Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hm... tak já mám ze Steamu Drivera: SF, a ten mi jede v pohodě, ale teď jsem se odhodlal a koupil si ve slevě Assassin Creed 2, a když jsem byl tak v 90% hry, zmizely mi savy a hodilo mi to savy ze sectoru 2 a 5, tedy v podstatě začátek hry. Už to konečně někdo vyřešil? Ubi už nějaký ten pátek (konkrétně asi 2 roky) o tomhle problému mlčí a update na Uplay nikde. *11*. Takže pápá Ubisofte. *12*
  • Amylee.Anderson
    Opakovaný vtip není vtipem!
  • Tak to jsem asi divnej, ale i přesto, že v PC mám AC všechny (originální verze samozřejmě), tak můj prohlížeč žádný Uplay plugin neobsahuje a nikdy neobsahoval.
  • A proč ne? Koupil jsem si několik ubi her na steamu a než jsem je vůbec spustil, tak mi to zabralo dobrou půlhodinu naprosto pi*atých registrací a potvrzování. Zlatý warez a konzole.
  • To by mě taky zajímalo,ale osobně tipuji nějaké to špehování lidí *2*
  • Ratatata
  • Jazz
    Hate na Ubisoft a DRM za 3... 2... 1...
  • Paul_cz
    PCGamer - "We’ve contacted Ubisoft for comment and they’re “looking into” the problem."
    Jinak stačí v prohlížeči vypnout ten plugin, hry fungují dál a problém je vyřešen. Zajímalo by mne co má ten plugin vlastně dělat (když pominu tenhle brutální bug).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit