Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No a co takhle spustit format c: nebo d: případně delete * ještě s nějakým parametrem, aby se neptal na potvrzení.

A jinak.
    Tyhle aféry každého jenom otravují. Já bych všechny tu ochrany a drm zakázala.
  • Opravdu?
    A čeština pláče http://prirucka.ujc.cas.cz/?slovo=potenci%C3%A1l&Hledej=Hledej
  • Když je někdo "kr€tén", tak si myslí, že když nemá problémy on, nemá je ani nikdo jiný.
  • Jazz
    Tak to je super,
    já je pustil ani ne za 30 sekund, ale když je někdo kr€tén :)
  • Měl jsem ten samý problém u AC2 kterou jsem koupil před půl rokem zhruba před měsícem mě to neustále házelo na save z prosředku hry kvůli tomu jsem musel někdy spouštět AC2 i 5x po sobě než se mě ukázal správný save ta služba je totálně na .... hlavně že to nabízí stupidní peníze za který si člověk může nakoupit jinej voblek do hry či jiný kokotiny
  • btw: potencionálně, ne potenciálně
  • Ubi už vydal opravu
  • Spouští UPlay aplikaci :)
  • :) Ubisoft Game Lancher: Error code 1 ..... Jo HAVX 2 a distribuce přes Steam , která se bez launcher DRM stažené jinde ani nespustí ....
  • opakované vavro lejno- je furt vavro lejno
  • Paul_cz
    Už je to opraveno.

Changelog:

Fix addressing browser plugin.Plugin now only able to open Uplay application.
  • Nikdy som si nevšimol, že by mi to nainštalovalo nejaký plugin(a to hrám AC sériu asi 3/4 roka). A čo ten plugin mal vlastne robiť?
    Už ma pre nich napadol aj trest: urobiť Dark Messiah 2 ;-).
  • mě zmizel save v Ghost recon future soldier o 3 mise do zadu... :-x
  • Black_Hand
    online uz neni. ani pri startu. jen pri instalaci. (vcetne AC2, ale mozna nejake jeste chybi)
  • Kozy
    Jo! nekraď moje vtípky, s tim jsem měl přijít já! *1*
  • A proč ne? Koupil jsem na Steamu Drivera ve slevě, spustím ho ve Steamu a místo toho, abych hrál na mě vyskočí další okno s přiblblým uplayem kde musím zmáčkout eště další tlačítko. Tak se usnadňuje zákazníkovi užívání produktu. *10*
  • To je ta vase online buzerace, jdete sni uz nekam do pi***!
  • God-of-War
    Ehm..nasrat lidi?
  • Pokud si chcete být jistí, format C:.
  • budu hádat bezpecnostní diru objevíl technik na záchodě přicemž mu tak přeletlo pozpatku letadlo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit