Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Cajk - ano, vidím, že popisujete sám sebe.
  • Cajk
    půjde. Nekupovat. Nevšímat si, nechat je, ať si v tom pochodí. Finanční ztráta je jediná možnost, jak přivést věci zpět do normálu. Jak si jako zákazník opětovně získat respekt. Jak se zbavit zbytečných parazitních článků v procesu (čti manažeři, PR atp.). Frictional Games a jim podobní vpřed!
  • "Povolení" od Cenegy, která to podle všeho nemá povolené od SE a pravděpodobně novinářské verze, se kterou pracuješ, není povolení a "kdyby se něco pokazilo", tak dají ruce pryč a ty se vezeš - nebo se veze Xzone jako zadavatel, pokud to ty máš s nimi smluvně ošetřeno, což asi nemáš - tak na to kouká právní stránka věci. Jednoduchá logika pak říká: Pokud saháš dovnitř jiným nástrojem než ti poskytl na základě smluvní licence vývojář (nebo zprostředkovatel k tomu oprávněný), jsi na úrovni cracku - v opačném případě bys musel mít tooly od vývojáře, byl by tam dohled vydavatele atd, což není, takže smůla... No nechci o tom polemizovat - jde jen o to, že jsem si přečetl 3 stránky tvých komentářů a úplně mě fascinovalo, jak v cizím oku vidíš třísku, ale ve svém trám nikoliv...
  • tak cekam ten telefon a porad nic :< neomdlel si hlady ? *13*
  • Re: anonym4you - moralizování je na nic. Vy musíte pochopit, že jsou nějaké zákony a dle nich je nutno se chovat, jinak jsou z toho různé následky. Například - kradu hru, prodejce nemá peníze na lokalizace. Já nelobuji za české obchody. Klidně si to kupte v Německu či Francii. Je mi to zcela jedno. Samozřejmě přístě už ale nebude sponzoring lokalizace a z toho vyplývající další akce. Ale teď se tu snažím vysvětlit, proč se distributor rozhodl udělat takovou věc.

Co se češtin týče - já mám povolení je překládat. Podíval jste se někdy do readme v mých instalátorech? Vždy je tam napsáno, že je to se svolením!

Proč selhávám? Že nemám rád warezáky? Že nějak nemám pocit, že musím morálně schválit kráděž hry pro dospělé nezletilým klukem? Nebo kráděž dospělým, který si na to může vydělat?

Nemusíte se bát. S překlady končím a se mnou můj tým. Jednoznačně čeští hráči o ně nemají zájem, pokud po nich něco chcete (i jen poděkování) a chtějí jen krást (viz krádeže volně šířitelné beta verze lokalziace Dragon Age II).
  • Netuším co to má znamenat...po nekonečně dlouhém namlouvání hráčům jak je ta hra dělaná pro ně s láskou a jak si na tom dali záležet aby z toho měli pocit jako u hraní prvního dílu najednou udělají tohle? A to teď čekají, že je bude mít hráčská komunita pořád ráda a že to prostě "překousne?" Kde to kruci žijí...už teď z nich smrdí hrabivost!!! Avada kedavra na ně!!! *16*
    PS: Jediné čím si v takhle zkorumpovaném byznysu můžou získat hráče je (jak už tady několikrát padlo) projev dobré vůle. A chápu MT, že se nám snaží dokázat, že tomu rozumí víc než my, ale několikrát píše, že se nám to snaží vysvětlit a zatím se k tomu nedostal...
    každopádně je proti tomuhle potřeba bojovat! A jak se dá bojovat proti korupci? Nápověda...legální cestou to nepujde!!!
  • Cajk
    To je tak, když má člověk malý stupeň sociální inteligence:).. Přitom v jiných oblastech může být na slovo vzatý odborník.
  • calwin
    jasné s radosťou prispievam dalších 10 € navrch ku hrám aby som prispel sony na honosné prezentácie na jednotlivých výstavách ako je teraz napríklad gamescom... ako by toho už nebolo dosť... nenažranci
  • Cajk
    špagety? Pro jejich mlsný jazýčky minimálně lanýže:)
  • pokud ma nekdo z usounu hlad tak at mi zavola
  • 728150410 sem ted v praci ale za hodku koncim tak muzu uvarit treba spagety nebo tak... pozdravuj the avengers tym ...
  • Cajk
    kdyby dělal do knížek, mohl aspoň sníst ten papír:)
  • Shodou okolností mám. On celý tým by si něco dal. Kam mám volat?
  • Opravdu s anonymy se nedá rozumně bavit.
  • A to je přesně to co tu chybí. Místo aby jste se snaži o lidskou stránku věci, tak poctivce setřete právnickými kydy a osočujete je z piráctví, protože si hry nekupují v ČR. Pokud lobujete za české obchody, tak do dejte jasně najevo a neschovávejte se právní systém. Je zajímavé, že na jednu stranu to jsme my, kdo nedokáží pochopit, a na druhou stranu jste to Vy, kdo s námi aktivně komunikujete, ale o češtinách se vyjadřujete jako o šedé zóně trhu. ( v podstatě porušujete zákon, jen to nikomu nevadí a je to ku prospěchu věc i). Jak už jsem psal jednou a i vícekrát, jako překladatel jste jedinečný, ale jako persona selháváte, neboť nejste ta pravá osoba na vyřešení věci. Proto by pro Vás bylo jednodušší se vyjadřovat většinou jen ke stavu překladů, ale k problematice už raději ne. Nepopírám, že máte zkušenosti a něco o tom víte, ale kvalitně oboje dělat nemůžete.
  • jasně, to chápu... taky jsem chtěl v době, kdy se ty verze objevily, vyzkoušet augmented z amazonu nebo odkud, ale asi jsem na to už moc líný... Co jsem dostal kdysi k originálce DX? Nic, a pořád jde o nejlepší hru všech dob (nejen pro mě, ale omlouvám se za zobecnění). Osobně jsem si objednal verzi normální a byl smířený s angličtinou, takže tohle mě velmi potěšilo. Snad čeština bude kvalitní jako ta od Dentonů u jedničky. :-)
  • toje fakt , nemas hlad? kdyby neco napis nebo volej ... >-*
  • Dříve? Region lock oznámili dneska! A na češtině taky pracujeme už déle.
  • no to si dělají pr.del, teď abych zrušil předobjednávku... sakra!!
  • Pokud pojdu, nebude čeština.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší