minulosti, na historii PC hraní - realisticky. V tom tkví jejich úspěch.
-
jsme pořád u té sociální inteligence:)
-
Tak pokud takto málo stačí ke štěstí, tak prosím. Filip Vitamvás. Pokud máte nějaké konexe na XZONE, tak Vám třeba při porušení nějakých zákonů o ochraně osobních údajů vyjedou mé objendávky a předobjednávky. Ale o tom to není. Je to o tom, že jsem byl jeden z prvních aktivních zastánců Vašeho vysvětlení této problematiky právě v článku DAII. Ná základě Vašeho článku jsem si hru předobjednal za 1100,- a nekoupil ve slevě, jak jsem plánoval. Čehož nelituji! Byl jsem jeden z těch, kterého v diskuzích kamenovali písmenkami a číslicemi a nazývali ***censored***, jen kvůli obhajobě Vašeho článku a šíření toho názoru. Proto se Vám již od začátku tak nějak "přátelsky" pokouším dávat najevo, že asi před dvěma hodinami, jste v této diskuzi značně přestřelil, a zacílil na věrné a poctivé. Což mě vadí, když dokážete házet warezáky a poctivce nakupující jen v zahraničí, do jednoho pytle a navíc po takovémto nekorektním jednání ze strany těch "kravaťáků". Prostě nic proti vaší zasloužené práci, ale když po takovémto prohlášení, začnete diskuze zaplňovat obhajobou pomocí právnických kydů, tak co mají ti ostatní dělat? Ale jak už bylo nakousnuto v posledních příspěvcích. Pročistěme vzduch a co jsme si, to jsme si. Vždyť jsme přeci jenom anonymové mezi anonymy *1*
-
:).. zdravím.
-
Nějak mi to nedovolí reagovat v našem vláknu a možná je to i dobře, protože vědomě či (v horším případě) nevědomě začínáš odvádět řeč jinam. V každém případě to je dost komické a nehodlám se toho účasnit. Celá moje motivace byla v tom, že mě tady poněkud pobavilo tvé (zcela zbytečné) moralizování - abych tak řekl kázání vody a pití vína - a myslím, že jsme si zcela jasně vyjasnili, jak se věci ve skutečnosti mají: Z tvé pozice ti prostě a jasně moralizovat nepřísluší. Tečka. Chápu tvoji motivaci, ale dovol mi podotknout, že toho nemáš zapotřebí a zbytečně si snižuješ svůj pracně budovaný kredit. prostě tohle nedělej a bude to mnohem lepší. To je vše. Zdar tvé práci a příjemný zbytek dne.
-
Další až překvapivě sofistikovaný způsob, jak zabít PC hraní. Kdyby tu "kreativitu" radši uplatnili jinde...
-
O češtinu pana překladatele MT nebo jiného nestojím a ani ji nepotřebuji a nechci.Proč mě tedy nutí SE abych si koupil Deus Ex u nás ?
O docenění pana překladatele tu nejde. -
musim jit pracovat tak se tu mejte, jen bych chtel na zaver nasi dnesni diskuzni terapie rici ze sem se sem prisel pobavit a ne nekoho nastvat ci mu ublizit takze pokud se tak stalo tak se omlouvam ... mejte se tu pekne a moc nevyvadejte ...
-
No to je zase diskusní bahno... Se vám divím, že se tu snažíte polemizovat. S lidmi co chtějí hry zadarmo, tak jak si je zrovna představují a ještě s profesionální češtinou.
Drobná rada: Nekupujte to a hlavně NEHRAJTE TO!!
Jo a oznámit tohle omezení týden před vydáním je nechutnost - o tom žádná.... ale zase na druhou stranu 900Kč (oproti běžným 1100Kč) není jako cena v ČR vůbec zlé. -
Nedivím se vašemu souhlasu...v diskuzi vystupujete dost agresivně ale i tak si myslím, že jste rozumný člověk a především palec nahoru pro Vás protože jset překladatel.
Konstruktivní řešení změny situace bohužel nemám, což mě vlastně hází do kategorie "kritizující lůza", ale od toho jsou tu jiní, já jen hlásím RESTART. Jen jsem svými příspěvky chtěl trochu rozčeřit černobílou diskuzi *3* a přesvědčit Vás o tom, že všichni nejsme jen neználkové, ale všichni s danou situací nesouhlasíme. -
Re: Koki - když už teda jdeme přesně podle práva, pak více než polovina her se vůbec nesmí v ČR prodávat, protože nemají ze zákona nutné licenční ujednání v českém jazyce.
-
Hmm, tak toto je riadne svinstvo
-
Zajímavé. Že to říká člověk, co se neumí ani podepsat.
-
Žeby dalšímu člověku svítalo :)? Není to zase tak složité, stačí jen trochu použít to kulatý co máme na krku:)
-
ja to naprosto chapu a pred chvily sem dobrecel... ja se nabizim rad pro kazdou srandu ovsem priste bych radsi nekoho kdo pochopi ze jde o srandu... btw : nechapu jak sem se dostal na tohle tema na tuhle stranku ale osud je hold nevyspitatelny... za 15 minut mi konci prestavka tak nechce mi zavolat nejaka vesela kopa at se spolu zasmejem.... btw: z toho co sem pochopil z tehle diskuze , tu vetsina lidi zkousi mrckacku a nedocenuje praci tady pana marka... ale co taky cekat od verejne diskuze do ktere zaplul takovy blazen z disnyLandu jako sem ja....
-
Omyl, SW je produkt ktorý môže byť spojený so službou ale aj nemusí. V tomto prípade to služba ani moc nieje ale vydavateľ sa nám snaží nahovoriť niečo iné.
-
Já s vámi souhlasím. Asi se divíte, že? A jak tu situaci chcete změnit? Máte nějaké rozumné řešení?
Mimochodem, já byl ta dobrá duše, co kupovala hru určenou pro UK trh v českém obchodě. Ale už si na to dávám pozor ;).