Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Druhá nejlepší serie hned po Call of Duty. Dokonalé zavody pro pravé hrače ne jak nudné GT5 nebo jiné sr**di.
  • Počkám si až z toho udělají FPS pak se o NfS začnu zajímat
  • montatatana
    Tyjo prekvapuje me, ze i tak okate vykradaji casti mesta z Paradise. Ten most v 2:00 i dalsi useky byly presne ve hre...
    Stejne se ale tesim :)
  • Na ForGames jsem zkusil dema a zjistil jsem, že někdo omylem na Burnout Paradise 2 nalepil nálepku Need for Speed, která ve skutečnosti patřila nalepit na krabičku od Forza Horizon (to je totiž NfS II/III jak vyšité).
  • jindra.veliky
    ja si davam na tabletu pres Adosbox nfs 1 *3*
  • To je nějaký nový díl leteckého simulátoru nebo co ? *8*
  • MidnighT91
    Teď už víte proč ve mě Bleskovka (na jedné závodní misi, na kterou narazíte v Medal of Honor: Warfighter, spolupracovali vývojáři hry Need for Speed) vyvolala záchvat smíchu...
  • spis uz sem na tohle moc starej... zajimavy je ze NFS 1 - 6 bych si dal i v duchodu .) :) ..takze tim to asi nebude.
  • Tvl..to je k u n d o vina *1*
  • S láskou vzpomínám na první NFS, měl jsem široko daleko Pentium a hra mi běžela plynule, co já se toho napařil... když vidím tohle... hrůza.
  • jindra.veliky
    Z bleskovek: "11:00 Na jedné závodní misi, na kterou narazíte v Medal of Honor: Warfighter, spolupracovali vývojáři hry Need for Speed."

to radsi nechci videt po tomhle videu *11*
  • je dobrý mít v autě permoníky, kteří za chodu dělají upgrade Nitra...

Bože, to je hovadina.
  • Případně Project CARS, tohle by muselo mít perfektní hratelnost, což určitě mít nebude. Všude jen samé kraviny, blikání a další kraviny a radost z jízdy nikdy.
  • Nebyl náhodou damage model i v NFS Porsche? Pak je ale tvá věta o tom, že někdo odmítl NFS IV (High stakes) - o čemž mj. slyším prvně (stejně jako to, že je lepší III jak IV) - celkem nesmyslná.
  • Vznášedla míří na vaše počítače a konzole, radujte se, kdo jste toho schopni. Já si počkám na Forzu Horizont :)
  • jindra.veliky
    http://www.youtube.com/watch?v=dDKgVtbGhmI
  • jindra.veliky
    radsi by meli udelat Shift 3 nez takovy hnuj
  • jindra.veliky
    "Bo si mlíčňák. To bude nejspíš tím."

Veskoslav@tiscali.cz

*4*
  • jindra.veliky
    spis to vypada dost trapne

prazdny ulice, prisernej jizdni model a navic jeste k tomu u vsech vozu stejny jako v remaku hot pursuit *6*
  • Od lidí bez duše názory neberu *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit