Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Paul_cz
    Rapidshare? Kdepak, znáte stránku www.thewitcher.com ? Tam totiž existuje patch, jež všechny jazyky obsahuje. Patch, jenž se stáhne a nainstaluje při prvním spuštění hry. Patch, co přidává všechna dosavadní DLC, vylepšuje spoustu věcí a odstraňuje z retail verzí ochranu, jíž si tam vynutili idioti z Namca.

Ne, na CDP si nic vymyslet nedokážete, je mi líto.
  • Ak im to nevynasa tak zrejme hracom bohate staci neprelozena zakladna hra bez medialnej kampane. Tymto nas nepriamo nutia k podpore ich nadhodnotenej verzie, je predsa ich problem ze sa nevedia prisposobit trhu. Je dobry dovod preco ludia dnes setria kolko sa da, hlavne u nedolezitych veci ako su hry. Takze ak si myslia ze na to pristupia sa mylia, skor ich vidim v este vacsich kvantach smerovat na piratebay a rlslog.
  • Já bych si je ale vážně dal. Ale čekat na PPL fakt nebudu. ;)
  • Omlouvám se, že jsem si svou frustraci vylil na Tobě. Ale prostě ses tak nabídl... Jen doufám, že aslepoň něco z toho, co jsem Ti řekl, jsi pochopil a vezmeš si k sdrci.
  • Váš článek o DAII jsem četl, porozuměl obsahu a zaujal mě (tzv. zasadil brouka do hlavy). To ovšem nic nemění na tom, že je současná situace zvrácená. Distributoři si zákazníky vůbec neváží a jenom se na nic snaží co nejvíce vydělat...stačí na to pár chamtivých hlav, které přijdou nato jak si RYCHLEJI vydělat a je to tu. Hráči jsou zase popuzeni tímto chováním a o to více pirátí...na to přijde ofenzivní reakce opět od Vydavatele (protože se bojí ztráty zisku a tohle se mu zdá jako nejlepší řešení) v podobě posílení ochrany a hráči zase přestávají kupovat...bla bla...a tak to jede dál. Zaseknou se v nekonečné spirále nenávisti odkud není úniku. Soudě podle napjatých výroků z obou stran se situace značně vyhrocuje a nikomu se nelíbí kam to směřuje. Je opravdu čas na restart.
    Každý rozumný podnikatel si uvědomuje, že byznys je běh na dlouhou trať a když vymyslí nějaký krok, musí nutně počítat s následky svého chování...cožpak se nedá očekávat, že lidé budou kupovat tam kde je levně? Cožpak se dá očekávat, že všichni porozumí tomu jak to chodí a jen proto aby se i ostatní měli dobře nekoupí produkt levně ze zahraničí ale draze právě v Česku? Jak jste napsal níže...v demokracii 11 lidí si 6 zotročí těch dalších 5. A to neplatí jen ve vztahu Vydavatel-Kupující ale stejně tak i Kupující-Kupující a Vydavatel-Vydavatel.
    Navíc čistě hypoteticky...kdyby se už našla nějaká dobrá duše, která bude vše dodržovat tak aby systému přispívala a dojde si koupit krabicovou verzi do obchodu tak se lehce může stát, že právě onen obchod si koupí hru od jiného distributora pro jinou zemi za účelem zisku. Je nanejvýš povrchní ukazovat prstem na jiné ale i na sebe...nejsme špatní my, nejsou špatní Vydavatelé...systém je špatný.
  • septicflesh
    Naopak, svoje melete pouze Vy a nejste schopen přijmout argument kohokoli jiného. Když už se pouštím do diskuze, musím počítat s tím, že někdo má jiný názor. Je celkem logické názor obhajovat, ale Vaše forma je dost zvláštní. Zvlášť když nejste žádný puberťák.
  • jak rekl pan kraus > cist si diskuzi je jako plavat zumpou a brat to jako koupacku... verejne diskuze nemaji zadnou vypovidaci hodnotu.... btw: kdo by si dal spagety s bolonskou omackou? *3*
  • musim priznat ze uz se tak nesmeju z litosti k panu markovy ktery bere vsechno zde napsane moc vazne, dokonce mi neveri ze mi je 16 let a vycital mi veci kterym napriklad vubec nerozumim stejne jako nerozumim tehle hre ale asi hold potreboval nekoho servat .... takze ted se vsichni spolecne markovy omluvime a rekneme mu jak ho mame moc radi a cenime si toho prekladu co vlastne dela.. *6*
  • Musím ocenit fakt, že to bylo skutečné číslo.
  • Cajk
    :D vypráví další anekdoty?
  • prave volam s markem a je nastvanej.... *13* ... takze ted za vas za vsechny dostavam sprda
  • Musel bys prokázat, že sw "správně" nefunguje a bohužel faktem zůstává, že chybějící český jazyk nijak jeho "správnou funkčnost" nenarušuje. Ono dokonce "správná" funkčnost v tomto případě je v česku prodávané verzi deklarována jako funkčnost v jazyce anglickém - takže opět smůla - a btw, to, že EA Czech ti "povolí" překlad DA2 je stejný případ, jako Cenega s DE3, protože oni to tady "jen prodávají" - udělali to vlastně "načerno". Bioware ani EA ti povolení nedalo ani nemohlo, protože ofiko EA o češtině neví a nikde nefiguruje - pokud by to tak bylo, překlad by se dělal ve Španělsku s dohledem BW, stejně jako jednička a vlastně obecně všechny ofiko lokalizace sw od EA, víme?
  • A jsme zase u toho. Jestli že Vás, platící zákazník, který si hru objedná u českého obchodu, jako jsem já. Dokáže svým pohledem a "moralizováním" dohnat k tomu, že přestanete překládat a také Váš tým. Tak pak nevím, co s Vámi dělají tedy ti warezáci.
    Kritika od fanouška a legálně platícího=Marek Tvrdý končí s překlady.
    Kradení češtiny a warezáci=Marek Tvrdý je v klidu, jen si zanadává na poctivce.
    Pokud končíte, tak to prosím dejte vědět nějak oficiálně, protože pak opravdu nejste osoba na správném místě. Nebo se z toho vyspěte a nechejte vstřebat emoce.
    Člověk to tu může psát jak chce, ale vy si z toho berete jen to co Vás osobně pobuřuje.
    OPĚT OPAKUJI-JAKO PŘEKLADATEL JSTE NENAHRADITELNÝ, ALE JAKO OSOBA *11*
  • Protože nejste ochotni naslouchat jedinému mému argumentu. Ostatně se podívejte pod můj článek, který vysvětloval, proč není oficiální lokalizace do Dragon Age II. Článek má hlavu a patu, ale stejně většina lidí mele to svoje.
  • Jenže podle českého práva si mohu softwrae upravit tak, aby mi správně fungoval a není to považováno za zásah do autorského práva. Takže čeština i tak je legální. Co se Deus Ex týče, zadavatel je Xzone. V případě překladů DA2/ME2 mám povolení samotné EA.
  • Ma tak napadlo ze..:) urcite budu predaje na PC zalostne male, kedze PC komunita je dost tvrdohlava, bojkotuje a neodpusta. Asi bude vela predobjednavok zrusenych a vela ludi si to asi proste nekupi.

Takze predaje na PC budu kvoli tomuto tupemu kroku male, konzol sa tento krok netyka takze ich predaje to neovplyvni, mozno ich este posilni ked su ludia co maju aj PC aj konzolu kupia z inej krajiny lacnejsie radsej na konzolu a potom zas pridu na radu vyplkavania a bullshity o tom ako malo zarobili na PC platforme. A ze je to hanba lebo Deus Ex pochadza z PC a robili to najma pre PCckarov a podobne sr**ky.

Uz sa tesim na tych sku-vencov
  • a nechces mi zavolat aspon ty prosim, citim se tu tak sam *13* ... muzes teda snit markovu porci kdyz je na me takhle zlej
  • kostejnesmrtelny
    Marek Tvrdý (anonym)

Opravdu s anonymy se nedá rozumně bavit.

Touché *1* *1* *1*
  • Cajk
    to je pod jejich úroveň ti volat, prosímtě:) Mimochodem Gabe Newell by ti brnknul, jak znám jeho smysl pro humor:)
  • Paul_cz
    Stejně jako to, že je něco nelegální, neznamená že to je špatné.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší