Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jindra.veliky
    http://www.youtube.com/watch?v=1S7xyMdS73M
  • Veskoslav
    No ono je to hloupé pořekadlo naděje umírá poslední, bohužel poslední dobou se zdá, že je to pouze pořekadlo.
  • A tobě, říká ti něco slovo sračka! ? Neurážejme arkády tímhle bullshitem :)
  • MishKonn
    http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/24169826.jpg
  • NFS III je urcite jedno z pravych NFS :) Proto se trosku divim proc jeste dnes kdyz uz je NFS brand davno mrtva stale nekdo "doufa" :)
  • Veskoslav
    Nevím, ale já po pravdě nemám nějakou hru, která by se přiblížila "srandám" jako NFS, kde jsem svištěl 300 km s Diablem, projel stodolou, hodil těžký smyk azatáčku prosvištěl 200 km/h za zády s policií. NFS Shift mě zcela nebavili, Run byl akatastrofa, NFS HP (2010) docela ušlo, ale pořád to nebylo ono ( a nemluvit o otravném altologu). Pokud by tento díl udělal něco se zábavností, nemám proti. Taky záleží, jak to v důsledku dopadne, jestli další Burnout, tak není důvod si kupovat NFS, ale koupit rovnou Burnout. Jestli to bude něco mezí tím a bude to zábavné, tak proč ne.
  • Arkada ma mnoho podob :) Za to NFS uz tak cca 8 let stejnou ?
    To by me zajimalo jestli tohle nevadi spis tobe :)............................. hodne primitivni zalezitost. Tak jako kazdy rok od doby kdy naposledy vyslo zabavne NFS :) To uz si timto humusem vyplachovane dnesni deti ani OPRAVDU BOHUZEL nepamatuji.
  • Naposled jsem hral Most Wanted (myslim) to se jeste dalo
  • Popravde? Smeju se.

Dejavu, Dejavu,Dejavu,Dejavu,Dejavu,Dejavu,..............

*11* *12* *11* *12* *11* *12*
    Oni by v podstate mohli uz ted pripravit dalsich 20 dilu a jen to vypoustet, nikdo by si ani nevsminul. Preju prijemnou primitivni bez pocitovou zabavu vsem zainteresovanym. Jediny argumenty prijimam od deti max do 13 let.
  • Veskoslav
    A v těch předchozích dílech NFS (klasických) to ti taky vadilo ta arkáda?:)
  • ja bych bral neco jako Jizdu z mafie 1 akorat v modernim prostredi a se stejne dobrym modelem poškozeni, ai a jizdnim modelem.
  • Veskoslav
    Bo si mlíčňák. To bude nejspíš tím.
  • Veskoslav
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/Veskoslav-2937/hero/18714458

Dohrál a co to má společného s diskuzí s NFS? IQ asi poněkud v nižších hodnotách, ne?
  • ja stare dily nehral ale jestli byli stejna kravina jako mw tak cela serie nestoji za nic
  • Haha, ten jizdni model je ubohej :D Na For Games jsem si k tomu sednul, 2 minuty jezdil a pak jsem tam pustil nějakýho špunta protože jsem myslel že si ze mě někdo dělá srandu...zacinam si myslet ze ani jeden vyvojar nema ridicak...
  • omg ty jsi ješte porad nedohral diablo 3? *8* *11*
  • Veskoslav
    Protože se to přiblížilo starým titulům. Arkádovým předchůdcům ze série NFS. Proto. Jízdní model tam byl vždycky takový, je to aekáda, poškození bylo třeba v NFS IV, ale hráči to jasně odmítli tím, že stejně považují NFS III a NFS V (Porche) za nejlepší ze série. Navíc se vrátilo to důležité, policie.
  • je rozdil mezi arkadou a naprosto šilenym paskvilem. ani arkada by nemela byt utrzena od reality jinak je to spis sci-fi
  • Veskoslav
    Navíc bylo naprosto jedno, jestli jsem usedl do Lamba Diablo nebo do Ferrari Spider, rozdílem bylo jenom to, že to Diablo letělo po té ráze skoro o 30 km rychleji. Jinak to chování těch aut postrádalo naprosto jakoukoliv logiku a přesto to nikomu nevadilo. Nemluvně o tom, že s Diablo člověk prosvištěl většinu zatáček smykem:)
  • ja hral most wanted iba demo ale hral jsem carbon co bylo predpokladam to same jen v jinych kulisach a bolo to hrozne - hrozny jizdni model, zadne poskozeni, hrozna ai, desnej catch up. tak nevim proc kazdy most wanted tolik vychvaluje.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit